انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 8:14pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1845 , 1846 , 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

تهم نوشته است:
ممنون از پاسخ شما
اما دو نکته دیگه در مورد کارایی دسگاه
گویا در مینلب تنظیماتی داره که موج ارسالی رو در لبه های لوپ کمتر میکنه و اونو در داخل لوپ متمرکز میکنه برای نقطه یابی بهتر ایا این امکان در فلزجو هستش؟
نکته دوم خواهشا این خارج شدن دسگاه از بالانس رو زمانیکه لوپ به زمین نزدیک و یا دور میشه حل کنید ینی همونجور که دسگاه متوجه میشه از زمین فاصله گرفته خودشو بالانس کنه و بالعکس.البته گزینه گراند هم هستش ولی اون برای نوع زمینه

خواهش میکنم.
بنده در سیستم مینلب از حیث تئوری کار مطلبی ندیدم که اصلا ارتباطی به شکل دهی هندسی امواج لوپ داشته باشه! چیزی که فرمودین بیش از هر چیز به نوع لوپ مربوط میشه. مثلا لوپ عنکبوتی حساسیت کمتری از اطرافش داره ولی در عوض اون قسمتی که سیمها وجود داره عریض تر میشه و حساسیت در اون بخش بیشتر میشه.
تمرکز بنده فعلا روی تکان های لحظه ای لوپ موقع حرکت روی زمین هست. وضعیت میتونه در حد محسوسی بهتر بشه. ولی توقع معجزه نباید داشت! در عین حال کار کردن با تنظیم گراند هم قلق خاص خودشو داره. اگر نتونین ارتفاع لوپ رو بدرستی حفظ کنین ممکنه سیستم گراند هم درست عمل نکنه چون عملکردش بیشتر برای تغییر جنس خاک زمین در حین کاوش مناسب هست. لذا در شرایط سخت ترجیح بنده خاموش کردن گراند و کاهش درجه حساسیت هست. کلا بنظر من هر جا لازم باشه درجه حساسیت خیلی کم بشه ؛ گراند خاموش هم بهتر جواب میده.

شنبه 22 خرداد1395 - 2:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
تهم نوشته است:
ممنون از پاسخ شما
گویا در مینلب تنظیماتی داره که موج ارسالی رو در لبه های لوپ کمتر میکنه و اونو در داخل لوپ متمرکز میکنه برای نقطه یابی بهتر ایا این امکان در فلزجو هستش؟
نکته دوم خواهشا این خارج شدن دسگاه از بالانس رو زمانیکه لوپ به زمین نزدیک و یا دور میشه حل کنید ینی همونجور که دسگاه متوجه میشه از زمین فاصله گرفته خودشو بالانس کنه و بالعکس.البته گزینه گراند هم هستش ولی اون برای نوع زمینه

خواهش میکنم.
بنده در سیستم مینلب از حیث تئوری کار مطلبی ندیدم که اصلا ارتباطی به شکل دهی هندسی امواج لوپ داشته باشه! چیزی که فرمودین بیش از هر چیز به نوع لوپ مربوط میشه. مثلا لوپ عنکبوتی حساسیت کمتری از اطرافش داره ولی در عوض اون قسمتی که سیمها وجود داره عریض تر میشه و حساسیت در اون بخش بیشتر میشه.
تمرکز بنده فعلا روی تکان های لحظه ای لوپ موقع حرکت روی زمین هست. وضعیت میتونه در حد محسوسی بهتر بشه. ولی توقع معجزه نباید داشت! در عین حال کار کردن با تنظیم گراند هم قلق خاص خودشو داره. اگر نتونین ارتفاع لوپ رو بدرستی حفظ کنین ممکنه سیستم گراند هم درست عمل نکنه چون عملکردش بیشتر برای تغییر جنس خاک زمین در حین کاوش مناسب هست. لذا در شرایط سخت ترجیح بنده خاموش کردن گراند و کاهش درجه حساسیت هست. کلا بنظر من هر جا لازم باشه درجه حساسیت خیلی کم بشه ؛ گراند خاموش هم بهتر جواب میده.

سلام دداش گلم مهندس حمید عزیز.
خسته نباشی و ایام بکامت. حمید جان نمیشه واسه حذف زرات و سنگها کاری انجام داد دستگاه من با لوپ1متر از ارتفاع 30 سانت از زمین با تمام نغیرارت بازم ذرات سنس میکنه و اینکه سنس سنگهای معدنی واقعا خسته کنندست.البته جسارت منو ببخشد @};- @};-

شنبه 22 خرداد1395 - 6:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sabbas نوشته است:
بسیار لطف کردید بابت پاسختون :ymhug:
حمید جان ایا اگه سیم رابط فویل الومینیوم داشته باشه مشگل ایجاد میکنه؟البته منظورم کابل rg59 موجود در بازاره که فویل داره و اگه مرحمت کنی و یه لینک یا تصویر از این کانشکنی که فرمودی برام بزاری واقعا ممنونت میشم ^:)^

خواهش میکنم.
بله بارها عرض کردیم ترجیح ما این هست که کابل رابط فویل نداشته باشه! در واقع فویل کابل چون حالت یک فلز یکپارچه رو داره خودش میتونه روی سنس و تفکیک اثر داشته باشه و مهمتر اینکه با تکان خوردن کابل هم وضعیت این فویل عوض میشه و میتونه فلزیاب رو روی حساسیتهای بالا از بالانس خارج کنه. البته بستگی به ضخامت و جنس فویل هم داره ولی بهرحال کلا فویل نداشته باشه خیلی بهتره. اگر به کابل رابط فلزیاب هایی نظیر مینلب هم نگاه کنین میبینید که فویل ندارن. در عین حال همه انواع RG-59 یکسان نیستن! بعضی انواعش فویل ندارن.
در مورد کانکتور هم دوستان بارها تصاویر انواع مختلف رو قرار دادن! شما در بازار بگین کانکتور پلاستیکی 2 یا 3 پین میخواین مشخص هست. حالا اگر ضد آب باشه بهتر هست و اگر هم پین های داخلش برنجی باشن باز هم بهتر هست. اما مهم ترین مطلب این هست که در ضمن محکم بودن بدنه فلزی نداشته باشه! اگر اصل مطلب رو متوجه بشین دیگه میدونین چی استفاده کنین و در این صورت دهها مدل کانکتور مناسب وجود داره.

درود بر شما جناب مهندس حمید عزیز
مرسی بابت پاسخهای کاملتون
ممنون

بنده آنیم که در بند آنیم

شنبه 22 خرداد1395 - 8:38pm

سلام بچه ها از اصفهان کسی هست راهنمایی کنه؟

شنبه 22 خرداد1395 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حميد و دوستان
من يه لوپ 55 سانت با دو دور كت 6 ساختم كه 2.4 اهم و 402 ميكرو هانري هست
كه با تنظيماته پيش فرض و حساسيت 19
يه كاسه استيل 18 سانتي رو از 120 سانت
سيني 40 سانتي رو هم از 220 سانت ميزنه
به نظرتون نتيجه چطوره
ممنون @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 22 خرداد1395 - 12:38am
کاربر فعال
کاربر فعال

بنظرم خوبه ،منم تست داشتم با کت ۶.
تنظیمات رو یه بازی بده بهش ،نتیجه عالی در میاد.

یا الله

یکشنبه 22 خرداد1395 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو @};-

تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 6:48am
مدیر سایت
مدیر سایت

stkmelodi_20 نوشته است:
حمید نوشته است:
تهم نوشته است:
ممنون از پاسخ شما

خواهش میکنم.

سلام دداش گلم مهندس حمید عزیز.
خسته نباشی و ایام بکامت. حمید جان نمیشه واسه حذف زرات و سنگها کاری انجام داد دستگاه من با لوپ1متر از ارتفاع 30 سانت از زمین با تمام نغیرارت بازم ذرات سنس میکنه و اینکه سنس سنگهای معدنی واقعا خسته کنندست.البته جسارت منو ببخشد @};- @};-

احتمال زیاد عدد اول Aلوپ بزرگ شما بالاست !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 23 خرداد1395 - 8:19am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
sabbas نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز
حمید جان یه مشگل با کابل رابط و اتصالش دارم که خیلی فکرمو درگیر کرده ~X(
موقع راه رفتن و زمانی که کابل رابط تکون میخوره صدای دستگاه در میاد و به شدت نا پایدار میشه
حتی موقعی که حساسیت 16 هم باشه باز موقع جستجو و تکون خوردن کابل صداهای اضافی وجود داره
کابل رابط کابل کرمان و بدون فویل تمام مسیه
کانشکن هم پنج پین نظامی فلزیه که سه تا از پیناشو واسه مغذی و دوتاشو واسه شیلد در نظر گرفتم
ممنون و سپاسگذار

خسته نباشین.
اول عرض کنم که تاکید کردیم از کانکتور فلزی برای اتصال لوپ استفاده نکنین! بخصوص اگر بدنه اون آهنی و قابل جذب توسط آهنربا باشه. این حداقل سبب افت اعداد 3 گانه و حتی افت برد میشه. بخصوص نوع 5 پین که بدتر هم هست!
اما بی ثباتی در اثر تکان خوردن کابل میتونه از خود کابل یا اتصالات غیر محکم در طرف کانکتور یا لوپ باشه. اتصالات لوپ باید خیلی محکم و ترجیحا بصورت لحیم کاری باشن. این موارد رو بررسی کنین اگر درست نشد دیگه باید کابل رو عوض کنین. متاسفانه کابلهای کرمان و مازندران موجود در بازار هم کیفیت یکسانی ندارن!
در خصوص استفاده از هر 5 پین هم بنظر من ایده خوبی نیست! بهتره کانکتور 3 پین پلاستیکی بگیرین و تنها از 2 پینش استفاده کنین.

با سلام

مهندس جان بنده یک بار از کانکتور 6 پین نظامی فلزی بدون جذب توسط آهن ربا و یک بار از کانکتور 3 پین پلاستیکی ضد آب استفاده کردم که نه در اعداد سه گانه و نه در برد و نه در سنس زمین تاثیری نداشت در ضمن با هر دو در حساسیت 18 و 19 و 20 نویز داشتم.

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

یکشنبه 23 خرداد1395 - 9:39am
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
نقل قول:

احتمال زیاد عدد اول Aلوپ بزرگ شما بالاست !

مهدی جان به نظرت بهتری راه حل برای کاهش عدد اول برای لوپ 1.5 با سیم 1 افشان همدان چی هست؟

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

یکشنبه 23 خرداد1395 - 9:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1845 , 1846 , 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mrn , SABIN1352 , مهدی..mt و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure