نویسنده |
پیغام |
chalak
کاربر فعال
|
هفت اهم. بله تک رشته ،دو دور
یا الله
|
سه شنبه 18 خرداد1395 - 10:57pm |
|
|
bluesea
|
سلام به مهندس حمید عزیز وسایر دوستان من دستگاهمو راه انداختم و با راهنماییهای اساتید(خصوصا آقا حمید)مشکل کویل ارور هم حل شد ولی چون اعداد تفکیکم خیلی با استاندارد داده شده فاصله داشت bs170 رو عوض کردم که از اون به بعد دستگاه یهو شروع کرد به زدن بوق ممتد وجریان هم تا0.2 بالا رفت و یهو کویل ارور میشه البته گاهی هم روی کابل اتصال لوپ به برد جرقه میزنه ویه صدای فس فس هم میده خازنها ،مقاومت هاو رگولاتور تست شدن وسالم بودن وماسفت bs170 وآیسی lf357 هم تعویض شد ولی باز هم مشکل پا بر جاست لطفا راهنمایی کنید
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 9:24am |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید من همه لوپهامو از کابل مکس قدیمی دارم استفاده میکنم و اصلا نه میتر منفی و نه مشکلی دارم چرا فرمایش کردین کابل مکس رو بیخیال بشین؟
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 9:46am |
|
|
bluesea
|
ضمنا اینم اضافه کنم وقتی میبرم نزدیک آهن وشروع میکنه به سنس آهن(بوق کشیدن)جریان در حد0.25 آمپر میره بالا و رگولاتور 7812 شدیدا داغ میکنه
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 10:09am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
bluesea نوشته است: سلام به مهندس حمید عزیز وسایر دوستان من دستگاهمو راه انداختم و با راهنماییهای اساتید(خصوصا آقا حمید)مشکل کویل ارور هم حل شد ولی چون اعداد تفکیکم خیلی با استاندارد داده شده فاصله داشت bs170 رو عوض کردم که از اون به بعد دستگاه یهو شروع کرد به زدن بوق ممتد وجریان هم تا0.2 بالا رفت و یهو کویل ارور میشه البته گاهی هم روی کابل اتصال لوپ به برد جرقه میزنه ویه صدای فس فس هم میده خازنها ،مقاومت هاو رگولاتور تست شدن وسالم بودن وماسفت bs170 وآیسی lf357 هم تعویض شد ولی باز هم مشکل پا بر جاست لطفا راهنمایی کنید خسته نباشین. فکر نمیکنم بنده یا کسی در جایی گفته باشیم اعداد 3 گانه ارتباطی به BS170 داره! این فت فقط نقش درایو ماسفت رو داره و روی اعداد تاثیری نداره. همینکه درست کار کنه و ماسفت بخوبی روشن و خاموش بشه کفایت میکنه. جریانکشی زیاد موقع بوق زدن معمولا بدلیل استفاده از بلندگوی معمولی هست. حتما از بلندگوی پیزو استفاده کنین. روی اتصالات مربوط به لوپ یا ماسفت نباید هیچ حالت جرقه زنی یا صدای خاصی داشته باشین! این نشون میده اتصالات نزدیک به هم و احتمالا کثیف هست و بدلیل ولتاژ بالا بینشون جرقه بوجود میاد.
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 11:30am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تهم نوشته است: استاد حمید من همه لوپهامو از کابل مکس قدیمی دارم استفاده میکنم و اصلا نه میتر منفی و نه مشکلی دارم چرا فرمایش کردین کابل مکس رو بیخیال بشین؟ اگر با اعداد 3 گانه و تفکیک مشکلی ندارین که خب مساله ای نیست. وگرنه ظرفیت خازنی این نوع کابلها زیاد مناسب نیست و باعث بر هم خوردن تفکیک میشه. البته کابل اتصال لوپ کلا باید توانایی کار با ولتاژ و جریان زیاد رو داشته باشه و مقاومت مغزی و شیلدش هم نزدیک به صفر باشه! کابلهای میکروفن معمولا چنین شرایطی رو ندارن. اصولا استفاده از این نوع کابل در هیچ فلزیاب پالسی رایج نیست.
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 11:33am |
|
|
koorosheparsi
کاربر فعال
|
با درود بسیار من دستگاه و لوپ 60 را ساختم ولی جایی برای تست قابل اطمینان هنوز پیدا نکردم اما از قدرتش مشخصه که فلزیاب متفاوتیه. یه درخواست داشتم جناب حمید یا یکی از دوستان حرفه ای کاتالوگ یوزر مانوال یا جدول استفاده براش طراحی کنن که هنگام کار و تست به راحتی معنی و کارایی منوها و مفهوم اعداد مشخص بشه. درمورد کابل رابط لوپ هم من با استفاده از شیلد کابل آنتن مرغوب و دوعدد سیم 1 افشان که داخل شیرینگ کشیدم و بعد از گرم کردن شیرینگ یه کابل با اهم بسیار کم ساختم البته روی کار نگزاشتم هنوز. یه تصویر از خود دستگاه که همراه با باطری باکس شده. http://i.imgsafe.org/807a8c2557.jpg
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 3:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. دستگاه رو خوب و قشنگ دراوردین. در خصوص اپراتوی ؛ مفهوم همه تنظیمات و توضیح کلی اپراتوری در فایل راهنما ذکر شده. فکر میکنم بعنوان توضیح کافی باشه. باقی مسائل و ریزه کاری ها و قلق های کار با فلزیاب فقط در عمل براتون مشخص میشه و بسته به مکان و لوپ و هدف میتونه کمی تفاوت داشته باشه.
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 3:46pm |
|
|
koorosheparsi
کاربر فعال
|
سپاسگزارم
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 3:59pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
میشه لطف کنین و بفرمایین کانکتور رو از کجا تهیه کردین؟ و یه عکس واضح تر ازش بذارین.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
چهارشنبه 19 خرداد1395 - 4:05pm |
|
|
|