نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
تهم نوشته است: با سلام بر استاد حمید میخواستم از شما یه خواهشی داشته باشم انشااله در نسخه بعدی محدودیت استفاده رو به 100 کاهش بدین البته این برای کوتاه کردن دست فروشنده ها و کلاهبرداریهای اخیره که هر روز توی گروههای مختلف داریم میبینیم منهم موافقم ، برای مصرف کننده واقعی که یکی برای خودش ساخته 50 بار هم کافیه ، هرچند جماعت ایرانی وقتی در تنگنا و فشار باشه فکرش کار می افته ! باز هم روشهایی برای فروش پیدا میکنن ! تقصیر خودشون هم نیست جوان بیکار خیلی زیاد شده و هرکسی که یک بار یاد گرفت بسازه کم کم برای فروش هم میسازه !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 22 خرداد1395 - 10:21am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز در پستهای قبلی خوندم که عده ای از دوستان مشکل سنس زمین همراه با تفکیک دارن. که این مورد برای بنده خیلی پیش میاد. دلیلشم همانطور که شما فرمودید بخاطر املاح و رطوبت بیش از حد زمینه. اما تقاضای که بنده دارم اینه اگه امکانش هست در نسخه بعدی تفکیک سخت گیرانه تر انجام بشه تا حداقل سنس زمین همراه با تفکیک نشه.
|
شنبه 22 خرداد1395 - 10:52am |
|
|
moj2006
کاربر فعال
|
|
شنبه 22 خرداد1395 - 11:16am |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
|
شنبه 22 خرداد1395 - 11:23am |
|
|
sabbas
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: sabbas نوشته است: سلام خدمت مهندس حمید عزیز حمید جان یه مشگل با کابل رابط و اتصالش دارم که خیلی فکرمو درگیر کرده موقع راه رفتن و زمانی که کابل رابط تکون میخوره صدای دستگاه در میاد و به شدت نا پایدار میشه حتی موقعی که حساسیت 16 هم باشه باز موقع جستجو و تکون خوردن کابل صداهای اضافی وجود داره کابل رابط کابل کرمان و بدون فویل تمام مسیه کانشکن هم پنج پین نظامی فلزیه که سه تا از پیناشو واسه مغذی و دوتاشو واسه شیلد در نظر گرفتم ممنون و سپاسگذار خسته نباشین. اول عرض کنم که تاکید کردیم از کانکتور فلزی برای اتصال لوپ استفاده نکنین! بخصوص اگر بدنه اون آهنی و قابل جذب توسط آهنربا باشه. این حداقل سبب افت اعداد 3 گانه و حتی افت برد میشه. بخصوص نوع 5 پین که بدتر هم هست! اما بی ثباتی در اثر تکان خوردن کابل میتونه از خود کابل یا اتصالات غیر محکم در طرف کانکتور یا لوپ باشه. اتصالات لوپ باید خیلی محکم و ترجیحا بصورت لحیم کاری باشن. این موارد رو بررسی کنین اگر درست نشد دیگه باید کابل رو عوض کنین. متاسفانه کابلهای کرمان و مازندران موجود در بازار هم کیفیت یکسانی ندارن! در خصوص استفاده از هر 5 پین هم بنظر من ایده خوبی نیست! بهتره کانکتور 3 پین پلاستیکی بگیرین و تنها از 2 پینش استفاده کنین. بسیار لطف کردید بابت پاسختون حمید جان ایا اگه سیم رابط فویل الومینیوم داشته باشه مشگل ایجاد میکنه؟البته منظورم کابل rg59 موجود در بازاره که فویل داره و اگه مرحمت کنی و یه لینک یا تصویر از این کانشکنی که فرمودی برام بزاری واقعا ممنونت میشم
بنده آنیم که در بند آنیم
|
شنبه 22 خرداد1395 - 11:37am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
