behnam karami نوشته است:
سلام .دوستان من چن روز پیش یه منطقه ای رفتم که یمشت کپه سنگ بود که دستگاه را بردم برا تست اما متاسفانه دستگاه همش سنس داشت طوری که حتی صدایه دوم صدایه فلزیاب هم در میومد و عدد تفکیک رو52بود و حتی حذف اهن هم حذف میکرد اما وقتی لوپ را از چهار جهت میاوردم و دیدم هر سری نقطه سنسش فرق میکنه شک کردم که ذرات باشه بخاطر همین یه تیکه از سنگ منطقه را اوردم خونه و مورد ازمایش قرار دادم و در کمال تعجب دیدم سنگ رسانایی داره که وقتی یکم خیسش کردم رساناییش هم بالا رفت که مطمنن یه سنگ معدنی محسوب میشه و بدبختی این نوع سنگ ها تو منطقه ما خیلی فراوونه حالا سوال اینه بنظرتون ایا راهی هست که دستگاه سنگ ها راسنس نکنه.البته من هم دیلی را خیلی بالابردم و هم درجه سنس و فرکانس پایین هم امتحان کردم که تاثیر چندانی نداشت.
این نوع سنگها معدنی هستند و بعنوان فلز سنس میشوند ، فلزیاب کار خودشو انجام میده و تقصیری نداره
به احتمال زیاد سنگ شما ، جنس آهنی داره و این از یک نظر خیلی خوبه ، چون میتوانید با سیستم حذف آهن حذفش کنید . اینطوری اهداف غیرآهنی امیدی برای سنس شدن دارند . اما اگر جایی حجم سنگها زیاد باشه و فلزی غیرآهنی زیرشون پنهان باشه ، تشخیص آن فلز سخت و حتی غیرممکن خواهد بود ، چون سیستم تفکیک ، حجم بیشتر را ملاک قرار خواهد داد و بازهم تشخیص آهن میدهد .
سنگ مورد نظر را با آهنربا تست کنید ، جنسش بهتر مشخص میشود .
متاسفانه جایی که از این گونه سنگها باشد ، تنظیم دیلی و فرکانس و حساسیت ، چاره ی کار نخواهد بود . و کار با فلزیاب پالسی مشکل خواهد بود .
اگر مشکل خاک معدنی باشد ، با تنظیم دیلی بالا و حساسیت و فرکانس پائین و شیلد گرافیت ، میشه کاری کرد و حساسیت به خاک را از بین برد
اما تسلط بر سنگهای معدنی با خاک معدنی ، کاملا فرق دارد و کار فلزیاب پالسی نیست .
تنها در صورتی که فلزی غیرآهنی ، در میان یا زیر سنگ آهنی پنهان باشد و حجم فلز از حجم سنگها بیشتر باشد ، میتوانید با تکنیک حذف آهن ، تشخیصش بدید .