نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
|
دوشنبه 23 خرداد1395 - 1:53am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: PEERE DANA نوشته است: سلام خداقوت. با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست. سلام پیر دانای عزیز میشه لطف کنید بگید از کجا این کانکتورها رو تهیه کردین؟ ممنون برادر سلامت باشید دوست عزیز. خواهش میکنم .این نوع کانکتور رو قبلا حضوری از پاساژ امجد ٬حدودا بقیمت ۲۴ هزار تومان تهیه کرده بودم .و متاسفانه نام فروشگاه خاطرم نیست.ولی چندین فروشگاه حتی در پاساژهای دیگه هم موجود داشتند... و سلامت باشید sabbas عزیز ...در صفحه ی قبل دیدم درمورد این کانکتورها صحبت کرده بودید...بنده هم عکسش رو جهت اطلاع دوستان ٬قرار دادم.
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 6:25am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
PEERE DANA نوشته است: archilO نوشته است: PEERE DANA نوشته است: سلام خداقوت. با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست. سلام پیر دانای عزیز میشه لطف کنید بگید از کجا این کانکتورها رو تهیه کردین؟ ممنون برادر سلامت باشید دوست عزیز. خواهش میکنم .این نوع کانکتور رو قبلا حضوری از پاساژ امجد ٬حدودا بقیمت ۲۴ هزار تومان تهیه کرده بودم .و متاسفانه نام فروشگاه خاطرم نیست.ولی چندین فروشگاه حتی در پاساژهای دیگه هم موجود داشتند... سلامت باشید sabbas عزیز ...در صفحه ی قبل دیدم درمورد این کانکتورها صحبت کرده بودید...بنده هم عکسش رو جهت اطلاع دوستان ٬قرار دادم. ممنون برادر لطف کردی
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 7:19am |
|
|
ferial
|
ferial نوشته است: منبع تقذیه بسیار پایدار واز همه مهم تر لودراپ بودن ان تا کمتر از نیم 0.5 ولت محافظت شده در برابر اتصال کوتاه ، مثبت منفی اشتباهی ، (دیگه احتیاج به دیود برای ورودی ولتاژ نیست )گرما سرما ....
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 8:18am |
|
|
sabbas
کاربر فعال
|
PEERE DANA نوشته است: archilO نوشته است: PEERE DANA نوشته است: سلام خداقوت. با آرزوی قبولی طاعات و عبادات...استاد حمید عزیز و مدیران و اساتید و دوستان گل فلزجو تصویر کانکتور پلاستیکی .ضدآب .با جنس پین های برنجی که آبکاری زرد نیز شده...که در تعداد پین های مختلفی در بازار موجودن .که نوع سه پین مناسب تر هست. سلام پیر دانای عزیز میشه لطف کنید بگید از کجا این کانکتورها رو تهیه کردین؟ ممنون برادر سلامت باشید دوست عزیز. خواهش میکنم .این نوع کانکتور رو قبلا حضوری از پاساژ امجد ٬حدودا بقیمت ۲۴ هزار تومان تهیه کرده بودم .و متاسفانه نام فروشگاه خاطرم نیست.ولی چندین فروشگاه حتی در پاساژهای دیگه هم موجود داشتند... و سلامت باشید sabbas عزیز ...در صفحه ی قبل دیدم درمورد این کانکتورها صحبت کرده بودید...بنده هم عکسش رو جهت اطلاع دوستان ٬قرار دادم. درود بر شما مرسی بابت پاسختون
بنده آنیم که در بند آنیم
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 1:14pm |
|
|
voov
|
سلام ... مقدار امپری که مدار میکشه 100تا 150 میلی امپر هست البته توی شرایط عادی پس چرا 7812 گرم میکنه درصورتی تا یک امپر در بعضی مدلها تا 1.5 امپر میده؟ سوال دوم اینکه مدار با 12و5 ولت تغذیه میشه پس چرا زیره 15 ولت خوب کار نمیکنه ؟قسمتهای از مدار با ولتاژی بالا تر 12 کار میکنه؟ امیدوارم سوال تکراری نباشه!!!بیشتر وقتها با دوباره خوانی مطالب صفحه اول به جوابم میرسم تشکر
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 2:42pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
voov نوشته است: سلام ... مقدار امپری که مدار میکشه 100تا 150 میلی امپر هست البته توی شرایط عادی پس چرا 7812 گرم میکنه درصورتی تا یک امپر در بعضی مدلها تا 1.5 امپر میده؟ سوال دوم اینکه مدار با 12و5 ولت تغذیه میشه پس چرا زیره 15 ولت خوب کار نمیکنه ؟قسمتهای از مدار با ولتاژی بالا تر 12 کار میکنه؟ امیدوارم سوال تکراری نباشه!!!بیشتر وقتها با دوباره خوانی مطالب صفحه اول به جوابم میرسم تشکر با اجازه اساتيد دوست عزيز گرم شدن رگلاتور عاديه و البته به ولتاژ ورودي هم بستگي داره 7812 رو بر اساس ورودي14.6 ولت به بالا ساختن يعني دامنه ورودي ولتاژ 14.6 ولته كه اگه كمتر بشه ولتاژ خروجي هم كم ميشه و مدار درست كار نميكنه
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 3:54pm |
|
|
t555
کاربر فعال
|
ferial نوشته است: ferial نوشته است: منبع تقذیه بسیار پایدار واز همه مهم تر لودراپ بودن ان تا کمتر از نیم 0.5 ولت محافظت شده در برابر اتصال کوتاه ، مثبت منفی اشتباهی ، (دیگه احتیاج به دیود برای ورودی ولتاژ نیست )گرما سرما .... سلام دوست عزیز خیلی ممنون محل فروش وقیمت آن رو اعلام می فرمایید؟
|
دوشنبه 24 خرداد1395 - 5:51pm |
|
|
ferial
|
پیوست: MIC2915x_30x_50x_75x.pdf با سلام و قبولی عبادات دوستان عزیز ، باید عرض کنم اکثر فروشگاهها این قطعه رو دارن ، من از پایا خریدم 4000 تومان ، این قطعه یک رگولاتور عمومی هست و با تعویض مقاومت پایه adjust میتوانید از 1.24 ولت تا 18 ولت یک رگولاتور بسیار پایدار 3 امپر داشته باشید پیشنهاد میکنم دیتاشیتشو مطالعه بفرمایید . با مشخصاتی که داره برای فلزجو و برای دستگاهایی که با باتری کار میکنن یک تغذیه بهینه با کارایی بالا بحساب میاد ، شما خیلی ساده با فرمولی که در دیتا شیت هست میتوانید مقاومتهای پایه adjust رو محاسبه کنید تا به ولتاژ مورد نیازتون برسید یا بجای اونها پتانسیومتر بگذارید و یک منبع تغذیه متغیر خوب داشته باشید ، تو نت یک جستجو کنید انواع کاربردهای اون هست ،به نظر من رگولاتورهای سری 78 برای دستگاهایی که با باتری کار میکنن مناسب نیست ، مخصوصا شما که یک فلز یاب رو میبرید تو کوه و کمر و برای شما یکدهم ولت هم قنیمته تا اینکه یه 7812 با تلف کردن جریان باتری شما بجای ولتاژ رگوله شده یه شما گرما بده ، با آزمایشی که انجام دادم ورودی 12.5 ولت خروجی 12 ولت و شدت جریان 1.5 آمپر زیاد گرم نمیشد ، و در ضمن با قیمتی که داره فکر میکنم تهیه ان انتخواب خوبی باشه ، دیتا شیت رو به پیوست ارسال میکنم ، موفق باشید .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 25 خرداد1395 - 9:44am |
|
|
t555
کاربر فعال
|
ferial نوشته است: پیوست: MIC2915x_30x_50x_75x.pdf با سلام و قبولی عبادات دوستان عزیز ، باید عرض کنم اکثر فروشگاهها این قطعه رو دارن ، من از پایا خریدم 4000 تومان ، این قطعه یک رگولاتور عمومی هست و با تعویض مقاومت پایه adjust میتوانید از 1.24 ولت تا 18 ولت یک رگولاتور بسیار پایدار 3 امپر داشته باشید پیشنهاد میکنم دیتاشیتشو مطالعه بفرمایید . با مشخصاتی که داره برای فلزجو و برای دستگاهایی که با باتری کار میکنن یک تغذیه بهینه با کارایی بالا بحساب میاد ، شما خیلی ساده با فرمولی که در دیتا شیت هست میتوانید مقاومتهای پایه adjust رو محاسبه کنید تا به ولتاژ مورد نیازتون برسید یا بجای اونها پتانسیومتر بگذارید و یک منبع تغذیه متغیر خوب داشته باشید ، تو نت یک جستجو کنید انواع کاربردهای اون هست ،به نظر من رگولاتورهای سری 78 برای دستگاهایی که با باتری کار میکنن مناسب نیست ، مخصوصا شما که یک فلز یاب رو میبرید تو کوه و کمر و برای شما یکدهم ولت هم قنیمته تا اینکه یه 7812 با تلف کردن جریان باتری شما بجای ولتاژ رگوله شده یه شما گرما بده ، با آزمایشی که انجام دادم ورودی 12.5 ولت خروجی 12 ولت و شدت جریان 1.5 آمپر زیاد گرم نمیشد ، و در ضمن با قیمتی که داره فکر میکنم تهیه ان انتخواب خوبی باشه ، دیتا شیت رو به پیوست ارسال میکنم ، موفق باشید .
|
سه شنبه 25 خرداد1395 - 10:14pm |
|
|
|