micro نوشته است: با سلام دوستان و اقا حمید گل لطفا به سوال من پاسخ بدید همونطور که میدونیم این مدار فضای خالی رو با میتر منفی میتونه به ما نشون بده و همینطور زمان برخورد به فلز با میتر غیر منفی اون رو اشکار میکنه حالا یک سوال اگر هدف داخل یک اتاقک باشه عکس العمل دستگاه به چه شکله؟ یعنی هم فضای خالی داریم و هم فلز مورد نظر یعنی هم میتر منفی و هم میتر مثبت حالا پاسخ دستگاه به این مورد به چه شکله ایا مثبته یا منفی و نیز یک پیشنهاد برای استاد حمید دارم اینکه اگر ممکنه برنامه رو طوری ویرایش کنه که زمانیکه ما طبق شکل پایین به این مورد بر خوردیم روی ال سی دی دو مورد میتر ظاهر بشه یکی منفی و دیگری مثبت که متوجه بشیم که هدف مورد نظر در یک اتاقک یا فضای خالی وجود داره لطفا استاد حمید و دوستان نظر خودشون رو اعلام کنن باتشکر ابتدا مجددا ذکر میکنم هر اتفاقی هم که بیفته تحت هر شرایطی برای همه فلزیاب های حداقل از نوع پالسی یکسان هست. امیدوارم وجود میتر منفی که ما برای آگاهی بیشتر و همینطور سنس حفره در نظر گرفتیم و در واقع محاسبه تغییر موج رو در هر دو جهت ممکن ارزیابی میکنه ؛ سبب سوء تفاهم نشه. بهرحال قبلا گفتیم که اولا اثر فلز روی فلزیاب خیلی بیشتر از حفره هست. از این گذشته اگر دیواره اتاقک دارای جنس خاصی باشه خودش میتونه به سنس قویتر کمک کنه. ثالثا تحت شرایط خاصی که که حفره بزرگ و قوی هست و میتونه قدرت سنس فلز داخلش رو کاهش بده ؛ در عوض اثر هاله ای هدف میتونه تا حدودی جبران کننده باشه و لذا جای نگرانی خاصی نیست. باز هم تاکید میکنم وضعیت در این حالت خاص برای همه فلزیاب ها یکسان هست. وضعیت سنس در چنین شرایطی برای دستگاه ما طبیعتا بصورت تفاضل میتر مثبت و منفی هست! مثلا اگر 100 واحد میتر مثبت به ازای فلز داشته باشیم و 10 واحد میتر منفی هم برای حفره ؛ چیزی که نمایش داده میشه میتر مثبت 90 هست. در این شرایط اگر حجم حفره بزرگتر باشه ؛ قبل از سنس فلز یک میتر منفی جزئی خواهید داشت و سپس فلز سنس میشه. امکان دو میتر مجزا وجود نداره! سیستم در آن واحد فقط یک اندازه گیری میتونه انجام بده چون یک موج برای ارزیابی بیشتر وجود نداره. کاملا بستگی داره در اون لحظه لوپ کجا قرار داره؟ روی زمین عادی و تحت شرایط بالانس ؛ یا روی حفره و یا روی فلز. حالت حفره و فلز هم قابل تفکیک از هم نیست و فقط تفاضل قدرت اونها قابل ارزیابی هست.
|
شنبه 22 خرداد1395 - 1:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تهم نوشته است: با سلام بر استاد حمید میخواستم از شما یه خواهشی داشته باشم انشااله در نسخه بعدی محدودیت استفاده رو به 100 کاهش بدین البته این برای کوتاه کردن دست فروشنده ها و کلاهبرداریهای اخیره که هر روز توی گروههای مختلف داریم میبینیم ممنون از شما. اگر میخواستیم کلا سوء استفاده ای نباشه نباید از ابتدا انجمن فلزجو تاسیس میشد! شما نگاه کنید انصافا کدوم فعالیت مثبتی در این چند سال توی انجمن انجام دادیم که دستمایه سودجویی فروشندگان نشده باشه که حالا بشه جلو این یکی رو گرفت؟! بنظر من اتفاقا وضعیت پالسی فلزجو از این حیث بهتر بوده. وگرنه یادمون نرفته سر چنس و توباکس و مدار زمین شناسی و حتی سایر مداراتی که دیگر دوستان در این انجمن زحمت کشیدن چه سودجویی هایی انجام شده و هنوزم میشه. بهرحال من بین مسائل اولویت بندی میکنم و اولویت من جلوگیری از سودجویی ها نیست. اولویت از نظر من مصرف کننده هست و از این حیث بنظر من رقم کمتر از 300 بار میتونه مشکلساز باشه. وانگهی وقتی فروشنده معلوم الحال با هزار ترفند و کلک و دروغ میخواد چیزی بفروشه ؛ دیگه چه فرق میکنه 50 یا 100 یا 300 بار؟! فقط نحوه دروغ گفتنشون رو تغییر میدن! کما اینکه اگر مدار فلزجو هم نبود ؛ با طرح و مدار دیگری و به نوع دیگر همین کار رو میکردن. برای اونها زیاد فرق نمیکنه! بالاخره طرحی پیدا میکنن که مقاصد سودجویانه خودشون رو عملی کنن.
|
شنبه 22 خرداد1395 - 1:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
milad7 نوشته است: با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز در پستهای قبلی خوندم که عده ای از دوستان مشکل سنس زمین همراه با تفکیک دارن. که این مورد برای بنده خیلی پیش میاد. دلیلشم همانطور که شما فرمودید بخاطر املاح و رطوبت بیش از حد زمینه. اما تقاضای که بنده دارم اینه اگه امکانش هست در نسخه بعدی تفکیک سخت گیرانه تر انجام بشه تا حداقل سنس زمین همراه با تفکیک نشه. خیلی ممنون. وقتی ترکیب رسانایی و املاح زمین در کنار آلودگی سطحی مثلا به ذرات اکسید آهن در حد قوی وجود داشته باشه نمیشه جلو سنس رو گرفت و وقتی سنس از حدی قویتر باشه طبیعتا تفکیک هم ظاهر میشه. همونطور که اشاره داشتم در این شرایط اطلاعات تفکیک نشاندهنده وضعیت خاک و زمین هست. اصلا نمیشه بین سنس قوی فلز و غیر فلز تفاوتی قائل شد که بخوایم تفکیکشون رو از هم مجزا کنیم! موضوع مهم این هست که اگر شرایط زمین در محوطه ای وسیع به همین شکل باشه ؛ باید تنظیمات و اپراتوری به گونه ای باشه که اصلا سنس وجود نداشته باشه. ولی اگر شرایط زمین بطور ناگهانی عوض بشه ؛ سنس اتفاق میفته و فقط ممکنه با تنظیم بهتر درجه گراند بشه این وضعیت رو بهبود داد.
|
شنبه 22 خرداد1395 - 1:52pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
ممنون از پاسخ شما اما دو نکته دیگه در مورد کارایی دسگاه گویا در مینلب تنظیماتی داره که موج ارسالی رو در لبه های لوپ کمتر میکنه و اونو در داخل لوپ متمرکز میکنه برای نقطه یابی بهتر ایا این امکان در فلزجو هستش؟ نکته دوم خواهشا این خارج شدن دسگاه از بالانس رو زمانیکه لوپ به زمین نزدیک و یا دور میشه حل کنید ینی همونجور که دسگاه متوجه میشه از زمین فاصله گرفته خودشو بالانس کنه و بالعکس.البته گزینه گراند هم هستش ولی اون برای نوع زمینه
|
شنبه 22 خرداد1395 - 1:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sabbas نوشته است: بسیار لطف کردید بابت پاسختون حمید جان ایا اگه سیم رابط فویل الومینیوم داشته باشه مشگل ایجاد میکنه؟البته منظورم کابل rg59 موجود در بازاره که فویل داره و اگه مرحمت کنی و یه لینک یا تصویر از این کانشکنی که فرمودی برام بزاری واقعا ممنونت میشم خواهش میکنم. بله بارها عرض کردیم ترجیح ما این هست که کابل رابط فویل نداشته باشه! در واقع فویل کابل چون حالت یک فلز یکپارچه رو داره خودش میتونه روی سنس و تفکیک اثر داشته باشه و مهمتر اینکه با تکان خوردن کابل هم وضعیت این فویل عوض میشه و میتونه فلزیاب رو روی حساسیتهای بالا از بالانس خارج کنه. البته بستگی به ضخامت و جنس فویل هم داره ولی بهرحال کلا فویل نداشته باشه خیلی بهتره. اگر به کابل رابط فلزیاب هایی نظیر مینلب هم نگاه کنین میبینید که فویل ندارن. در عین حال همه انواع RG-59 یکسان نیستن! بعضی انواعش فویل ندارن. در مورد کانکتور هم دوستان بارها تصاویر انواع مختلف رو قرار دادن! شما در بازار بگین کانکتور پلاستیکی 2 یا 3 پین میخواین مشخص هست. حالا اگر ضد آب باشه بهتر هست و اگر هم پین های داخلش برنجی باشن باز هم بهتر هست. اما مهم ترین مطلب این هست که در ضمن محکم بودن بدنه فلزی نداشته باشه! اگر اصل مطلب رو متوجه بشین دیگه میدونین چی استفاده کنین و در این صورت دهها مدل کانکتور مناسب وجود داره.
|
شنبه 22 خرداد1395 - 2:02pm |
|
|
|