انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 9:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 , 1852 , 1853 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

پیوست:
POWER FELEZJOO.PDF
منبع تقذیه بسیار پایدار واز همه مهم تر لودراپ بودن ان تا کمتر از نیم 0.5 ولت محافظت شده در برابر اتصال کوتاه ، مثبت منفی اشتباهی ، (دیگه احتیاج به دیود برای ورودی ولتاژ نیست )گرما سرما .... :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 5:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
persian.550bc نوشته است:
منظور من این بود که کانکتور فلزی باعث ایجاد نویز نشد و استفاده از اون عامل نویز نبود و حتی در کاهش برد هم بی اثر بود و از لحاظ عملکرد با با پلاستیکی من که تفاوت خاصی ندیدم.
منظورم نویز و بی ثباتی در دستگاه بود نه سنس زمین!!!!! کماکان سنس زمین را دارم و تا بحال 5 مدار بستم وتست کردم که همه زمین رو سنس میکنن و مشکل حل نشد که نشد .
در ضمن من با لوپ 1.5 یک سینی استیل 40سانتی رو تا الان بیشتر از 220سانت نتونستم سنس کنم که فکر کنم علارغم سنس زمین برد کمی دارم!!!
مهندس چکار کنم حداقل بردم زیادتر بشه ؟؟؟؟سنس زمین در ارتفاع کمتر از 30 سانت برای لوپ 1.5 رو باهاش کنار میام؟؟؟
با تشکر

نویز اصولا به اون شکل از محل کانکتور نمیتونه تاثیرگذار باشه که بخاطرش بخوایم کانکتور خاصی انتخاب کنیم! در واقع وقتی لوپ خودش بعنوان نوعی سنسور و آنتن میتونه صدها برابر یک تکه سیم نویز جذب کنه ؛ دیگه محل کانکتور از این حیث تاثیری در نتیجه نداره. اما اگر مثلا اتصالات محکم نباشن و قطع و وصلی داشته باشن اثر منفیش حتی از نویز هم میتونه بدتر باشه. منظور ما از فلزی نبودن و بخصوص آهنی نبودن این بود که چون دستگاه فلزیاب هست و مغزی کابل هم خودش اندکی به فلزات اطراف حساسیت داره ؛ نباید فلز آهنی نزدیکش باشه! وگرنه عدد اول بدلیل حضور فلز در اون ناحیه پایین میره و این اثر در صورت آهنی بودن کانکتور خیلی بیشتر میشه. امیدوارم دیگه متوجه نکته شده باشین.
در مورد سنس زمین که بحثی نداریم و گفتیم طبیعی هست. در خصوص نویز روی حساسیت های بالا هم توضیح دادم. تصور نمیکنم نکته نا مفهومی باشه یا ما قبلا چیز دیگری گفته باشیم که شما در عمل چیز دیگه دیده باشین!
سینی 40 سانتی با لوپ 1.5 نهایتا تا 3 متر سنس میشه. البته این برد در محیط باز بدست میاد. ضمن اینکه اعداد 3 گانه خودتون رو باید چک کنین. اگر خیلی از رنج خارج باشن هم تفکیک بر هم میخوره و هم حساسیت اضافی خواهید داشت و شاید حتی برد نهایی هم کم بشه! بالا بودن عدد اول چیزی نیست که براحتی از کنارش بگذرین. این رو بارها تاکید کردم. بعنوان یک مثال ساده وقتی عدد اول شما خیلی بالاست یعنی حالت خازنی لوپ هم احتمالا بالاست. خب در این شرایط اصلا مقاومت 390 اهم دمپینگ دیگه درست جواب نمیده و فلزیاب بشدت بی ثبات و حساس میشه.

سپاس مهندس جان
مهندس جان من لوپ 1.5 رو با سیم 1 میل افشان همدان ساختم مقاومت کل با سیم رابط 1.2 هست ولی عدد اولم 360 هست که بالاست به نظرتون یه دور از سیم کم کنم عدد اول بهتر نمیشه؟

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

یکشنبه 23 خرداد1395 - 5:32pm
مدیر کل
مدیر کل

ferial نوشته است:
پیوست:
POWER FELEZJOO.PDF
منبع تقذیه بسیار پایدار واز همه مهم تر لودراپ بودن ان تا کمتر از نیم 0.5 ولت محافظت شده در برابر اتصال کوتاه ، مثبت منفی اشتباهی ، (دیگه احتیاج به دیود برای ورودی ولتاژ نیست )گرما سرما .... :-BD

به فلزجو خوش اومدین. ممنون از شما.
استفاده از رگولاتور MIC29302 میتونه ایده خوبی باشه. ولی این روش برای مدار ما چند اشکال و مساله داره! یکی اینکه شما این کار رو بیشتر برای این انجام میدین که تغذیه دستگاه با باطری 12 ولت ممکن باشه. در صورتیکه حتی با این رگولاتور هم باید حداقل ولتاژ ورودی به مدار 12.5 ولت باشه. بنابراین 3 سلول باطری لیتیوم فقط در حالت فول شارژ قابل استفادست و وقتی فقط کمی خالی بشه دیگه جواب نمیده. همینطور باطری سیلد اسید 12 ولتی هم به همین شکل جواب خوبی نمیده. اشکال بعدی این هست که عدد دقیق ولتاژ تا حد زیادی بستگی به خطای مقاومتها داره که از نظر من مطلوب نیست. مساله آخر هم اینکه ایده بنده استفاده از قطعات رایج موجود در بازار بوده. اگر قرار باشه از همین قسمت تغذیه مدار شروع کنیم به گذاشتن قطعات نا متعارف و غیر رایج در بازار ؛ مشخصه که عاقبت یک پروژه دارای مصرف عمومی چه خواهد شد!
ولی در مورد تغذیه 5 ولت استفاده از این رگولاتور مطلقا ایده خوبی نیست چون هیچ مزیتی نداره. حتی در پیچیده ترین و حرفه ای ترین مدارات هم برای 5 ولت از رگولاتور متداول استفاده میشه.
مسائلی مثل اتصال کوتاه یا اتصال معکوس ولتاژ هم در این مدار مطرح نیستن و مساله گرمایی رگولاتور 7812 هم که بسادگی با یک هیت سینک رایج حل میشه و مشکل خاصی نداره که بخوایم براش فکری بکنیم.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 6:27pm
مدیر کل
مدیر کل

persian.550bc نوشته است:
سپاس مهندس جان
مهندس جان من لوپ 1.5 رو با سیم 1 میل افشان همدان ساختم مقاومت کل با سیم رابط 1.2 هست ولی عدد اولم 360 هست که بالاست به نظرتون یه دور از سیم کم کنم عدد اول بهتر نمیشه؟

خواهش میکنم.
همیشه بهتره هر 3 عدد رو ذکر کنین. در این حالت خاص باید ببینیم عدد دوم و سوم وضعیتشون چی هست! اگر عدد دوم و سوم به همون نسبتی که عدد اول بالاست ؛ بالا نباشن این نشون میده حضور فلزات اطراف یا حتی کانکتور فلزی سبب شده اعداد پایین بیاد وگرنه بدون کانکتور فلزی و در محیط بیابان عدد اول بالاتر از این هم میره! بنابراین در چنین شرایطی رقم اول 360 نشون میده ظرفیت خازنی لوپ شما بالاست و نیاز به بهتر شدن داره. در این شرایط یک دور کم کردن از دورها کمک میکنه. ولی بهتره اگر بتونین فاصله اندکی بین سیمها ایجاد کنین تا عدد اول پایینتر بیاد.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 6:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام
مهندس جان شرمنده سوالم یه مقدار کلیشه ایه. در صورت استفاده از کانکتور با بدنه فلزی اگه بدنه کانکتور به زمین مدار اتصال بشه بنظر شما تاثیر مثبتی داره یا نه ؟میتونه تاثیر منفی بدنه فلزی رو کاهش بده؟

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

یکشنبه 23 خرداد1395 - 10:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
persian.550bc نوشته است:
منظور من این بود که کانکتور فلزی باعث ایجاد نویز نشد و استفاده از اون عامل نویز نبود و حتی در کاهش برد هم بی اثر بود و از لحاظ عملکرد با با پلاستیکی من که تفاوت خاصی ندیدم.
منظورم نویز و بی ثباتی در دستگاه بود نه سنس زمین!!!!! کماکان سنس زمین را دارم و تا بحال 5 مدار بستم وتست کردم که همه زمین رو سنس میکنن و مشکل حل نشد که نشد .
در ضمن من با لوپ 1.5 یک سینی استیل 40سانتی رو تا الان بیشتر از 220سانت نتونستم سنس کنم که فکر کنم علارغم سنس زمین برد کمی دارم!!!
مهندس چکار کنم حداقل بردم زیادتر بشه ؟؟؟؟سنس زمین در ارتفاع کمتر از 30 سانت برای لوپ 1.5 رو باهاش کنار میام؟؟؟
با تشکر

نویز اصولا به اون شکل از محل کانکتور نمیتونه تاثیرگذار باشه که بخاطرش بخوایم کانکتور خاصی انتخاب کنیم! در واقع وقتی لوپ خودش بعنوان نوعی سنسور و آنتن میتونه صدها برابر یک تکه سیم نویز جذب کنه ؛ دیگه محل کانکتور از این حیث تاثیری در نتیجه نداره. اما اگر مثلا اتصالات محکم نباشن و قطع و وصلی داشته باشن اثر منفیش حتی از نویز هم میتونه بدتر باشه. منظور ما از فلزی نبودن و بخصوص آهنی نبودن این بود که چون دستگاه فلزیاب هست و مغزی کابل هم خودش اندکی به فلزات اطراف حساسیت داره ؛ نباید فلز آهنی نزدیکش باشه! وگرنه عدد اول بدلیل حضور فلز در اون ناحیه پایین میره و این اثر در صورت آهنی بودن کانکتور خیلی بیشتر میشه. امیدوارم دیگه متوجه نکته شده باشین.
در مورد سنس زمین که بحثی نداریم و گفتیم طبیعی هست. در خصوص نویز روی حساسیت های بالا هم توضیح دادم. تصور نمیکنم نکته نا مفهومی باشه یا ما قبلا چیز دیگری گفته باشیم که شما در عمل چیز دیگه دیده باشین!
سینی 40 سانتی با لوپ 1.5 نهایتا تا 3 متر سنس میشه. البته این برد در محیط باز بدست میاد. ضمن اینکه اعداد 3 گانه خودتون رو باید چک کنین. اگر خیلی از رنج خارج باشن هم تفکیک بر هم میخوره و هم حساسیت اضافی خواهید داشت و شاید حتی برد نهایی هم کم بشه! بالا بودن عدد اول چیزی نیست که براحتی از کنارش بگذرین. این رو بارها تاکید کردم. بعنوان یک مثال ساده وقتی عدد اول شما خیلی بالاست یعنی حالت خازنی لوپ هم احتمالا بالاست. خب در این شرایط اصلا مقاومت 390 اهم دمپینگ دیگه درست جواب نمیده و فلزیاب بشدت بی ثبات و حساس میشه.

با اجازه مهندس حمید عزیز،بنده با لوپ ۱۲۵ در ۱۲۵ سینی ۳۰ در ۴۰ رو تو ۳ متر سنس داشتم ،با تنظیمات پیش فرض.
و در جواب دوستمون که فرمودند بدنه کانکتور رو به منفی وصل کنند،بله بنده این کار رو انجام دادم ،عملکرد دستگاه بهتر شده.

یا الله

یکشنبه 23 خرداد1395 - 10:44pm
مدیر کل
مدیر کل

1426539 نوشته است:
باسلام
مهندس جان شرمنده سوالم یه مقدار کلیشه ایه. در صورت استفاده از کانکتور با بدنه فلزی اگه بدنه کانکتور به زمین مدار اتصال بشه بنظر شما تاثیر مثبتی داره یا نه ؟میتونه تاثیر منفی بدنه فلزی رو کاهش بده؟

خواهش میکنم.
شما همون فلزاتی که برای تست برد استفاده میکنین رو با سیم به زمین مدار وصل کنین میبینین باز هم سنس میشن! این اشتباهی هست که خیلیا میکنن و تصور میکنن اگر فلز به زمین مدار متصل بشه دیگه سنس نمیشه در حالیکه اینطور نیست و فقط کمی وضعیت سنس عوض میشه. لذا اتصال بدنه کانکتور فلزی به زمین مدار با اینکه تاثیر مثبت داره ولی مشکل اصلی رو بخصوص در صورت آهنی بودن کانکتور حل نمیکنه.

یکشنبه 23 خرداد1395 - 11:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
سلام خدمت دوستان فلزجو ، به خصوص استاد حمید عزیز
داشتم پست ها رو میخوندم از سوال های دوستان راجه به مونتاژ مدار دیگه کلافه شدم واقعا ، اما خب یادم نرفته چند وقت پیش خود من و امثال من همین سوال ها رو از شما پرسیدیم
خیلی جاها کم اوردیم ، خیلی جاها خسته شدیم ، خیلی جاها جا زدیم
اما خدایی شما همیشه با حوصله و آرامش به سوال هاموون جواب دادین
هر چند وقت یک بار موجی از کاربران جدید شروع به ساخت مدار شما میکنن و شما بازم با طمانینه به سوال های همه جواب میدین
فقط خواستم بگم خیلی ممنونم از قلب بزرگ شما
و واقعا لقب استاد برازنده ی شماست .
@};- ~O) @};-

دوشنبه 23 خرداد1395 - 1:18am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف شما. :ymhug: :x @};-

دوشنبه 23 خرداد1395 - 1:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیرو صحبت دوستمون من هم تحریک شدم که حرف دلمو در مورد استاد حمید بزنم!
راستش من خودم تو یکی از سایتها با یه اسم کاربری دیگه مدیر کل هستم(استاد حمید در جریان هستند) و خیلی اوقات کاربرا ازم بصورت خصوصی در مورد مشکلاتشون سوال میکنند که اکثر اوقات سوالاتشون تکراری هست و من فقط ارجاع شون میدم به صفحه موضوع مربوطه!
در کل خواستم بگم که حتی نصف صبر و حوصله ایشون رو ندارم!
شاید تا الان هزار دفعه در مورد موضوعات مختلف از ایشون سوال کرده باشم که جواب اکثرشون تو سایت هست اما ایشون هربار با صبر و حوصله برام موضوع رو شکافت!
بی تردید ایشون بزرگترین انسانی هستند که در دنیای مجازی شناختم،
امیدوارم همیشه سالم و موفق و سربلند باشند
با سپاس از ایشان.
@};-

دوشنبه 23 خرداد1395 - 1:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1847 , 1848 , 1849 , 1850 , 1851 , 1852 , 1853 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure