انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 5:04am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
koorosheparsi نوشته است:
با درود.
مدار من از ابتدا coil eror ميداد. چند نوع کویل اماده داشتم مثلا 27 دور سیم یک افشام قطر داخلی 30 . ایا ممکنه از کویلها باشه یا احتمال اشکال مدار بیشتره؟ ای سی را هم دوباره پروگرام کردم ولی تغییری نکرد

به فلزجو خوش اومدین.
خطای لوپ در شرایطی مربوط به خود لوپ میشه که مدار شما سالم باشه! وگرنه اگر پیش از راه اندازی اولیه مدار دائما این خطا رو مشاهده کنین مساله معمولا از داخل مدار هست. علت میتونه از بسیاری از بخشها مثل BS170 و ماسفت و آیسی 357 و قطعات اطراف اون باشه که باید همه رو بررسی کنین. وگرنه به صرف اینکه خطای لوپ دارین نمیشه گفت دقیقا ایراد از کدوم یک از این قطعات هست. لوپ در صورتی شناسایی و سپس فلزیاب شروع به کار میکنه که همه این بخشها سلامت نسبی داشته باشن.

سپاس بسیار.
مهندس جان من بارها مدار را چک کردم فقط یک مقاومت 1/8 کیلو را اشتباها 1کیلو زده بودم که تصحیح شد ضمنا بورد و لحیمکاری بسیار تمیز و شستشو داده شده. ممکنه قطعاتی که فرمودین از ابتدا مشکل داشته باشن؟ یا اگه فرضا مدار سالم باشه با اون لوپ که عرض کردم ممکنه استارت کنه؟ یا در مورد فیوز بیتها سه مورد به صورت خیلی ساده چند حرف تایپ میشه و سه گزینه هم تیک میخوره چیز دیگه ای هست؟
بسیار سپاس.

جمعه 14 خرداد1395 - 5:53pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خب متاسفانه اشتباه بدی انجام دادین و اگر منظور شما این باشه که بجای 1.8 کیلو ؛ 1 کیلو گذاشتین در صورتیکه ایسی 357 در مدار بوده و روشن شده باشه ؛ قطعا میکروی شما سوخته! چون فقط یکی از پایه هاش معیوب میشه بقیه قسمتها کار میکنه ولی طبیعتا دیگه این میکرو قابل استفاده نیست و مدار سنس نخواهد داشت. طبیعتا در این حالت هم خطای لوپ اعلام میشه.
احتمال اینکه قطعات از ابتدا معیوب باشن وجود داره! در واقع وضعیت کیفیت قطعات موجود در بازار ما اصلا مناسب نیست و دوستان بارها اشاره داشتن. ولی مشکل شما احتمالا همون هست که عرض کردم. اتفاقا در فایل راهنما تاکید داشتم که چنین اشتباهی در مونتاژ انجام ندین!

جمعه 14 خرداد1395 - 6:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
خب متاسفانه اشتباه بدی انجام دادین و اگر منظور شما این باشه که بجای 1.8 کیلو ؛ 1 کیلو گذاشتین در صورتیکه ایسی 357 در مدار بوده و روشن شده باشه ؛ قطعا میکروی شما سوخته! چون فقط یکی از پایه هاش معیوب میشه بقیه قسمتها کار میکنه ولی طبیعتا دیگه این میکرو قابل استفاده نیست و مدار سنس نخواهد داشت. طبیعتا در این حالت هم خطای لوپ اعلام میشه.
احتمال اینکه قطعات از ابتدا معیوب باشن وجود داره! در واقع وضعیت کیفیت قطعات موجود در بازار ما اصلا مناسب نیست و دوستان بارها اشاره داشتن. ولی مشکل شما احتمالا همون هست که عرض کردم. اتفاقا در فایل راهنما تاکید داشتم که چنین اشتباهی در مونتاژ انجام ندین!

واقعا سپاسگزارم از اطلاعات بالا ورایگان که برای ما میزارید

جمعه 14 خرداد1395 - 8:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بله سپاس حمید جان

بله خوندم برای جلوگیری از سو استفاده دیگران من رشتم ارشد الکترونیکه میتونم بخونم نقشه رو گفتم ک اگه شماتیک باشه خودم pcb برای کاور خاصی طراحی کنم.بازم ممنون از پاسخ اگه بازم سوالی بود ازتون میپرسم.و باید بگم دسخوش ایولا از این مدار

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

جمعه 14 خرداد1395 - 8:31pm

حمید نوشته است:
djfaramooshi نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز
اکنون چند بار اقدام به ساخت فلزیاب فلزجو کردم اما هر بار در قسمت ال سی دی دچار مشکل هستم بوق سلامت قسمت الکترونیکی رو دارم اما lcd روشن نمی شه در ضمن من دو تا lcd دارم با هر دو همین طور است

خسته نباشین.
روشن نشدن ال سی دی در شرایطی که میکرو داره کار میکنه ؛ میتونه از اتصالات خود ال سی دی و یا سلامتش باشه. شما سیمکشی ال سی دی رو تا فیبر و حتی پایه های میکرو دنبال کنین تا مطمئن بشین قطعی یا اتصالی وجود نداره. جامپرهای نزدیک ال سی دی و همینطور مقاومتهای 1 و 21 رو هم بررسی کنین.

ممنونم از لطف شما مهندس حمید

جمعه 14 خرداد1395 - 9:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان.اگر کسی ادرس یه فروشگاه ک قطعاتش کامل واصلی باشه رو دارید لینک بدید ممنون

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

شنبه 15 خرداد1395 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

6mehdi9 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان.اگر کسی ادرس یه فروشگاه ک قطعاتش کامل واصلی باشه رو دارید لینک بدید ممنون

http://www.merqc.com
http://www.nikushop.com

شنبه 15 خرداد1395 - 6:21pm
آواتار کاربر

سلام دوستان چند روز پیش نکته ای گفتم در مورد صدای دستگاه دوست عزیز اقای کوهیار فرمودن صدا دستگاه بسیار خوب هست وصداهای مختلفی تولید میکنه من شک کردم که جای کار من اشتباه بوده تصمیم گرفتم دستگاه دیگری منتاژ کنم دستگاه اولی بسیار تمیز درست کرده بودم گفتم اگر بخوام تستش کنم چون نمیدونم ایراد از کجا هست همه جا برسی کنم برد دستگاه کثیف میشه یا جای لحیم کنده میشه خلاصه مدار دیگه منتاژ کردم وقی این مدار روشن کردم تازه متوجه شدم چه دستگاه استثنای هست!!! چیزهای که تغییر کرد روشن شدن سریع شد کلیدهها بهتر جواب میدادن کار با منو بسیار بهتر شد تازه متوجه شدم منظور از صداهای مختلف چی هست چیزی که استثنای شد کاوش این دستگاه که فراتر همه دستگاهای که من دیدم بود تبریک میگم به اقا حمید واقعا خسته نباشید !!!!حالا ایراد دستگاه من از کریستال بود ظاهرا کار میکرد ولی نه با فرکاس اسمی خودش . دوستان به این نکته توجه کنید چقدر طول میکشه دستگاه بالا بیاد یا تغییر منو چقدر زمان میبره منظورم پاسخ به هر کلیدی که شما میزنید دستگاه من کند بود البته اگر دستگاه دیگه نباشه متوجه نمیشید چون در حدر ثانیه هست بنظر عادی میاد. ببخشید پر حرفی کردم خواستم تجربه خودم بگم شاید برای دوستان مفید باشه ...یا حق

شنبه 15 خرداد1395 - 10:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.

باسلام
مهندس جان میکرو نو گرفتم و پروگرام کردم باز هم coil eror ميده. الان احتمال ماسفت و ترانزیستور هست؟

شنبه 15 خرداد1395 - 11:52pm
مدیر کل
مدیر کل

voov نوشته است:
سلام دوستان چند روز پیش نکته ای گفتم در مورد صدای دستگاه دوست عزیز اقای کوهیار فرمودن صدا دستگاه بسیار خوب هست وصداهای مختلفی تولید میکنه من شک کردم که جای کار من اشتباه بوده تصمیم گرفتم دستگاه دیگری منتاژ کنم دستگاه اولی بسیار تمیز درست کرده بودم گفتم اگر بخوام تستش کنم چون نمیدونم ایراد از کجا هست همه جا برسی کنم برد دستگاه کثیف میشه یا جای لحیم کنده میشه خلاصه مدار دیگه منتاژ کردم وقی این مدار روشن کردم تازه متوجه شدم چه دستگاه استثنای هست!!! چیزهای که تغییر کرد روشن شدن سریع شد کلیدهها بهتر جواب میدادن کار با منو بسیار بهتر شد تازه متوجه شدم منظور از صداهای مختلف چی هست چیزی که استثنای شد کاوش این دستگاه که فراتر همه دستگاهای که من دیدم بود تبریک میگم به اقا حمید واقعا خسته نباشید !!!!حالا ایراد دستگاه من از کریستال بود ظاهرا کار میکرد ولی نه با فرکاس اسمی خودش . دوستان به این نکته توجه کنید چقدر طول میکشه دستگاه بالا بیاد یا تغییر منو چقدر زمان میبره منظورم پاسخ به هر کلیدی که شما میزنید دستگاه من کند بود البته اگر دستگاه دیگه نباشه متوجه نمیشید چون در حدر ثانیه هست بنظر عادی میاد. ببخشید پر حرفی کردم خواستم تجربه خودم بگم شاید برای دوستان مفید باشه ...یا حق

خیلی ممنون. لطف دارین.
بله این مساله تایم بالا اومدن دستگاه رو اشاره داشتیم و در راهنما هم قید شده. مشکل شما از تنظیم فیوز بیتها بوده که الان دیگه درست شده.

یکشنبه 15 خرداد1395 - 12:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1834 , 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 45 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure