انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 5:24am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeed.jo نوشته است:
سلام خدمت دوست گلم حق با شماست اتصالات با اینا که شما میگید خیلی محکمتره ولی اینم در نظر بگیریم لوپ انقد سنگین نیست و اگه از لوله پلیکا استفاده کنی بنظرم خیلی محکم تر و شیک تره منم تو شهرمون لوله پلیکا سایز کوچیک نبود دیگه مجبور شدم از لوله های برق کشی استفاده کنم

سلام عزیز شما از کابل شبکه استفاده کردید برای لوپ 1*1 سوال بنده اینه چطورکابل رو داخل لوله کردید ایا کابل شما شیلد هم داشت نحوه اتصال کابل به سیم رابط لوپ هم یه توضیح بدید و از چه کابلی استفاده کردید مرسی

جمعه 14 خرداد1395 - 3:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود.
مدار من از ابتدا coil eror ميداد. چند نوع کویل اماده داشتم مثلا 27 دور سیم یک افشام قطر داخلی 30 . ایا ممکنه از کویلها باشه یا احتمال اشکال مدار بیشتره؟ ای سی را هم دوباره پروگرام کردم ولی تغییری نکرد

جمعه 14 خرداد1395 - 3:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان سلام بنده یک حلقه لوپ کوچک برای فلز جو درست کرده ام که دراینجاارائه می نمایم
تا مورد استفاده دوستان قرار بگیره
سیم لاکی نمره 0.40 ( چهاردهم میلی متر)
که بصورت حلزونی بهم چسبیده ( تخت) پیچیده شده که قطر خارجی آن 82 میلیمتر درآمده بود
(بخاطر اینکه طرح اولیه وآزمایشی بوده متراژ آن را ثبت نکرده ام ولی )
مقامت باکابل RG58 با طول 170 سانتی متر ( 1.9 اهم)
اندوکتانس:207 میکرو هانری
باتنظیمات پیش فرض این اعداد بدست آمده:دیلی: 13 A=328 B= 608 C=697
فاصله سنس:
سکه 500 را از فاصله 21 سانتیمتر
فیبر مسی 10 در10 سانتی از 40 سانتی متر
فیبرمسی 30در20 سانتی را از 70 سانتی متر
بعلت اینکه مقدار سیم کم بوده دیلی کمتر و عددA هم بیشترمی باشد که در کل به ایده آل نزدیک است
در ضمن با استیکر آشبزخانه که مقاومت آن از فاصله 30 سانتی صفربوده بطور کامل شیلدش کردم که از
ارتفاع سنس فقط 1 سانتیمتر کم شد ولی مدار لال لال شد.

جمعه 14 خرداد1395 - 3:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

t555 نوشته است:
دوستان سلام بنده یک حلقه لوپ کوچک برای فلز جو درست کرده ام که دراینجاارائه می نمایم
که بصورت حلزونی بهم چسبیده ( تخت) پیچیده شده که قطر خارجی آن 82 میلیمتر درآمده بود
فاصله سنس:
بعلت اینکه مقدار سیم کم بوده دیلی کمتر و عددA هم بیشترمی باشد که در کل به ایده آل نزدیک است
در ضمن با استیکر آشبزخانه که مقاومت آن از فاصله 30 سانتی صفربوده بطور کامل شیلدش کردم که از

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 14 خرداد1395 - 4:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت استاد حمید عزیز.اول که خیلی تشکز میکنم ک همچین رو طراحی کردین تا ما هم بتونیم استفاده کنیم و برات دعای خیر داریم.چندتا سوال دارم اگه بشه جوتب بدینمجوتب
لطفا

اول اینکه ایا فایل هکز الان توسایته خاصیت تفکیک رو داراست یا نه؟

دوم اینکه برای ساخت لوپ 35 سانتی باید چکار کنم چون تجربه لوپ و سیمپیچی رو نداشتم
؟اگه اینو خودتون یا یکی از دوستان محبت کنن کامل برام شرح بدن یا اینجا یا خصوصی ممنون میشم

و سوال خیلی مهمم اینکه من فقط pcb مدار رو دیدم و نقشه شماتیک ندیدم و ایا شماتیک نذاشتین یا من ندیدم.و باید از روی همون شکل س بعدی بسازیمش؟

ممنون میشم ج بدین

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

جمعه 14 خرداد1395 - 4:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1426539 نوشته است:
zakari نوشته است:
بعد از ورود به سایت بعد یک دقیقه سطح دتری به تصاویر وفایل ها محدود میشود وعملا مطالعه یک تاپیک غیر ممکن میشود لطفا کمکم نمایید

اگه با گوشی و تبلت وارد سایت میشی برنامه مدیریت اندروید نصب کنی درست میشه البته اگه فیلتر شکنت مشکلی نداشته باشه

ممنون از پاسختون .نه با لپ تاپ وخط ثابت وصل میشم واز فیل شکن تور استفاده میکنم ولی این مشکلم حل نمیشه

جمعه 14 خرداد1395 - 4:22pm
مدیر کل
مدیر کل

djfaramooshi نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
اکنون چند بار اقدام به ساخت فلزیاب فلزجو کردم اما هر بار در قسمت ال سی دی دچار مشکل هستم بوق سلامت قسمت الکترونیکی رو دارم اما lcd روشن نمی شه در ضمن من دو تا lcd دارم با هر دو همین طور است

خسته نباشین.
روشن نشدن ال سی دی در شرایطی که میکرو داره کار میکنه ؛ میتونه از اتصالات خود ال سی دی و یا سلامتش باشه. شما سیمکشی ال سی دی رو تا فیبر و حتی پایه های میکرو دنبال کنین تا مطمئن بشین قطعی یا اتصالی وجود نداره. جامپرهای نزدیک ال سی دی و همینطور مقاومتهای 1 و 21 رو هم بررسی کنین.

