انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 2:31pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1852 , 1853 , 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

با درود و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز و همه ی دوستان گرامی @};-
بهترین کانکتور پلاستیکی برای اتصال لوپ به مدار از چه نوعی هست و اون رو از کدوم فروشگاه اینترنتی میتونم بخرم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.ممنون

شنبه 29 خرداد1395 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام وتشکر از استاد حمید به خاطر این طرح رایگانشون @};- @};-

خوب دوستان هدف دلسردی نیست فقط میخام واقیعت را بگم تصمیم با خودتونه فقط برای اگاهی :-B

من بعد از کاوشهای فراوان با انواع لوپ وحتی 1.5در1.5 روی اهداف واقعی که دستگاه هیچ واکنشی نداشت امدم لوپ2.5در2.5 درست کردم وروی چند نقطعه که100درصد بودن در عمق 3متر مقداری سکه و مجسمه و مواردی دیگر که نسخ بودن بازم دستگاه واکنشی نداشت که ما حدود 2متریشون میدونستیم کجاست حتی با حساسیت20 هم واکنش نداشت چیزی که من با این لوپ یک حلب را تو هوا از380زدم زیر خاک برای فلزات نرم چرا فلج ماند :-? اگه اینا تو تیردستش نباشه میخاد کامیون تو تیردستش باشه =((

این به این معنی نیست که این فلزیاب کار امد نیست نه بلکه تمام فلزیابها همین شکل هستند از پالسی تا وی ال اف های شرکتی همه در این شرایط فلج خاهند بود میشه با لوپ 2.5 تا2متر حصاب روشون باز کرد
نتیجه گیری با خودتون من که دیگه بریدم 8-|

اگه کسی دستگاهی میشناسه که یک فلز نرم به اندازه یک قوطی کنسرو را تا 3.5 بزنه به ماهم بگه ممنون :YMPRAY:

شنبه 29 خرداد1395 - 11:50pm

سلام
مهندس ضمن تشکر از زحماتی که بخاطر تهیه و تکمیل این پروژه متحمل شدید وشرمنده بخاطر مزاحمتهایی که در خصوصی داشتم و تشکر مجدد بخاطر راهنماییهایتان من در مورد مشکل کانکتور یه فکری کردم واینه که برای هر لوپ یک سیم رابط در نظر بگیریم یعنی یک سر سیم به لوپ لحیم و یکپارچه بشه و سر دیگه با هر کانکتور حتی فلزی به باکس وصل بشه نظرتون چیه مشکلی پیش نمیاره احیانا

یکشنبه 29 خرداد1395 - 12:09am
مدیر کل
مدیر کل

شیرعلی نوشته است:

خوب دوستان هدف دلسردی نیست فقط میخام واقیعت را بگم تصمیم با خودتونه فقط برای اگاهی :-B

من بعد از کاوشهای فراوان با انواع لوپ وحتی 1.5در1.5 روی اهداف واقعی که دستگاه هیچ واکنشی نداشت امدم لوپ2.5در2.5 درست کردم وروی چند نقطعه که100درصد بودن در عمق 3متر مقداری سکه و مجسمه و مواردی دیگر که نسخ بودن بازم دستگاه واکنشی نداشت که ما حدود 2متریشون میدونستیم کجاست حتی با حساسیت20 هم واکنش نداشت چیزی که من با این لوپ یک حلب را تو هوا از380زدم زیر خاک برای فلزات نرم چرا فلج ماند :-? اگه اینا تو تیردستش نباشه میخاد کامیون تو تیردستش باشه =((

این به این معنی نیست که این فلزیاب کار امد نیست نه بلکه تمام فلزیابها همین شکل هستند از پالسی تا وی ال اف های شرکتی همه در این شرایط فلج خاهند بود میشه با لوپ 2.5 تا2متر حصاب روشون باز کرد

اگه کسی دستگاهی میشناسه که یک فلز نرم به اندازه یک قوطی کنسرو را تا 3.5 بزنه به ماهم بگه ممنون :YMPRAY:

فقط در خصوص خط آخر مطلب شما عرض کنم اگر قوطی کنسرو با قطر متعارف 8.5 سانت در دید لوپ 2.5 متری هم بود ؛ نهایت سنس براش 180 سانت بیشتر نبود! در حالیکه قوطی کنسرو بلحاظ کوچکتر بودن نسبت به یک بیستم سایز لوپ کلا قابل سنس توسط لوپ 2.5 متری هم نیست! نهایت برد برای چیزی مثل قوطی کنسرو با لوپ 1.5 متری بدست میاد که اون هم حدود 140 سانت بیشتر نخواهد بود. با لوپهای بزرگتر هم کلا سنس نمیشه پس این نهایت عمقزنی ممکن برای قوطی کنسرو در حالت کلی و برای همه فلزیاب های دنیاست! برد افسانه ای در حد 3.5 متر برای چنین هدفی کلا محال هست و با هیچ فلزیابی در دنیا ممکن نیست. چنین توقعی از جانب شما نشون میده که اصلا به ماهیت عملکرد فلزیاب ها هنوز آشنا نیستین و مثل بسیاری از کاوشگران صرفا خیالپردازی میکنین! اگر اینجور هست با اطمینان کامل به شما عرض میکنم دارین وقتتون رو تلف میکنین.

یکشنبه 29 خرداد1395 - 12:36am
مدیر کل
مدیر کل

jozef_2536 نوشته است:
سلام
مهندس ضمن تشکر از زحماتی که بخاطر تهیه و تکمیل این پروژه متحمل شدید وشرمنده بخاطر مزاحمتهایی که در خصوصی داشتم و تشکر مجدد بخاطر راهنماییهایتان من در مورد مشکل کانکتور یه فکری کردم واینه که برای هر لوپ یک سیم رابط در نظر بگیریم یعنی یک سر سیم به لوپ لحیم و یکپارچه بشه و سر دیگه با هر کانکتور حتی فلزی به باکس وصل بشه نظرتون چیه مشکلی پیش نمیاره احیانا

خواهش میکنم.
اینکه هر لوپ باید سیم و کانکتور خودش رو داشته باشه طبیعی هست! وگرنه گذاشتن کانکتور روی خود لوپ مورد توصیه نیست و در اکثر فلزیاب های معتبر هم انجام نمیشه. مساله ای که بارها توضیحش رو دادیم در خصوص فلزی نبودن کانکتور حتی روی خود جعبه بود که میتونست روی تفکیک اثر منفی داشته باشه! خوشبختانه انواع زیادی از کانکتور پلاستیکی در بازار وجود داره که دوستان میتونن استفاده کنن. وقتی کانکتور پلاستیکی بود دیگه شکلش اهمیتی نداره. کافیه اتصالاتش هم محکم باشه و موقع اتصال شل نباشه که این هم بنظرم مساله واضحی هست.

یکشنبه 29 خرداد1395 - 12:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ا سلام خدمت استاد حمید
این قضیه فروش فلزجو و همینطور استفاده نا محدود بدجوری ذهن بچه های گروه رو درگیر کرده به نحوی که یه جورایی دوستان دارن دلسرد میشن و بچه هایی که حتی اپراتور حرفه ای هستن اذعان داشتن که شاید خدای ناکرده از تجربیات اونا داره بصورت یک موش آزمایشگاهی استفاده میشه
من در چند پست قبل هم خدمتتون عرض کردم که اگه در نسخه جدید حتی تا 50 بار هم محدودیت استفاده باشه ما استقبال میکنیم
پس ممنون میشم جهت روشن شدن این مطلب و انتظار حداقل گروه 140 نفری اپراتوران فلزجو این بحث روشن بشه
البته به شما این حق رو میدیم که به عنوان صاحب و طراح اصلی این سیستم تمام منفعت مادی و معنوی اون مستقیم باید به شما برسه
ولی ناگفته نمونه که چشم خیلیها که حتی با دستمزد کارگری خودشون این دسگاه رو مونتاژ کردن به دستهای شماست
ممنون و سپاسگزاریم

یکشنبه 29 خرداد1395 - 1:23am
مدیر کل
مدیر کل

متوجه نمیشم این مساله چرا باید باعث نگرانی شده باشه اون هم در شرایطی که بیش از 1.5 سال روی این طرح کار شده تا به اینجا برسه؟! در عین حال فکر کنم بار ها طی این یک سال و نیم گلایه کردم که فیدبک کاربران بعنوان اپراتور و مصرف کننده اصلا مطابق انتظار بنده نبوده! در هر صورت شاید زیاد هم تفاوتی نداشته باشه چون بنده چنین طرحی رو بر اساس تجربیات دیگران به اینجا نرسوندم و فقط از پیشنهادات مفید تا حدی استفاده کردم که حاصلش طبیعتا در اختیار خود دوستان قرار گرفت. پس چیزی بدهکار نیستم. اگر هم اون دوستان حرفه ای تصور میکنن طراحی فلزیاب به مطالعه تجربیات اونها بستگی داشته پس بهتره منتظر باشن یکی از مدعیان پر آوازه بیاد بر اساس مطالعه همین تجربیات فلزیاب بهتری طراحی کنه!!! ولی در واقع طرح تا همین حد فعلی هم کاملا برتر از مدارات ساخته شده قبلی توسط دوستان بوده. حالا کسی قبول نداره خب میتونه براحتی از سایر مدارات بهره بگیره. وانگهی بنده مدتهاست که صدای این بقول شما 140 نفر رو نشنیدم چون متاسفانه این گروههای تلگرام که بنده هم عضو هیچکدوم نیستم و نخواهم بود ؛ کمکی به بنده نمیکنه! وقتی به جای مطرح کردن هر بحث و حرفی که مربوط به اینجا میشه تشریف میبرین در جاهای دیگه و بین خودتون صحبت میکنین مطمئن باشین ضررش هم به خودتون میخوره و هم به طرح. وگرنه فکر میکنم واضح باشه حتی اگر طرح از این هم ساده تر و ضعیف تر بود براحتی و خیلی زودتر از اینها میشد ازش بهره برداری تجاری کرد. این مساله هم تا حدی بیش از اونکه به بنده ربط داشته باشه به اقا مجتبی بعنوان مسئول این کارها در انجمن ربط داشته! وگرنه بنده کار خودم رو انجام میدم. در نهایت باز هم عرض میکنم از نظر فنی تفاوتی بین نسخه تجاری و دمو نیست! علت اینکه تا همین چند روز قبل حاضر نبودم قبول کنم چیزی غیر از حالت دمو ارائه بشه این بود که میدونستم همین حرفها مطرح میشه. ولی خب بحثهای زیادی صورت گرفت که نهایتا تصمیم گرفتم برای حالت تجاری محدودیت استفاده رو حذف کنم. الان هم چنین تصمیمی گرفته نمیشد باز در اینده نه چندان دور باید این کار رو میکردیم.

یکشنبه 29 خرداد1395 - 2:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
اقایان دوستان عزیز جناب اقا حمید وقتی پشت pc میشینه به تمام سوالات شما جواب میده انرژی مصرف میکنه برای جبران و شارژ انرژی نیاز به اب و غذا و نوشیدنی داره ربات که نیست.تازه اگه ربات باشه باز باطریش رو هرزگاهی باید شارژ بشه برای هزینه خوراک و پوشاک بلاخره بنده خدا باید خودش هم مقداری پول در بیاره یا نه؟ این که نمیشه صبح تا شب و از شب تا صبح جواب تمام سوالات دوستان رو بده همه بسازند و بفروشند سودش رو ببرند ولی طراح اصلی چیزی نفروشه اگر هم بفروشه کاسه ای زیر نیم کاسه هستش.لطفا کمب به وجدان خودتون رجوع کنید.و خودتون رو جای ایشان بذارید.یعنی حق ندارهرطرح خودش رو هم بفروشه؟خوب خرج و مخارج رو از کجا در بیاره با این همه تورم و گرانی؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 29 خرداد1395 - 3:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شیرعلی نوشته است:

روی اهداف واقعی دو سه نقطه اون هم سکه و مجسمه تو سه متری!!! تو سه متری اگه واقعا جاشون میدونستی چرا دستگاه زدید. تو این عمق اگه چیزی در بیاد میدونی یعنی چی؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 29 خرداد1395 - 3:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

یه طرح کامل رایگان و دوسال راهنمایی رایگان و .... این چه گیریه دادین دلش میخاد چارتا دستگاه هم بفروشه
دیگه اینقدر بی انصاف نباشین دوستان.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 6:55am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1852 , 1853 , 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , underground و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure