نویسنده |
پیغام |
ada
کاربر فعال
|
سلام خدمت استاد حمید . چند سوال داشتم خدمتتون اول این دستگاه که واسه فروش میخوایید بزارید قیمتش چقده. دوم فرق قطعات و هگز با دستگاه دوستان چیه .سوم دستگاه حساسیت نسبت به طلای کوچک با دیلی دستی چطوره (واضحتر دستگاه با دیلی اتومات رو زمین کار میکنه یا دستی)
|
شنبه 29 خرداد1395 - 11:40am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. البته در این خصوص بهتره از خود اقا مجتبی سوال کنین. چون ایشون مسئولش هستن. 1- هنوز قیمت تمام شده برای ایشون مشخص نیست. نظر نهایی هم با آقا مجتبی هست. 2- تفاوت فنی بلحاظ طرح وجود نداره. نه در بخش مدار و نه برنامه. اما بنا به اصراری که ایشون داشتن و همینطور عدم تمایل به خرید حالت محدود توسط خیلیها ؛ با اینکه قرار بود عین نسخه فعلی ارائه بشه ؛ بنده قبول کردم صرفا محدودیت دفعات استفاده رو حذف کنم. 3- تفاوتی نداره و عینا مطابق توضیحاتی هست که قبلا دادیم.
|
شنبه 29 خرداد1395 - 2:49pm |
|
|
mamadlsd
|
سلام مهندس حمید عزیز من تا حالا سه بار مدار رو مونتاژ کردم هر بار با قطعات جدید فک کنم الان از هر قطعه ای سه یا چهارتا دارم تنها چیزی که عوض نکردم میکروکنترلرم بوده تنها مشکلی هم که داره برد کم دستگاه هست ایا تنظیمات اشتباه فیوز بیت یا خراب بودن میکروکنترلر میتونه ربطی به برد دستگاه داشته باشه؟ درضمن اینم بگم با پروگرمر هاتل میکروکنترلر رو پروگرام کردم
|
شنبه 29 خرداد1395 - 2:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. اگر واقعا چند بار با قطعات مختلف مدار رو ساختین و یک مشکل یکسان وجود داره پس قاعدتا همون میکرو کنترلر که بین چند مدار مشترک بوده میتونه علت بوده باشه! بخصوص که میکرو رو با یک پروگرامر خاص پروگرام کردین. البته برای خود من چنین حالتی پیش نیومده ولی امکانش وجود داره.
|
شنبه 29 خرداد1395 - 3:04pm |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
سلام با اجازه مهندس این نکته رو اضافه کنم ، وقتی ماسفت رو عوض میکنی بهتره مجدد میکرو رو پروگرام کنی
|
شنبه 29 خرداد1395 - 4:45pm |
|
|
امیر حداد
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان و یه سلام مخصوص خدمت مهندس حمید مهندس با توجه به تصمیم برای فروش دستگاه فلزجو، دیگه آپدیت جدیدی برای دستگاه ارائه نمیشه؟ واینکه این پروژه ارزشمند همینجا تموم میشه؟؟ یا نه ادامه پیدا میکنه؟؟
|
شنبه 29 خرداد1395 - 9:55pm |
|
|
koorosheparsi
کاربر فعال
|
با درود به دوستان لوپ ۵۵ سانتیمتر ۲۶ دور سیم افشان ۵۰ با مقاومت ۱/۲ اهم و ۴۳۵ میکرو هانری با تنظیمات فرکانس ۱۳۰ و پهنای ۱۱۰ یک قطعه ورق اهنی ۲۰×۵۰ را در فاصله ۲/۱ متر سنس کرد. شیلد شده با کاغذ و گرافیت و پوشش فایبر گلاس ۱/۵ کیلو گرم . بسیار بی صدا و کم نویز. http://uupload.ir/files/40zs_img_%C3%9B ... %C2%B2.jpg
|
شنبه 29 خرداد1395 - 10:16pm |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
سلام ، مهندس جان برای سیستم صوتی ماشین یک زمانی از نویز گیر استفاده میکردند که تمامی امواج موبایل و ... رو میگرفت ، از اون برای کم کردن نویز توی دستگاه به نظرتون میشه استفاده کرد ؟
|
شنبه 29 خرداد1395 - 10:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
امیر حداد نوشته است: سلام خدمت دوستان و یه سلام مخصوص خدمت مهندس حمید مهندس با توجه به تصمیم برای فروش دستگاه فلزجو، دیگه آپدیت جدیدی برای دستگاه ارائه نمیشه؟ واینکه این پروژه ارزشمند همینجا تموم میشه؟؟ یا نه ادامه پیدا میکنه؟؟ خواهش میکنم. عجب سوالی کردین! خودتون چی فکر میکنین؟
|
شنبه 29 خرداد1395 - 10:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
IIII نوشته است: سلام ، مهندس جان برای سیستم صوتی ماشین یک زمانی از نویز گیر استفاده میکردند که تمامی امواج موبایل و ... رو میگرفت ، از اون برای کم کردن نویز توی دستگاه به نظرتون میشه استفاده کرد ؟ البته فکر میکنم اون سیستم نویزگیر مربوط به تغذیه مدار هست. در فلزیاب بیشتر مشکل نویزی هست که از طریق لوپ به مدار وارد میشه. در واقع خود لوپ نقش یک آنتن قوی رو در جذب امواج مختلف ایفا میکنه که در اینجا برای ما حکم نویز رو داره. با اینکه این طرح مشکل چندانی با نویز های اینچنینی نداره ولی بهرحال شیلد کردن لوپ میتونه تاثیر مثبت داشته باشه. اما در مورد مطلبی که فرمودین قبلا توضیح دادیم. میتونین از یک فریت گرد یا استوانه ای استفاده کنین و هر دو سیم باطری رو از داخلش عبور بدین و حداقل 3 دور این عمل رو تکرار کنین. در صورتیکه سیم باطری شما طولانی باشه و باطری با فاصله نسبت به مدار قرار گرفته باشه ؛ انجام این کار میتونه کمی از نویزهایی رو که از طریق سیم باطری ممکنه وارد مدار بشن کاهش بده.
|
شنبه 29 خرداد1395 - 10:57pm |
|
|
|