انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 9:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1846 , 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 , 1852 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو @};-

تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست.

سلام پیر دانای عزیز
میشه لطف کنید بگید از کجا این کانکتورها رو تهیه کردین؟
ممنون برادر

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 23 خرداد1395 - 12:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
سلام خداقوت.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو @};-

تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست.

سلام پیر دانای عزیز
میشه لطف کنید بگید از کجا این کانکتورها رو تهیه کردین؟
ممنون برادر

سلام بر پیردانا
دوست عزیز بنده هم همین سوال رو دارم
میشه بفرمایی از کجا خریدی؟

بنده آنیم که در بند آنیم

یکشنبه 23 خرداد1395 - 1:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

persian.550bc نوشته است:
حمید نوشته است:
sabbas نوشته است:
با سلام

مهندس جان بنده یک بار از کانکتور 6 پین نظامی فلزی بدون جذب توسط آهن ربا و یک بار از کانکتور 3 پین پلاستیکی ضد آب استفاده کردم که نه در اعداد سه گانه و نه در برد و نه در سنس زمین تاثیری نداشت در ضمن با هر دو در حساسیت 18 و 19 و 20 نویز داشتم.

دوست عزیز بالاخره تونستید این مشگل رو حل کنید؟
اگر احیانا حل شد میشه بفرمایی به چه صورت عمل کردی؟
ممنون

بنده آنیم که در بند آنیم

یکشنبه 23 خرداد1395 - 1:33pm
مدیر کل
مدیر کل

persian.550bc نوشته است:

با سلام

مهندس جان بنده یک بار از کانکتور 6 پین نظامی فلزی بدون جذب توسط آهن ربا و یک بار از کانکتور 3 پین پلاستیکی ضد آب استفاده کردم که نه در اعداد سه گانه و نه در برد و نه در سنس زمین تاثیری نداشت در ضمن با هر دو در حساسیت 18 و 19 و 20 نویز داشتم.

بله برای همین روی غیر آهنی بودن کانکتور تاکید بیشتری کردم! با این حال خیلی بهتره بدنه کانکتور کلا فلزی نباشه تا خیالمون راحت تر باشه.
وجود نویز روی حساسیت های بالا بسته به محیطی که تست میکنین طبیعی هست و تا حدی هم به ابعاد و نوع لوپ شما بستگی داره. بنده کلا درجه حساسیت بالاتر از 15 رو به جهات مختلف مناسب کاوش عمومی روی زمین نمیدونم. چون فقط ممکنه یک سری اهداف ضعیف رو بصورت اضافه سنس کنه که مطمئنا اکثرشون چیز با ارزشی نیستن. بخصوص روی زمین های آلوده افزایش درجه حساسیت نتیجه ای جز افزایش میزان خطا نخواهد داشت. درحالیکه یک دفینه درست حسابی حتی روی درجات حساسیت پایین هم سنس میشه!

یکشنبه 23 خرداد1395 - 3:10pm

سلام دوستان تو تهران کسی فیبر مدار رو میزنه که من شهرستان سفارش بدم و وقتی اونجا رفتم بگیرم؟اگه معرفی کنید ممنون میشم

یکشنبه 23 خرداد1395 - 3:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

منظور من این بود که کانکتور فلزی باعث ایجاد نویز نشد و استفاده از اون عامل نویز نبود و حتی در کاهش برد هم بی اثر بود و از لحاظ عملکرد با با پلاستیکی من که تفاوت خاصی ندیدم.
منظورم نویز و بی ثباتی در دستگاه بود نه سنس زمین!!!!! کماکان سنس زمین را دارم و تا بحال 5 مدار بستم وتست کردم که همه زمین رو سنس میکنن و مشکل حل نشد که نشد .
در ضمن من با لوپ 1.5 یک سینی استیل 40سانتی رو تا الان بیشتر از 220سانت نتونستم سنس کنم که فکر کنم علارغم سنس زمین برد کمی دارم!!!
مهندس چکار کنم حداقل بردم زیادتر بشه ؟؟؟؟سنس زمین در ارتفاع کمتر از 30 سانت برای لوپ 1.5 رو باهاش کنار میام؟؟؟
با تشکر

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

یکشنبه 23 خرداد1395 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام استاد عزیز جناب حمید سوال داشتم خدمتتون

فرض اینکه برد نهایی برای یک جسم با ابعاد مشخص زیر خاک برای لوپ 60 یک متر هست با فاصله 10 سانت از زمین وقتی که لوپ را 30 سانت از زمین فاصله میگیریم برد برای جسم قید شده 70 سانت خواهد بود یا خیر .منظور بنده اینه که اگر فاصله لوپ بیشتر از اندازه معمول با زمین باشه فاصله اضافی از برد کم میشه ؟ ممنون @};- @};- @};-

یکشنبه 23 خرداد1395 - 3:54pm
مدیر کل
مدیر کل

persian.550bc نوشته است:
منظور من این بود که کانکتور فلزی باعث ایجاد نویز نشد و استفاده از اون عامل نویز نبود و حتی در کاهش برد هم بی اثر بود و از لحاظ عملکرد با با پلاستیکی من که تفاوت خاصی ندیدم.
منظورم نویز و بی ثباتی در دستگاه بود نه سنس زمین!!!!! کماکان سنس زمین را دارم و تا بحال 5 مدار بستم وتست کردم که همه زمین رو سنس میکنن و مشکل حل نشد که نشد .
در ضمن من با لوپ 1.5 یک سینی استیل 40سانتی رو تا الان بیشتر از 220سانت نتونستم سنس کنم که فکر کنم علارغم سنس زمین برد کمی دارم!!!
مهندس چکار کنم حداقل بردم زیادتر بشه ؟؟؟؟سنس زمین در ارتفاع کمتر از 30 سانت برای لوپ 1.5 رو باهاش کنار میام؟؟؟
با تشکر

نویز اصولا به اون شکل از محل کانکتور نمیتونه تاثیرگذار باشه که بخاطرش بخوایم کانکتور خاصی انتخاب کنیم! در واقع وقتی لوپ خودش بعنوان نوعی سنسور و آنتن میتونه صدها برابر یک تکه سیم نویز جذب کنه ؛ دیگه محل کانکتور از این حیث تاثیری در نتیجه نداره. اما اگر مثلا اتصالات محکم نباشن و قطع و وصلی داشته باشن اثر منفیش حتی از نویز هم میتونه بدتر باشه. منظور ما از فلزی نبودن و بخصوص آهنی نبودن این بود که چون دستگاه فلزیاب هست و مغزی کابل هم خودش اندکی به فلزات اطراف حساسیت داره ؛ نباید فلز آهنی نزدیکش باشه! وگرنه عدد اول بدلیل حضور فلز در اون ناحیه پایین میره و این اثر در صورت آهنی بودن کانکتور خیلی بیشتر میشه. امیدوارم دیگه متوجه نکته شده باشین.
در مورد سنس زمین که بحثی نداریم و گفتیم طبیعی هست. در خصوص نویز روی حساسیت های بالا هم توضیح دادم. تصور نمیکنم نکته نا مفهومی باشه یا ما قبلا چیز دیگری گفته باشیم که شما در عمل چیز دیگه دیده باشین!
سینی 40 سانتی با لوپ 1.5 نهایتا تا 3 متر سنس میشه. البته این برد در محیط باز بدست میاد. ضمن اینکه اعداد 3 گانه خودتون رو باید چک کنین. اگر خیلی از رنج خارج باشن هم تفکیک بر هم میخوره و هم حساسیت اضافی خواهید داشت و شاید حتی برد نهایی هم کم بشه! بالا بودن عدد اول چیزی نیست که براحتی از کنارش بگذرین. این رو بارها تاکید کردم. بعنوان یک مثال ساده وقتی عدد اول شما خیلی بالاست یعنی حالت خازنی لوپ هم احتمالا بالاست. خب در این شرایط اصلا مقاومت 390 اهم دمپینگ دیگه درست جواب نمیده و فلزیاب بشدت بی ثبات و حساس میشه.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 4:13pm
مدیر کل
مدیر کل

ba.davood نوشته است:
سلام استاد عزیز جناب حمید سوال داشتم خدمتتون

فرض اینکه برد نهایی برای یک جسم با ابعاد مشخص زیر خاک برای لوپ 60 یک متر هست با فاصله 10 سانت از زمین وقتی که لوپ را 30 سانت از زمین فاصله میگیریم برد برای جسم قید شده 70 سانت خواهد بود یا خیر .منظور بنده اینه که اگر فاصله لوپ بیشتر از اندازه معمول با زمین باشه فاصله اضافی از برد کم میشه ؟ ممنون @};- @};- @};-

ممنون. سوال خوبی کردین!
در حالت ساده که زمین شرایط مناسبی داره و با نزدیک کردن لوپ به زمین سنس ندارین یا سنس خیلی ضعیف و بدون تفکیک دارین ؛ حساب کار مشخص هست. دقیقا به همون اندازه که لوپ رو از زمین دور کنین افت برد خواهید داشت. پس در مثال شما با 20 سانت دورتر کردن لوپ از زمین 20 سانت هم از برد کاسته میشه.
اما در حالت مشکل تری که زمین بخودی خود دارای سنس قوی و توام با تفکیک هست شرایط کمی فرق میکنه! در این شرایط با بالاتر گرفتن لوپ نسبت به زمین به اندازه کاملا کافی و مناسب تقریبا افت بردی ندارین و بسته به تنظیمات و اپراتوری ممکنه حتی از حالتی که لوپ نزدیک به زمین هست برد بیشتری داشته باشین!!! ضمن اینکه در این حالت تفکیک هم دقیق تر و درست تر هست چون به جهت دور شدن لوپ از زمینی با شرایط بد ؛ تاثیر زمین خیلی ضعیف تر میشه. این مساله در شرایطی که آلودگی زمین صرفا در سطح اون باشه حتی بیشتر هم صدق میکنه!
کلا توصیه میکنم شرایط زمین رو بررسی کنین و اگر شرایط مطلوب هست لوپ رو نزدیک تر به زمین بگیرین. اما اگر شرایط زمین مطلوب نبود فاصله رو کمی افزایش بدین تا ثبات و برد و تفکیک مناسب رو توام با هم داشته باشین. طبیعتا با همین ترفند ساده میتونین از تنظیمات بهتر و قویتری هم استفاده کنین و نتیجه بهتری بگیرین. کلا برای لوپ 60 فاصله بین 10 تا 20 سانت نسبت به زمین رو توصیه میکنم که میزان دقیقش همونطور که توضیح دادم بستگی به شرایط زمین داره.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون استاد عزیز از بابت توضیح کامل و مفید حضرت عالی . @};- @};-

یکشنبه 23 خرداد1395 - 5:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1846 , 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 , 1852 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure