ayhan نوشته است:
ببینید جواب های فاسسیم های نژاد پرست رو یه بار پرفسر زه تابی داده .اگر کسی به سول های من با مدرک جواب بده من قبول میکنم که کوروشی بوده
1-دین کوروش زرتشتی بوده و زرتشت ها مرده های خودشون رو میسوزوندن پس این قبر کوروش از کجا طی این 90سال اومد(از زمان حکومت پهلوی)
2-اگر کوروش اون همه که شما میگین بزرگ بود پس چطور شده شاعر هایی مثل حافظ و سعدی و فردوسی از اسکندر خان چندین بار در اشعار خود نام برده ولی از کوروش شما یه بار هم نام برده نشده.
3-اگر تخت جمشید تخت سلطنتی کوروش بود چرا نمیگن تخت کوروش میگن تخت جمشید
4-اگر به شکل سرباز های روی دیوار تخت جمشید توجه کنین و به نوع لباس پوشیدنشون چکمه پوشیدن که باید مثل مصری ها چون اون منطقه گرم سیر بود دمپایی میپوشیدن .آیا این سرباز ها همان سرباز های سرزمین های شمالی و سرد سیر نیستند که اون مکان را فتح کردن
و
.....
هزاران سوال دیگه
دوست عزیز از سوال سه شما کاملا معلوم هست که کورکوانه در مورد این موضوع قضاوت میکنید..یکم مطالعه در مورد چیزی که میخواین نقض کنی بد نیست.
اول اینکه هنوز کسی دقیق نمیدونه که دین کوروش چی بوده..بعد هم میخوای پادشهایی به اون عظمت میخوای چطوری دفنش کنن؟؟ چرا 90 سال؟؟ چون قبلش بخاطر نبودن سند و مدرکی کسی نمیدونست که چی به چی هست...بعد از کاووش ها و پیدا کردن لوح ها و ... فهمیدن که متعلق به کوورش هست..یه مطلب دیگه هم خدمت شما عرض کنم که شاید کمتر کسی بدونه..به پاسارگاد مادر سلیمان هم میگن..چرا؟؟ چون در زمان حمله اعراب با گذاشتن این اسم روی این بنا جلوگیری کردن از تخریبش توسط اعراب و ....
این هم شد دلیل که چون اسم کورش در دیوان حافظ یا مولوی یا سعدی نیامده بنابراین پادشاهی به این نام وجود نداشته است؟!!
دوست عزیز یه حساب سر انگشتی بکنید ببینید فردوسی حافط و سعدی چند سال بعد از کوروش کبیر متولد شدن...به نظر شما اون زمان کتبی در دست بوده یا مترجم خط میخی بودن که بخوان در مورد کوروش کبیر شعری بگن؟؟ تاریخ نویسان یونانی اون زمان هم با اختلاف صد تا دویست سال هم از کوروش مطالبی نوشتن و اگر کمی مطالعه داشته باشید متوجه میشد که در کتاب های این اقایون واقعه های که هر سه در کتابشون بازگو کردن با هم همخوانی نداره و بنا بر سلیقه شخصی خودشون اونهارو بازگو کردن..واقعا اگر به شعر سرودن در مورد کوروش بوده که اسم خیلی از امام ها یا پادشاه ها هم در کتاب های این سخن سرایان وجود نداره پس ما باید منکر اونا بشیم؟؟
سوال سوم هم که خندم میگیره هر وقت میخونمش...دوست عزیز تخت جمشید که نام اصلی اون پارسه هست در زمان پادشاهی داریوش بزرگ مراحل ساختش شروع شده و اصلا مربوط به کوروش کبیر نیست که اسمش تخت کوروش باشه..در زمان های اسلامی این نام رو روی اون گذاشتن..
سوال چهارم هم معلومه که شما اصلا تخت جمشید نرفتی ولی مصر رو زیاد رفتی
برادر بزرگوار تا حالا اون منطقه رفتی که میگی گرمسیر؟اون بنده خدا مصری ها هم دمپایی پوش نبودن اون دمپایی نیست بلکه یه نوع کفش برای راه رفتن راحت بر روی ماسه و شنهای بیابان هست.
والا گفته های مارو هم بزارید کنار و یه نگاهی به کشفیات باستان شناسی و فیلم های تاریخی بندازید بد نیست..
حالا من از شما یه سوال میپرسم..یه دلیل برای بنده بیاورید که کل باستان شناسان جهان کوروش کبیر و منشور و سنگ نبشته های اون رو قبول دارن!!! یعنی ما اینقدر خوبیم که میخوان تاریخ مملکتمون رو به دروغ پر اوازه نشون بدن؟؟ و حالا شما میای اینجا میگی کوروش 90 ساله مقبرش رو ساختن!!!!
پستتون رو هم توی تاپیک دیگه دیدم و دلیل دشمنی بعضی از شما عزیزان ترک زبان رو با کوروش متوجه نمیشم.
موفق و موید باشید