انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:17am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان رفتم داخل سایت سازنده به Andy_F پیام دادم گفتم میخوام چنس رو بسازم - کمکم کن و یه شماتیک بهم بده - اون هم اینو داد:D

حمید جان آی سی 78L05 وقتی مدار به کار میفته داغ میکنه اما وقتی میکرو رو در میارم دیگه داغ نمیکنه علت چیه؟

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان یه نگاهی به قسمت ال سی دی کنین - یه مشکل اساسی داره

ال سی دی من پرپر شد- اگه یه رگلاتور با یه خازن 1000 میکرو که خشگل 5 ولت به ال سی دی بده بزاریم بهتره

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:55pm
مدیر کل
مدیر کل

کوروش جان تبریک میگم بابت این تماس شما! پس ما یه خازن 220 میکرو هم نسبت به بقیه جلو افتادیم! :D
در مورد ال سی دی عرض کردم هم قسمت نورش زیاد درست نیست هم کنتراستش باید پتانسیومتر 5 کیلو باشه! من با اینا زیاد کار کردم نمیدونم طراح چرا اینجوری وصل کرده که هم نورش درست در نمیاد هم کنتراستش! :D
شما اصلا مدار رو مگه ساختی؟ پس فیبر برا چی میخوای؟ نه نباید همچین مشکلی باشه حتما مدار شما ایرادی داره. شما اگر 12 ولت وصل کنین رگولاتور نباید بهیچ وجهی داغ کنه. مصرف میکرو هم پایین هست. یه جا اتصالی دارین یا قطعه ای داره جریان میکشه.

سه شنبه 15 مرداد1392 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دارم باهاش مذاکره میکنم شاید سورسشو بده حمید جان - فکر میکنم ادم منطقی باشه

البته من روسی بلد نیستم ترجمش به روسی سخته بخاطر همین شاید نتونم مخشو بزنم

سه شنبه 15 مرداد1392 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کوروش جان خداییش خیلی با این جمله "شاید نتونم مخشو بزنم" حال کردم :))
منم قطعات رو سفارش داردم شاید پس فردا یا شنبه دستم برسه روش کار میکنم و فیبر دوروشو میزنم تا ببینیم این چنس آخرش به کجا میرسه :ymblushing:

سه شنبه 15 مرداد1392 - 8:59pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما لطف داری سامی جان - آخه یه سری از جملات رو نمیشه به روسی درآورد -شاید باورت نشه 1 روز زمان برد تا یه متن اماده کنم و بهش میل بدم

سامی جان من نمیتونم 2 رو بزنم یه لطفی کن روی فیبر یک رو کار کن تا من و همه بتونن ازش استفاده کنن ممنون میشم

من هم اطلاعات جدیدی ازش بدستم برسه اینجا آپ میکنم-

سه شنبه 15 مرداد1392 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
یادش بخیر دوران خدمت بوشهر گروهبان یکم آرش اما قبلش آموزشی سمنان آشخور و یقلوی به دست و توجیح نشده هرکاری میکردیم و بالاسری که داد میزد جواب یه کلمه بود قربان توجیح نیستم (یعنی آشخورم) پس بعداز مدتی توجیح شدیم وظیفه سرباز چیه و چه کارباید بکنه، پس فرماندهان انجمن توجیح کنن فیبر دو روی مدارچنس چه جوری باید زده بشه اصلا کدوم پی سی بی باید از وسط نصف بشه که بشه دو رو لطفا توضیح بدید و توجیح کنید این منه یقلوی به دستو =))

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 15 مرداد1392 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آرش جان اینجا یه ناخدا داره اونم مهندس حمید هستش ایشان سرشون شلوغه

بخدا اگه رو چنس کار کنیم بخاطر بحث تفکیک بهتر نتیجه میگیریم

سه شنبه 15 مرداد1392 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آقا سامی با عکس توضیح بده فیبر دو رو رو

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

سه شنبه 15 مرداد1392 - 9:44pm
مدیر کل
مدیر کل

کوروش جان خیلی ممنون. اگر شما بتونین سورس برنامه این فلزیاب رو از طراحش بگیرین که واقعا کار بزرگی کردین! البته بعیده حاضر به این کار بشن. حداقل ببینین شاید فایل هگزی جدیدتر از 1.2.1 داشته باشه که مدار بهتر هم جواب بده! از این شماتیکی که به شما دادن من حدس میزنم روی این مدار کمی بیشتر از اون چیزی که توی سایت طراح هست بعدا هم کار شده. پس خوبه که تلاشتون رو بکنین هر اطلاعات بیشتری وجود داشت ازشون بگیرین. فکر کنم مدار خوبی در بیاد.

در مورد فیبر دو رو هم قبلا عرض کردم. دو تا پشت فیبر بزرگ به رنگ مشکی توی فایل چاپ شده که هر کدومش مال یک سمت فیبر هست! اگر بتونین دقیق دو سمت رو اطو کاری کنین طوریکه سوراخ های اینور و اونور با دقت دهم میلیمتر روی هم منطبق بشه خب میتونین خودتون هم درش بیارین! ضمن اینکه موقع اطوکاری طرف دوم ؛ باید مراقب باشین طرف دیگش خراب نشه. در این مورد توصیه من این هست اول سمتی که زمین مدار هست رو بزنین. بعد طرف دیگه که اصلیه رو دقیق منطبق در بیارین که سوراخها با طرف اول میزون بشن. در مرحله اسید کاری هم فیبر رو نباید توی ظرف بندازین که یک سمتش در اثر خراشیدگی خراب بشه! با یه چیزی مثل انبر دست یک گوشه فیبر رو بگیرین و داخل ظرف اسید تکانش بدین تا انجام بشه.
اگر هم خودتون نتونستین میتونین بدین جاهایی که فیبر میزنن براتون در بیارن. دو تا تصویر پشت فیبر برای این کار کافیه.
ضمنا یک فیبر کوچک هم مربوط به 6 کلید فشاری هست که اون دیگه فیبرش تک رو هست و خودتون میتونین راحت بزنین. حتی بدون فیبر هم میتونین کلید ها و دیودهاشو به مدار اصلی اتصال بدین.

سه شنبه 15 مرداد1392 - 10:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 270 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure