انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 4:08am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 , 1841 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

koorosheparsi نوشته است:

باسلام
مهندس جان میکرو نو گرفتم و پروگرام کردم باز هم coil eror ميده. الان احتمال ماسفت و ترانزیستور هست؟

خسته نباشین.
بارها عرض کردیم خطای لوپ میتونه از بسیاری از قسمتها باشه. ماسفت ؛ BS170 آیسی 357 و تقلبی نبودنش و درستی مقاومتها و خازنهای اطرافش و سیمکشیها همه در این مساله تاثیر گذار هستن. خوشبختانه مدار سادست و عیب یابیش هم سریع تر انجام میشه. در ضمن دقت کنین لوپ موقع تست نباید به فلزات بزرگ نزدیک باشه وگرنه چنین موردی هم میتونه منجر به خطای لوپ بشه.

یکشنبه 15 خرداد1395 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جسارتا من ار دو تا آمپ برای این مدار استفاده کردم . برد در حدود 5 تا 10 ددصد بهتر و ثبات و سکوت مدار 50 درصد بهتر شد.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

یکشنبه 15 خرداد1395 - 12:57am

سلام دوستان علی الخصوص مهندس حمید عزیز
مشکل من حل شد ایراد از پروگرام بود که با زحمت یکی از دوستان حل شد البته هنوز علت اصلی که معیوب بودن پروگرامر یا میکرو یا عملکرد خودم مبهمه!
میخواستم یه بالانسر شارژر 5سل تهیه کنم ولی تو سایتها پیدا نکردم آیا دوستان نحوه ی تهیه یا سایتی میشناسن ؟

یکشنبه 15 خرداد1395 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر مهندس حمید
یکی از دوستان با نام کاربری ams در همین سایت هست که پیامای این بنده خدا ثبت نمیشه.
وقتی پیام رو مینویسه و ارسال میکنه با این پیغام مواجه میشه که : پیام شما ثبت و ارسال شد پس از تایید مدیر سایت برای عموم به نمایش گذاشته خواهد شد پس از تایید به شما اطلاع داده خواهد شد
، ولی هیچوقت نه تایید میشه و نه اطلاع داده میشه و نه نمایش داده میشه!!!!!!
لطفا بزرگواری فرمایید بررسی فرمایید.
با تشکر

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

یکشنبه 16 خرداد1395 - 7:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
مهندس جسارتا من ار دو تا آمپ برای این مدار استفاده کردم . برد در حدود 5 تا 10 ددصد بهتر و ثبات و سکوت مدار 50 درصد بهتر شد.

با سلام
برد سیستمهای پالسی محدودیت داره و از یه حدی بیشتر نمیشه
دسگاه اگه درست حسابی مونتاژ بشه و تمهیدات جناب حمید هم رعایت بشه ثبات و سکوت لازم رو داریم

یکشنبه 16 خرداد1395 - 9:15am
مدیر سایت
مدیر سایت

بله جناب تهم کاملا موافقم با فرمایش شما
متأسفانه بیشتر عزیزان فقط مدار رو میسازن و هیچ خبری از تست های زیر خاک و اعلام نتایج اپراتوری نیست !!!!! لااقل دوستان دین خودتون رو در برابر همچین مداری به مهندس حمید فقط و فقط با اعلام نتایج در زیز خاک در بخش اپراتوری ادعا کنید !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 16 خرداد1395 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

javads2aa نوشته است:
6mehdi9 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان.اگر کسی ادرس یه فروشگاه ک قطعاتش کامل واصلی باشه رو دارید لینک بدید ممنون

http://www.merqc.com
http://www.nikushop.com

از هر کجا که خرید میکنین اشکال نداره فقط از پایا الکترونیک نخرید که پشیمون میشین

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 16 خرداد1395 - 1:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
koorosheparsi نوشته است:

باسلام
مهندس جان میکرو نو گرفتم و پروگرام کردم باز هم coil eror ميده. الان احتمال ماسفت و ترانزیستور هست؟

خسته نباشین.
بارها عرض کردیم خطای لوپ میتونه از بسیاری از قسمتها باشه. ماسفت ؛ BS170 آیسی 357 و تقلبی نبودنش و درستی مقاومتها و خازنهای اطرافش و سیمکشیها همه در این مساله تاثیر گذار هستن. خوشبختانه مدار سادست و عیب یابیش هم سریع تر انجام میشه. در ضمن دقت کنین لوپ موقع تست نباید به فلزات بزرگ نزدیک باشه وگرنه چنین موردی هم میتونه منجر به خطای لوپ بشه.

با درود به مهندس عزیز. همونطور که فرمودین بورد من هیچ عیبی نداشت به جز نزدیک بودن به فلزات بزرگ بعد از تعویض شش قطعه و ارور دادن کل مدار و باتری ها را بردم بیرون و همه چیز اوکی شد . سپاس

یکشنبه 16 خرداد1395 - 6:56pm

سلام دوستان شرمنده اینجا پیام میدم .خریدار یک دستگاه فلزیاب فلزجو هستم با لوپ 60 و 1 *1 .ترجیحا لوپ و باکسش یه کم شکیل باشه بهتره .لطفا عکس های دستگاه و اعداد سه گانه و قدرت سنس یک ظرف مسی به قطر 20سانتیمتر و قیمت رو برام خصوصی بفرستید ممنون @};-

دوشنبه 17 خرداد1395 - 8:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ورژن جدید نیومد؟

دوشنبه 17 خرداد1395 - 10:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1835 , 1836 , 1837 , 1838 , 1839 , 1840 , 1841 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , Milad.021 و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure