انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 9:04am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1831 , 1832 , 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

javads2aa نوشته است:
یه سوال دیگه طریقه جک هدفون وبلند گو و وصل شدن به مدار هم یه توضیح بدید زیاد سر رشته تو الکترونیک ندارم مرسی

بفرمایید
viewtopic.php?f=29&t=2673

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 12 خرداد1395 - 2:59am
مدیر سایت
مدیر سایت

javads2aa نوشته است:
سلام خدمت دوستان
مهندس حمید یه سوال داشتم برای این مدار میشه از بلندگو 8اهم 1وات استفاده کرد

بله میشه ولی صدا ممکنه کمی قویتر باشه و برای برخی تونها که تنظیم دیجیتال ندارن نیاز به نصب ولوم پیدا میکنید!

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 12 خرداد1395 - 3:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
بعد از صرف کلی وقت هزینه و تست بالاخره تونستم لوپ یک متری با کابل فرمان رو دقیق بسازم #-o :ymhug:
و برای اینکه الکی مردم رو سر کار نذارم و نگم فلان کابل رو با فلان اندازه فریم درست کنید!!!خودم دونه به دونه کابلها و اندازه ها رو تست کردم :D
چون متوجه شدم *بعضی از دوستان*جدیدن یه راه خوب واسه صرف نکردن هزینه و تست گرفتن پیدا کردن!
اونهم به این صورته که میان میگن فلان کابل یا سیم رو فلان اندازه بپیچید عالی میشه و من خودم تست کردم و دوستی در حد لورنز جواب گرفته و زحمت تست و هزینه و زمان رو میندازن گردن بقیه!!! @-) ...
و وقتی دوستان این کار رو انجام میدن متوجه میشن که اطلاعات درست نبوده!
به هر جهت امیدوارم همه به هم کمک کنند که موفقیتی حتی برای یک نفر حاصل بشه نه اینکه همدیگه رو پله کنیم که خودمونو به بالا برسونیم!
بازم از حمید خان تشکر میکنم که انقدر جوانمردانه نتیجه زحمتشون رو در اختیار دیگران میزارن @};-
لوپ یک متری رو با کابل فرمان 8 در 1/5 بسازید و از اپراتوری با فریم یک در یک لذت ببرید :ymhug:
اندوکتانس 275
اهم 0/7
اعداد سه گانه A 305 B 715 C 805
فرکانس 200
پهنای پالس 250
حساسیت 15
دیلی 50
انتگرال 46
گراوند خاموش
توی حیاط!یک سینی 49 سانتی استیل رو توی 2/65 میزنه!(روی یه چهارپایه پلاستیکی 40 سانتی ایستادم و سینی رو بالاترین حد که تونستم نگهداشتم و بوق ممتد دارم یعنی بازم جا داره بالاتر بره!ولی امکانات ندارم :D)
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 11:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

kdj نوشته است:
بعد از صرف کلی وقت هزینه و تست بالاخره تونستم لوپ یک متری با کابل فرمان رو دقیق بسازم #-o :ymhug:
و برای اینکه الکی مردم رو سر کار نذارم و نگم فلان کابل رو با فلان اندازه فریم درست کنید!!!خودم دونه به دونه کابلها و اندازه ها رو تست کردم :D
چون متوجه شدم *بعضی از دوستان*جدیدن یه راه خوب واسه صرف نکردن هزینه و تست گرفتن پیدا کردن!
اونهم به این صورته که میان میگن فلان کابل یا سیم رو فلان اندازه بپیچید عالی میشه و من خودم تست کردم و دوستی در حد لورنز جواب گرفته و زحمت تست و هزینه و زمان رو میندازن گردن بقیه!!! @-) ...
به هر جهت امیدوارم همه به هم کمک کنند که موفقیتی حتی برای یک نفر حاصل بشه نه اینکه همدیگه رو پله کنیم که خودمونو به بالا برسونیم!
بازم از حمید خان تشکر میکنم که انقدر جوانمردانه نتیجه زحمتشون رو در اختیار دیگران میزارن @};-
لوپ یک متری رو با کابل فرمان 8 در 1/5 بسازید و از اپراتوری با فریم یک در یک لذت ببرید :ymhug:
اندوکتانس 275
اهم 0/7
فرکانس 200
پهنای پالس 250
حساسیت 15
دیلی 50
انتگرال 46
گراوند خاموش
توی حیاط!یک سینی 49 سانتی استیل رو توی 2/65 میزنه!(روی یه چهارپایه پلاستیکی 40 سانتی ایستادم و سینی رو بالاترین حد که تونستم نگهداشتم و بوق ممتد دارم یعنی بازم جا داره بالاتر بره!ولی امکانات ندارم :D)
موفق باشید @};-

ای بابا اتفاقا منم دارم با 10 در 1 که بگفته یکی از مدیران سایت در حد لورنز جواب گرفته بود می سازم. شما با 10 در 1 جواب نگرفتین؟ کلی دنبال کابل گشتم. الان باید تغییرش بدم به 8در 1.5؟

اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است.

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
اندوکتانس 275
اهم 0/7
فرکانس 200
پهنای پالس 250
حساسیت 15
دیلی 50
انتگرال 46
گراوند خاموش
موفق باشید @};-

سلام دوست عزیزم . خسته نباشید .
تبریک بابت دست آورد جدیدتون .
1 - دیلی اوتو چند شده ؟
2 - اگه با کابل فرمان 1*10 و یا سیم پیچ دستی سیم 1 میل با 10 دور امتحان کردین نتیجه تست با همین سینی رو ممنون میشم قرار بدین .
قربون شما . عزت زیاد .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

usa نوشته است:
ای بابا اتفاقا منم دارم با 10 در 1 که بگفته یکی از مدیران سایت در حد لورنز جواب گرفته بود می سازم. شما با 10 در 1 جواب نگرفتین؟ کلی دنبال کابل گشتم. الان باید تغییرش بدم به 8در 1.5؟

سلام .
دوست عزیز به نظر من دستگاه پی آی انجمن و لوپ یک در یکش اینقدر مهم هست که صد در صد ارزش داره شما هر دو نوع کابل رو شخصا امتحان کنین و اعداد دیلی اوتومات و اعداد سه گانه و برد نهایی یک فلز برای هر دو کابل با یک تنظیم مشخص در محیط بدون نویز امتحان کنین و با بررسی های عملی خودتون به نتیجه نهایی و قطعی برسین . حتی بهتره 10 دور سیم پیچ دستی با سیم 1 میل رو هم تست کنین . سیم پیچ دستی شاید چند سانتی برد کمتر بده در عوض اعداد سه گانه خیلی خوبی میده .
برقرار باشین .
@};-

خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:19pm
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
تا الان یکی از مداراتم ال سی دیش کلا سوخت
یکیش بک لایتش سوخت
یکیشم که بک لایتش جدیدا داره چشمک میزنه و احتمالا بسوزه.
در مورد قطعات هم همشون متفاوت استفاده شده.
اتصالی پایه 15 هم فکر نکنم پیش بیاد چون بعد از لحیم کاری من معمولا با چسب حرارتی فیکس میکنم تا اتصالی نکنه.(احتمال داره از چسب حرارتی باشه؟)

تنها موردی که در خصوص بک لایت باقی میمونه مساله سلامت خازن 25 هست که باید بررسی کنین. وگرنه دیگه هیچ دلیلی برای مشکل در خصوص بک لایت نیست و اصولا چون با میکرو کنترل میشه ؛ جریان خیلی ضعیف تر از اون هست که بتونه منجر به سوختن بک لایت بشه. بک لایت ال سی دی ها میتونه عملا با جریان و طبیعتا نور خیلی بیشتر از این هم کار بکنه ولی در این مدار از میزان کنترل شده ای استفاده شده که برای میکرو هم مشکلی پیش نیاد. بهرحال من از این روش سالهاست استفاده میکنم و تا الان حتی یک مورد هم سوختن بک لایت رو ندیدم. خود ال سی دی هم که طبق پروتکل استانداردی که وجود داره به میکرو متصل شده. بهرحال اشکال از مدار نیست. بیشتر احتمال میدم ال سی دی شما نامرغوب باشه.

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:31pm
مدیر کل
مدیر کل

javads2aa نوشته است:
سلام خدمت دوستان
مهندس حمید یه سوال داشتم برای این مدار میشه از بلندگو 8اهم 1وات استفاده کرد

بله میشه استفاده کرد ولی با توجه به مدل صداهای جدیدی که اضافه کردیم بهیچ وجه استفاده از بلندگوی معمولی رو توصیه نمیکنم. بهترین بلندگو نوع پیزوی 2 سیم قابدار هست که در بازار رایجه و مناسبترین گزینه هست. وگرنه با بلندگوی معمولی ممکنه مشکل بی ثباتی داشته باشین. در خصوص هدفون هم حتما باید یک مقاومت حداقل 100 اهم با خود هدفون سری کنین.

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

usa نوشته است:
kdj نوشته است:
اندوکتانس 275
اهم 0/7
فرکانس 200
پهنای پالس 250
حساسیت 15
دیلی 50
انتگرال 46
گراوند خاموش
موفق باشید @};-

برای من خیلی مهمه که همه موارد لوپ یا فریم ایده آل و طبق پیشنهادات حمیدخان باشه!
مثلا یکی از گزینه هایی که خیلی واسه من مهم هستش اعداد سه گانه اس که با این کابل تو رنج ایده آل هستش.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:38pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj عزیز خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
البته روشی که شما استفاده کردین خوب هست و جواب میده. ولی توجه داشته باشین که شما 8 دور سیم دارین! در واقع لوپ شما 8 بردار میدان ایجاد میکنه در حالیکه لوپ با ظرفیت مناسبتر در این سایز 10 دور داره و 10 بردار میدان ایجاد میکنه. معنیش این هست که برای رسیدن به همون برد باید از عرض پالس بالاتر استفاده کنین و مصرف باطری هم بالاتر میره. وگرنه از حیث تئوری هر لوپی با ظرفیت بالای 250 میکروهانری جواب خوبی میده. نکته مثبت دیگه این هست که چون تعداد دورها کمتره ؛ ظرفیت خازنی هم پایین میاد و لذا اعداد شما رنج خوب و درستی دارن. با این حال دیلی اتومات و به خصوص بررسی درجه حذف آهن مناسب دیگه میتونه خیالتون رو راحت کنه که لوپتون مشکلی نداره.
سینی هم که تست کردین اصولا باید با لوپ 1 متری نهایتا تا 320 سانت قابل سنس باشه. سعی کنین دقیق تر اندازه بگیرین تا اگر احیانا تفاوت محسوسی در برد شما نسبت به این عدد وجود داشت بتونین متوجه بشین.

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 1:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1831 , 1832 , 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 122 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure