mohsenlrl نوشته است:
دوست عزیز افرادی مثل شما بودن که با دست زدن روشن شده و فرانکم ایرادی نگرفته. در مورد موبایل هم دستگاه بنده هم مثل دستگاه شماست. من به نظرم دستگاه من و شما خیلی بهم نزدیکن. اینکه چند تا led روشن میشه رو باید تست کنیم. اگه شما چند گرم طلا رو در عمق نیم متر بذارید و دستگاه از 2 متری بزنه (مثل فیلمی که گذاشتم) می تونید مطمئن باشید که طلای بیشتر رو که 1000 ساله زیر زمینه در عمق و شعاع خیلی بیشتری می زنه. اگه ما بتونیم کارائی دستگاه رو به فیلمی که گذاشتم برسونیم می تونیم مطمئن باشیم در عمل هم ازش نتایج خوبی می گیریم. تست دستگاه خیلی مهمه. شما تو باغچه خونتون چند تا سکه طلا رو در عمق 30 سانت چال کن تا 2 ماه بمونه. من الان فقط جواب یک سوال رو نمی دونم، اونم اینکه فیلتری که تو دستگاه گذاشتم (سه دور سیم و خازن 22 پیکو) برای زمین ایران هم جواب می ده یا نه، خود فرانک گفته باید آزمایش کنیم، اگه جواب نداد اونو تغییر بدیم، مثلا خازن رو تا 100 پیکو افزایش بدیم، یا تعداد دور رو کم و زیاد کنیم. در کل ساخت و تست این دستگاه به این راحتی نیست که یه نفر بیاد بسازه و زود نتیجه بگیره که کارائی داره یا نه. ما الان یه فیلم داریم که اونجا دستگاه خوب کار می کنه، باید ماهم به اون نتایج برسیم
محسن جان قبول دارم که خاک ایران سراسرمعدنی و اقلیم معدنی گوناگونی داره و به نسبت بقیه کشورها این تنوع بیشتر هست ولی بنظرت آیا منطقی هست که مقادیر سیم پیچ و خازن رو مقدار ثابتی قرار بدیم و یا بقولی با نوع خاک منطقه انتخاب کنیم؟؟مگه همه مناطق ایران از یک جنس خاک هستن؟
این گیلان خودمون ده نوع اقلیم داره که جنس خاک رو تغییر داده. هم گرم و خشک و بیابونی داره(لوشان و جمال آباد و قسمتی از منجیل) که خاکش هم فرق میکنه ،هم شرجی داره که خاکش هم فرق میکنه(رشت و اطراف)،هم کوهستانی داره که باز جنس زمین متفاوته(اشکور و .....)هم معتدل داره که باز جنسش فرق داره(رودبار) هم دشت و کوهپایه داره که باز فرق میکنه(عمارلو و دیلمان).
شما فرض بگیرید من سیم پیچ با خاک رودبار تنظیم کنم دیگه باهاش هیج جا نمیتونم برم.چون مقادیر سیم پیچ و خازن تابته و دیگه ازین ردیاب جای دیگه نمیشه استفاده کرد.بنظر من این ایده که ردیاب با خاک ایران تنظیم کنیم از اول این پرسش ایجاد میکنه که اصلا این حرف منطقیه؟آخه با کدوم خاکه ایران؟؟؟ وجب به وجبش با هم فرق داره.
اگه مبحث بالانس باشه مثه همین چیزی که تو نقطه زنها موجوده این کلام شما منطقیه.چون دست اپراتور تو تنظیم مقادیر موثر در بالانس بازه ولی این ردیابه و شما اگه مقدار مشخصی رو برای سیم پیچ و خازن در نظر بگیری دیگه بالانسی وجود نداره و ردیاب شما با تغییر مکان امکان داره اصلا کارایی نداشته باشه.به عقل ناقص من اگر ایده انطباق ردیاب با خاک رو دارید و اگر فرانکو منظورش همین بوده باشه باید بفکر ایجاد امکاناتی تو ردیاب باشید که بتونه دست اپراتور رو تو تغییر برخی مقادیر همیشه باز بزاره.یعنی همون بالانس تو نقطه زنها.
من الکترونیک حالیم نیست ولی اگر این امکان وجود داره که سیم پیچ رو مثه ریوستا که تو راهنمایی درسشو میخوندیم قرار بدیم که قابل تغییر باشه و یا خازن رو بشه به نحوی متغیر قرار داد نظر شما تکامل بیشتری داره.