جمعه 14 خرداد1395 - 5:26pm
مدیر کل
مدیر کل

koorosheparsi نوشته است:
با درود.
مدار من از ابتدا coil eror ميداد. چند نوع کویل اماده داشتم مثلا 27 دور سیم یک افشام قطر داخلی 30 . ایا ممکنه از کویلها باشه یا احتمال اشکال مدار بیشتره؟ ای سی را هم دوباره پروگرام کردم ولی تغییری نکرد

به فلزجو خوش اومدین.
خطای لوپ در شرایطی مربوط به خود لوپ میشه که مدار شما سالم باشه! وگرنه اگر پیش از راه اندازی اولیه مدار دائما این خطا رو مشاهده کنین مساله معمولا از داخل مدار هست. علت میتونه از بسیاری از بخشها مثل BS170 و ماسفت و آیسی 357 و قطعات اطراف اون باشه که باید همه رو بررسی کنین. وگرنه به صرف اینکه خطای لوپ دارین نمیشه گفت دقیقا ایراد از کدوم یک از این قطعات هست. لوپ در صورتی شناسایی و سپس فلزیاب شروع به کار میکنه که همه این بخشها سلامت نسبی داشته باشن.

جمعه 14 خرداد1395 - 5:30pm
مدیر کل
مدیر کل

t555 نوشته است:
فاصله سنس:

خسته نباشین. خیلی ممنون از شما.
کار جالبی انجام دادین. البته برای این سایز لوپ سیم 0.5 میتونست مناسب تر باشه که در عین حال بهتر بود کمی هم تعداد دورها رو بیشتر میگرفتین تا ظرفیت لوپ حداقل در حدود 300 میکرو هانری در بیاد و نتیجه بهتری داشته باشه.
در عین حال دوستان باید توجه داشته باشن هر چه لوپ کوچکتر باشه برد نهاییش مضرب ببیشتری از سایز لوپ خواهد بود! لذا برای چنین اندازه ای از لوپ با روش تخت یا عنکبوتی ؛ رسیدن به برد 8 برابر سایز لوپ کاملا عادی و طبیعی هست.

جمعه 14 خرداد1395 - 5:38pm
مدیر کل
مدیر کل

6mehdi9 نوشته است:
با سلام خدمت استاد حمید عزیز.اول که خیلی تشکز میکنم ک همچین رو طراحی کردین تا ما هم بتونیم استفاده کنیم و برات دعای خیر داریم.چندتا سوال دارم اگه بشه جوتب بدینمجوتب
لطفا

اول اینکه ایا فایل هکز الان توسایته خاصیت تفکیک رو داراست یا نه؟

دوم اینکه برای ساخت لوپ 35 سانتی باید چکار کنم چون تجربه لوپ و سیمپیچی رو نداشتم
؟اگه اینو خودتون یا یکی از دوستان محبت کنن کامل برام شرح بدن یا اینجا یا خصوصی ممنون میشم

و سوال خیلی مهمم اینکه من فقط pcb مدار رو دیدم و نقشه شماتیک ندیدم و ایا شماتیک نذاشتین یا من ندیدم.و باید از روی همون شکل س بعدی بسازیمش؟

ممنون میشم ج بدین

به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون از شما. لطف دارین.
بله فایل هگز نسخه نهایی همیشه در انتهای پست اول تاپیک قرار داره و بیش از یک سال هست که تفکیک هم اضافه شده.
در مورد لوپ فکر میکنم باید به بخش کویل و لوپ مراجعه کنین چون بحث مفصلی داره. توضیحاتی هم بنده در فایل راهنمای مدار پالسی چنس قرار داده بودم که میتونین فایلش رو از پست اول همون تاپیک دانلود و مطالعه کنین. در هر صورت بهتره ابتدا مدار رو بدرستی راه اندازی کنین. این طرح با لوپهای مختلف میتونه کار کنه و فقط برای بهبود عملکرد فلزیاب باید لوپهای با کیفیت بالاتر بسازین.
در پست اول اشاره داشتم چرا شماتیک ارائه نشده. برای ساخت یک مدار که ایرادی هم درش نیست کسی نیاز به شماتیک نداره و این واضح هست! دو فایل مربوط به پشت و روی PCB کاملا واضح و قابل استفاده هستن و تصویر 3 بعدی هم صرفا حالت کمکی داره.

جمعه 14 خرداد1395 - 5:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1833 , 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure