نویسنده |
پیغام |
dream_man
کاربر فعال
|
IIII نوشته است: ببخشید میشه جای کابل رابط که از کویل به دستگاه وصل میشه مستقیم از همون سیمی که کویل رو میپیچیم به دستگاه وصل کنیم ! من دو متر کابل rg58 گرفتم اهمش 0.9 هست ! اگه کابل rg رو استفاده کنم اهمی که داره تو لوپ تاثیر نمیذاره ؟ نه دوست عزیز این کار کاملا اشتباه هست. از همون کابل استفاده کنید. اهم کمی بالاتر باشه بهتر هم هست. پهنای پالس رو زیاد کنید.
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 10:06pm |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
dream_man نوشته است: IIII نوشته است: ببخشید میشه جای کابل رابط که از کویل به دستگاه وصل میشه مستقیم از همون سیمی که کویل رو میپیچیم به دستگاه وصل کنیم ! من دو متر کابل rg58 گرفتم اهمش 0.9 هست ! اگه کابل rg رو استفاده کنم اهمی که داره تو لوپ تاثیر نمیذاره ؟ نه دوست عزیز این کار کاملا اشتباه هست. از همون کابل استفاده کنید. اهم کمی بالاتر باشه بهتر هم هست. پهنای پالس رو زیاد کنید. ممنون از راهنماییتون به این صورت درست است ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 10:12pm |
|
|
ناصر
|
فکر میکنمم دو رو به مغزی کابل وصل کنید بهتر باشه
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 11:17pm |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
ناصر نوشته است: فکر میکنمم دو رو به مغزی کابل وصل کنید بهتر باشه ممنون دوباره که راهنمای مهندس رو مطالعه کردم گفته اند که به مغزی به لوپ 1 وصل بشه
|
دوشنبه 20 اردیبهشت1395 - 11:26pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
IIII نوشته است: ناصر نوشته است: فکر میکنمم دو رو به مغزی کابل وصل کنید بهتر باشه ممنون دوباره که راهنمای مهندس رو مطالعه کردم گفته اند که به مغزی به لوپ 1 وصل بشه خیر دوست عزیز شما دوباره مطالعه بفرمایید ! نقل از فایل راهنما : راه دیگه اتصال لوپ استفاده از کابل کواکسیال مرغوب مثل کابل آنتن کرمان یا RG59 هست که در این صورت باید مغزی کابل به نقطه 2LOOP وصل بشه و شیلد کابل به نقطه 1LOOP اتصال پیدا کنه.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 20 اردیبهشت1395 - 1:47am |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
کوهیار نوشته است: IIII نوشته است: ناصر نوشته است: فکر میکنمم دو رو به مغزی کابل وصل کنید بهتر باشه ممنون دوباره که راهنمای مهندس رو مطالعه کردم گفته اند که به مغزی به لوپ 1 وصل بشه خیر دوست عزیز شما دوباره مطالعه بفرمایید ! نقل از فایل راهنما : راه دیگه اتصال لوپ استفاده از کابل کواکسیال مرغوب مثل کابل آنتن کرمان یا RG59 هست که در این صورت باید مغزی کابل به نقطه 2LOOP وصل بشه و شیلد کابل به نقطه 1LOOP اتصال پیدا کنه. ببخشید کوهیار جان منظورم 2 بود که باز اشتباه تایپ کردم با لوپ 40 عنکبوتی که اهمش 1.7 است توی محیط اتاق یه بشقاب استیل 30 سانتی رو توی 180 میزنه ! برای محیط خونه قابل قبول هست ؟؟ ( دورم پر از وسایل و wifi کامپیوتر و .. )
|
سه شنبه 21 اردیبهشت1395 - 9:39am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
خوبه عالیه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 21 اردیبهشت1395 - 11:21am |
|
|
باربد
کاربر حرفه ای
|
چه مردمی داریم واقعا!!! چرا بسیاری از مسائل رو درک نمیکنیم! تاپیک اپراتوری و اعلام نتایج شده جای ساخت لوپ و مقدار اهم و کلا بحث ساخت و بنکل جدا از موضوع تاپیک! هر سری میای باز میکنی تاپیک رو کاملا بی ربط بحث شده...
|
چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 10:49pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
با لوپ 60 محلی با میتر بالا سنس شد با اعداد تفکیک حدود 60 بعد از کنده یک قبر دراومد. استخوان رو بسیار قوی سنس میکرد استخوانو که در آوردیم نیم ساعت بعد دیگه سنسش نکرد. ممکنه که استخوان یون فلز داشته و بعد درآوردن نزنه؟ اصلا این سیستم یون رو میزنه؟
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1395 - 9:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. فلزیاب کلا به رسانایی الکتریکی حساس هست. البته هاله مربوط به اهداف قدیمی بخودی خود سبب سنس قوی تر هم میشه. جز این موردی وجود نداره و نتیجه با تمام فلزیاب ها مشابه هست چون اصول کارشون یکسانه. در مورد استخوان هم شاید مورد خیلی خاصی بوده باشه وگرنه در حالت عادی استخوان یا سنس نمیشه یا بسیار سنس ضعیفی داره. اما اگر تست کردین بیرون از خاک سنس نکرده پس مورد به خود استخوان مربوط نمیشه. احتمالش هست رطوبت باعث چنین واکنشی شده باشه. چون رطوبت وقتی با املاح یا مواد نمکی ترکیب بشه سبب رسانایی الکتریکی میشه.
|
یکشنبه 26 اردیبهشت1395 - 10:05pm |
|
|
|