نویسنده |
پیغام |
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام اقا هادی اگر ممکنه لطف کن برای پی سی بی که طراحی کردی یک پارت لیست قرار بده چون من فیبر رو زدم ولی نمیتونم مونتاژ کنم
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 1:02pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
micro نوشته است: با سلام اقا هادی اگر ممکنه لطف کن برای پی سی بی که طراحی کردی یک پارت لیست قرار بده چون من فیبر رو زدم ولی نمیتونم مونتاژ کنم دوست عزیز پارت لیست در صفحه 56توی اون دو تا فایل پی دی اف که حاوی شماتیک فرانکو هست موجوده .کار زیاد سختی نیست.منم از روی اون ساختم.
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 4:46pm |
|
|
t555
کاربر فعال
|
سلام به دوستان و بخصوص آقامحسن آقا محسن یه پیشنهاددارم به اینکه برای چال کردن طلا در بیرون از خونه یه روشی پیداکنیم و اون طلارو در داخل یه کوزه با شبیه سازی خاک طبیعی قراردهیم که هم برای تست ها دردسترس باشه و هم از کاوش دیگرا ن در امان
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 5:33pm |
|
|
t555
کاربر فعال
|
chalak نوشته است: erfan نوشته است: جای خوشحالیه که اغلب نتایج خوب و امیدوار کننده بوده.اما دوست عزیزchalak فرموده بودن که با این یونیاب یه جا رو که سکه های امروزی چال کرده بودن تست کرده و یونیاب اونها رو آشکار کرده.نمیدونیم منظور این دوستمون از سکه های رایج و امروزی سکه های طلای امروزی هست یا سکه های 200 تونی یا 500 تومنی. سکه های 500 و 200 تومنی آهنی هستن یا غیر آهنی؟ اگه آهنی هستن قایدتا نباید یونیاب آشکارشون میکرد.طبق اطلاعاتمون ازین ردیاب بایذ فقط به فلزات غیر آهنی واکنش داشته باشه.از دوستمون chalak میخوام یه توضیحی در مورد تستشون بدن.متشکرم از محسن عزیز هم میخوام صبور باشن. خوب جنس سکه های امروزی که کمتر اهن درش بکار رفته، این لینک رو ببینید. http://sekemashini.blogfa.com/cat-4.aspx?p=2یک پیشنهادی که دارم اینه ،دوستان بنظرم روی فیلتر کار کنند.چون فاصله جزیی در سیم پیچ فیلتر تفاوت خیلی زیادی در نتایج داره . یا اینکه اماده اگه داشته باشه ،بخریم با یک خازن استاندارد و جنس مرغوب. دوستان چرابه جاده خاکی زدین منظور دوستمون از سکه رایج سکه طلا بوده مگر شما دنبال یون طلا نیستین ؟ پس سکه مسی و نیکلی به چه کارآید؟
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 5:38pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
دوستان در پی سی بی اقا هادی قسمتی در کنار ای سی شماره مقاومت نوشته R3-2 این یعنی چی شماره این مقاومت چنده؟یا مثلا نوشته R8-2 لطفا راهنمایی کنید با تشکر
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 6:17pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
از دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 7:18pm |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
micro نوشته است: از دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟ اون قطعاتی که 2- کنارشون نوشته مربوط به فایل شماتیک دیسپلی استیج (Display Stage) هستند.
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 8:30pm |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
آقا محسن فیلم چی شد
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 9:26pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
dream_man نوشته است: micro نوشته است: از دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟ اون قطعاتی که 2- کنارشون نوشته مربوط به فایل شماتیک دیسپلی استیج (Display Stage) هستند. دوست عزیز اگر ممکنه منظورتون رو واضح تر بگین من از این اصطلاح چیزی متوجه نشدم ایا باید این قطعات را در اون قسمت جاگذاری کرد یا نه و اینکه مقدار اونها چنده ممنون میشم راهنماییم کنید
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 10:28pm |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
micro نوشته است: dream_man نوشته است: micro نوشته است: از دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟ اون قطعاتی که 2- کنارشون نوشته مربوط به فایل شماتیک دیسپلی استیج (Display Stage) هستند. دوست عزیز اگر ممکنه منظورتون رو واضح تر بگین من از این اصطلاح چیزی متوجه نشدم ایا باید این قطعات را در اون قسمت جاگذاری کرد یا نه و اینکه مقدار اونها چنده ممنون میشم راهنماییم کنید 2 تا فایل PDF بود که آقا محسن تو صفحه 56 گذاشتن که شماتیک طرح و لیست قطعات توشه. 8mhz -quartz lrl.pdf و displayStage.pdf اونهایی که 2- کنارشون هست مربوط به قطعات توی فایل display stage میشه.
|
یکشنبه 23 خرداد1395 - 11:24pm |
|
|
|