انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 9 آذر1403 - 12:31am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1808 , 1809 , 1810 , 1811 , 1812 , 1813 , 1814 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیر حداد نوشته است:
sajadm2296 نوشته است:
دوستان ومهندس حمید کسی نیست کمکم کنه ؟من با همین لوپ برای تی ال استفاده میکنم خیلی خوبه لطفا راهنمایی کنید ^:)^ @};-

دوست عزیز شما اول دستگاهتو خوب راه بنداز و فایل راهنما رو برای کارکردن با دستگاه مطالعه بفرما اگه مشکلت حل نشد بعد طلب کمک کن @};-
متاسفانه دوستان اصلا به خودشون زحمت نمیدن که مطالعه کنند این مشکل شما بارها و بارها در صفحات مختلف بیان شده و از طرف اساتید راه حلش ارائه شده
شما هنوز دستگاه رو بطور صحیح راه ننداخته با تی ال هم مقایسش کردی؟؟؟

دوست عزیز چی برای خودت ... کی با تی ال مقایسه کرد معلومه چشمات مشکل داره خدا انشالله تورو شفا عاجز بده مهندس حمید جواب سوال منو داد دیگه نیاز نبود تو هم ابراز نظر کنی
استاد حمید منو ببخشید هیچ قصدی برای توهین به دستگاه فلزجو نداشتم وندارم @};-

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 5:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از طرز صحبت کردنت معلومه چیکاره ای و هدفت چیه :D

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 5:40pm
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2296 عزیز ابتدا خواهش میکنم در لحن کلامتون بیشتر دقت کنین که خدای نکرده منجر به توهین و بد و بیراه و کدورت نشه. از این گذشته دوستمون پر بیراه نگفتن! متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بعضی از دوستان توضیحات مشخص فایل راهنما رو مطالعه نکردین وگرنه با همون دیلی 6 مشخص میشد دستگاهتون مشکل داره و دیگه نیاز به زحمت بابت تستهای بعدی نبود. طبیعتا هر فلزیابی در هر سطحی باید ابتدا درست ساخته بشه و بعد نتیجه کارش مورد ارزیابی قرار بگیره. وگرنه مداری که ایراد واضح داره قرار نیست کارکرد خوب و قابل انتظار داشته باشه! تصور میکنم مساله واضح تر از اون باشه که نیاز به توضیح داشته باشه.

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 6:25pm

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان انجمن و بالاخص مهندس حمید.
دوستان بنده به مشکلی برخوردم .مدارو ساختم و ولتاژها همگی درستند ال سی دی هم روسن میسه متتها نوشته ای رو فحه نیست فقط رو صفحه مربع مربع هست . کریستال و خازنهای 18pرو عوض کردم. 840 رو عوض کردم .مقاومت21 عوض کردم. lf357هم همینطور اما هچ فرقی نکرد. لطفا بدادم برسید

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 7:58pm
مدیر کل
مدیر کل

به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون.
وقتی اطلاعات درستی روی صفحه نمیبینین طبیعتا مشکل میتونه از میکرو و ال سی دی و یا کریستال باشه. باید ببینین اصلا موقع روشن شدن مدار بوق اولیه رو دارین یا نه؟ اگر نداشته باشین میکرو درست پروگرام نشده. اتصالات ال سی دی تا میکرو و همینطور جامپر بزرگ نزدیک ال سی دی رو هم چک کنین.

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 9:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
sajadm2296 عزیز ابتدا خواهش میکنم در لحن کلامتون بیشتر دقت کنین که خدای نکرده منجر به توهین و بد و بیراه و کدورت نشه. از این گذشته دوستمون پر بیراه نگفتن! متاسفانه شما هم ظاهرا مثل بعضی از دوستان توضیحات مشخص فایل راهنما رو مطالعه نکردین وگرنه با همون دیلی 6 مشخص میشد دستگاهتون مشکل داره و دیگه نیاز به زحمت بابت تستهای بعدی نبود. طبیعتا هر فلزیابی در هر سطحی باید ابتدا درست ساخته بشه و بعد نتیجه کارش مورد ارزیابی قرار بگیره. وگرنه مداری که ایراد واضح داره قرار نیست کارکرد خوب و قابل انتظار داشته باشه! تصور میکنم مساله واضح تر از اون باشه که نیاز به توضیح داشته باشه.

سلام استاد حمید عزیز و امیر دوست عزیز قصد توهین نداشتم واز شما وحمید عزیز عذر خواهی میکنم انشالا عذرخواهی منو بپذیرید :x در خصوص مطالعه فایل ورد همه رو خوندم و رفتم پروگرامر usbasp خریدم دوباره میکرو با فیوز بیت درست پروگرام کردم هیچ تغییری در عمق زنی دستگاه مشاهده نکردم البته یه ماسفت از مغازه دیگه خریداری کردم فردا عوض میکنم ونتایج رو اعلام میکنم اینم عکس نحوه تنظیم فیوز بیت

چهارشنبه 22 اردیبهشت1395 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سرعت اینترنت خیلی پایینه نمیشه عکس اپلود کنم فردا عکس فیوز بیت رو میذارم #:-s

پنج شنبه 22 اردیبهشت1395 - 12:08am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوست من،من یه بار ماسفت رو برعکس زدم.دیلی 6 شناسایی میکرد.این نکته رو در نظر بگیر.موفق باشی

پنج شنبه 23 اردیبهشت1395 - 9:10am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
وقت بخیر مهندس
مدار بدون لوپ بدون مشکل روشن میشه ولی وقتی لوپ رو بهش وصل میکنم IRF840 ظرف کمتر از ده ثانیه خیلی زیاد داغ میکنه و نوشته های روی صفحه یواش یواش محو میشن و در ضمن ولتاژ روی صفحه شروع به نوسان میکنه .
البته پریروز بدون هیچ مشکلی کار میکرد و با لوپ 30 سانتی در دو متر و بیست تلویزیون ال سی دی را سنس میکرد .

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

پنج شنبه 23 اردیبهشت1395 - 9:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
احتمالا مشکل از bs 170 باشه

پنج شنبه 23 اردیبهشت1395 - 9:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1808 , 1809 , 1810 , 1811 , 1812 , 1813 , 1814 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sahar1348 و 189 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure