نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
درسته آقا جاوید ، توباکس فقط بخاطر هیکل بزرگش طالب نداره ولی باید به نتیجه کار هم توجه کرد که عمق بیشتری رو میتونه بزنه ، اگر از میکرو استفاده بشه و حتی فرکانسش هم پائین بیاد خیلی عالی خواهد شد ، چون این فلزیابهایی که مدارشون توی نت هست همه درحد سکه یاب هستند و حتی نمیشه برای حداقل 2 متر عمق برای فلز 50 سانتی هم روشون حساب کرد . بیخود پول خرج کردن اونهم با این وضعیت اقتصادی باید برای مداری باشه که مطمئن باشید عمق خوبی رو میزنه اونهم زیر خاک ، چون روی هوا وقتی روی حداکثر حساسیت باشه و برد بگیریم ، دیگه روی زمین نمیشه با این تنظیمی که روی هوا گرفتیم نتیجه بگیریم ، چون زمین خودش در برابر امواج دستگاه مقاومت ایجاد میکنه و ثبات پائین میاد و اونوقت دیگه اون بردی که در هوا گرفته شده رو در زیر زمین نخواهد داد ، شما از دستگاهی که یک سکه رو با لپ 50 سانتی در 20 تا 25 سانت بزنه دیگه انتظاری نمیشه بیشتر از این داشت ! این دستگاه ها تفریحی هستن و فقط در مواقعی خاص درکار میشه ازشون استفاده کرد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:52am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان همانطوریکه قولشو داده بودم ، شماتیک چینس رو تو پرتئوس کشیدم ، و برای تائید برای اقا حمید فرستادم ، ظاهرا چند تا اشکال تو پایه های ic وجود داره ، که قرار اقا حمید هر وقت سرشون خلوت شد شماتیک رو اصلاح کنن ، اگه دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟ بگن تا این شماتیک رو بزارم تو سایت ، اینو گفتم که چون دیروز قولشو داده بودم ، الوعده وفا
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 7:43pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
شما آپ کن شاید یکی پیداشد و واسه مشگل پایه ها هم یه فکری کرد
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 8:45pm |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
آرتین جان منم تو پروتیوس کشیده بودمش ولی وقت نکرم تمومش کنم شما لطف کن بذارش اینجا من و دوستان روش کار کنیم
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 9:01pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
sami222 نوشته است: آرتین جان منم تو پروتیوس کشیده بودمش ولی وقت نکرم تمومش کنم شما لطف کن بذارش اینجا من و دوستان روش کار کنیم رو چشم ،حتما ، اینهم شماتیک
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:04pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سپاس برادر آرتين ، آرزوي موفقيت روز افزون دارم براتون
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 10:57pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
آرتین جان داداش ممنون - لطف کردی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 13 مرداد1392 - 11:38pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
از دوستان با تجربه تقاضا دارم یه نیم نگاهی به چنس کنن و فیبر یک رو اون رو بکشن
واقعا ممنون میشم
|
دوشنبه 14 مرداد1392 - 8:34pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان این هم شماتیک با تمامی تغییرات - دوستان خواهشن فیبرشو بزنین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 15 مرداد1392 - 2:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون کوروش جان. شما این شماتیک رو از کجا پیدا کردین؟! بله هر 4 تغییر درش اعمال شدن ولی جالبه که یک تغییر دیگه هم داره و اون هم وجود خازن 220 میکرو سر نقطه Uref هست که برای نویزگیری گذاشته شده! این نشون میده همونطور که بنده اشاره کرده بودم کلا خازنهای مدار کم هست و این روی ثبات و قدرتش اثر منفی میذاره! بهرحال مطمئن باشین ما میتونیم چیزی بسازیم که از تمام نمونه های ساخته شده از این فلزیاب بهتر جواب بده! من فعلا سرم شلوغه و فرصت ندارم. دوستان اگر خودشون وارد هستن کار کنن. وگرنه فعلا روی این مدار صبر کنین بلکه خودم یک فکر اساسی براش کردم.
|
سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:36pm |
|
|
|