arash22 نوشته است:
همش سیاسی بازی هست. جوانای بیفکر مملکت رو بخاطر هیچ پوچ و حمایت از دیکتاتوری بشار بکشتن میدن اگر هدف مقابله با داعش باشه بصره به ایران نزدیکتر یا حلب. واقعا ملت رو خر گیر اوردند. مثل اینکه ما دو تا دشمن داریم مثلا یکی المان یکی امریکا ما نیروهامون رو اول بفرستیم امریکا. معلوم دیگه ب ای دفاع از رژیم نامشروع بشار اینها کشته میشن و برخی بخاطر منافع مالی میرن. و گرنه یک مقبره خراب بشه صد تا دیگه با طلا درست میکنن مثل همین زریحهایی که هر ساله میفرستم به عراق.
جناب ببین با این فیش حقوقی حاضری تو بری
پیوست:
14839652-3017-l.jpg
در ضمن اعتقادات هر کس برای خودش مهم و ارزش منده شما یه مقبره میبینید ولی کسی که اونجا جون میده موجودیتش ,هویتش و ناموسش رو تو همون به اصطلاح شما مقبره میبینه بعضی روشنفکر نماها وقتی به هر عقیده و مسلکی جدیدی مثل یوفو پرست یا وهابیت بخوایی نقدی کنی صداشون فلک رو کر میکنن با عنوان آزادی و بیان و اندیشه اما وقتی حرف از دین و اعتقاده بالایی300 میلیون انسان شیعی میشه همه چی یادشون میره
در مورد بصره که میفرمائید شهری که خودش بدون مقاومت سقوط کرده رو اگر هزار بار هم آزاد کنید دوباره خودش رو تسلیم میکنه
در ضمن برای آزاد سازی حلب که از شمالش تماما با ترکیه هم مرزهست و ترکیه ازش حمایت نظامی میکنه به نظرت به جز پاکسازی و پیشروی از درون سوریه راهی هم هست .من نه نظامی هستم نه اطلاع کافی درمورد نظامی گری دارم اما نقشه رو نگاه کنی شاید بفهمی که اصلا مثالی که زدیدی نیست.
بخدا اینا که میرن سوریه نه از من نه از شما چیزی نخواستن بهتره بی انصاف نباشیم.اینا نمیفتن هم مرز با کشوری بودیم که خونمون رو حلال میدونن وکشتنمون رو باعث ورود به بهشت و نوامیسمون رو هم برده خودشون میدونن
پیوست:
500x537_1461782176636200.jpg
عقلا هم حساب کنید مبارزه با اینها بیرون مرزهامون به نفعمون هست تا اجازه بدیم قدرت بگیرن و یه کشور مستقل (متشکل از سوریه و عراق) با منابع اقتصادی و نظامی تقویت شده بخوان بهمون حمله کنن و مثل صدام بریزن تو کشورمون