انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 8 آذر1403 - 2:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 , 1859 , 1860 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس عزیز چه آپدیت جدید ارائه بشه چه نشه همینکه شما همچین سخاوتی نشون دادید و طرح رو تا اینجا پیش بردید جای تقدیر و تشکر داره
بحث باچه خواری و... هم نیست یه واقعیته که هرکسی این کارو نمیکنه که بیاد همچین طرحی رو عمومی کنه
تمجید و تشکر تنها کاریه که از دست منو امثال من بر میاد @};-
مهندس جان یه سوال میپرسم خواهشا مشخص پاسخ بدید :D
یه اپراتور جچوری میتونه به پیش برد طرح و ارتقاعش کمک کنه؟؟؟اگه چیزی پیدا کرد بیاد بگه؟؟
در رابطه با تنظیمات و عمق زنی و... دستگاه با توجه به انواع مختلفی لوپی که دوستان میسازند و قطعات مختلفی که بکار میبرند چجوری میشه به نتیجه مشخص رسید؟؟؟

یکشنبه 30 خرداد1395 - 3:18pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از شما و دوستان دیگه. لطف دارین.
این هم سوال خوبی هست هر چند پاسخش مشکله! ببینید وقتی من میبینم بسیاری از دوستان حتی نکات توصیه شده ابتدایی توسط بنده که طراح این سیستم هستم رو در نظر نمیگیرن و به سلیقه خودشون با روشهایی اپراتوری میکنن که نه تنها برای این فلزیاب بلکه حتی برای سایر فلزیاب های معروف هم قابل قبول نیست ؛ دیگه باقی اپراتوریشون طبیعتا از درجه اعتبار و اعتنا برای بنده خارج میشه! این یک واقعیت هست. بسیاری از مباحث اولیه در اپراتوری فلزیاب همونطور که در دفترچه انواع فلزیاب ها وجود داره واضح هستن. ولی متاسفانه برخی دوستان انگار تا حالا فلزیاب ندیدن یا زیاد باهاش کار نکردن و مسائلی مطرح میکنن که باید کلی وقت بذاریم تا توضیح بدیم اصلا فلزیاب چطور کار میکنه و چطور باید استفاده بشه! پس رعایت مسائل ابتدایی پیش شرط مهمی هست تا به نکات خاص در جوابگیری بهتر از این طرح هم بشه رسید. بعنوان مثال رعایت فاصله ثابت لوپ نسبت به زمین تا حد ممکن و موازی بودن لوپ با زمین چیزی هست که برای همه فلزیاب های حرفه ای هم در موردش تاکید میشه. اما دوستان اغلب رعایت نمیکنن یا اسکلت و لوپشون جوری هست که نمیتونن بخوبی رعایت کنن. یا مثلا لوپ شیلد شده و شیلد نشده گاهی خیلی تفاوت عملکرد داره! این رو در تجربیات معدود دوستانی که لوپشون رو بخوبی شیلد کردن ملاحظه میکنیم. در حالیکه اکثرا لوپشون رو اصلا شیلد نکردن یا شیلدشون درست نیست و نتیجه اپراتوری هم عوض میشه!!! اینها دیگه مسائلی نیست که بنده بتونم دونه به دونه بیام برای بار چندم روشون تاکید کنم و توضیح بدم. همه این مسائل بارها ذکر شده و تک به تک روی نتیجه تاثیر داره. وانگهی تکلیف دستگاه دستساز همینه و دستگاه هر کسی با دیگری میتونه کمی فرق داشته باشه که همین فرقها هم تاثیر قابل ملاحظه در نتیجه گیری دارن. از طرف دیگه وقتی ما همه پارامترهای دخیل در فلزیاب پالسی رو بصورت تنظیم در اختیار اپراتور گذاشتیم ؛ دیگه بحث تنظیمات چیزی نیست که مثلا به بنده کمکی بکنه! من همه اینها رو در اختیار اپراتور گذاشتم که لااقل چنین بحثهایی نداشته باشیم. وگرنه مثل بسیاری طرحها باید کلی بحث میکردیم که مثلا اگر فرکانس یا عرض پالس کار دستگاه ثابت هست ؛ روی چه عددی باید باشه! این خودش کلی وقت میگرفت و به خیلی چیزها هم بستگی داشت و مطمئنا به نتیجه نهایی هم ختم نمیشد چون تنظیمات واقعا بستگی به شرایط و هدف و لوپ داره. خوشبختانه از این حیث که مهمترین بخش بوده نیازی نیست بنده چیزی رو متوجه بشم! ولی بیان تجربیات اینچنینی به سایر دوستان کمک میکنه که بهتر از دستگاه جواب بگیرن. از طرف دیگه بیان اینکه هدف با چه تنظیمات و چه مشخصات تفکیکی سنس شده و در نهایت چه چیزی از زمین خارج شده ؛ مساله ای هست که به همه ما کمک میکنه و درش شکی نیست. متاسفانه در چند وقت اخیر علیرغم مناسب شدن شرایط اب و هوایی در اغلب نقاط کشور ؛ خیلی کمتر از گذشته شاهد بیان نتایج اینچنینی هستیم. بعضی دوستان هم که طبق روالی مشخص عادت دارن اگر خطایی زدن یا فلز بی ارزشی از زمین دراوردن به نوعی با ناراحتی میان و مطرح میکنن درحالیکه اگر فلز نسبتا با ارزشی سنس کنن بدلایل مختلف مطرح نمیکنن! شاید بشه تا حدی بهشون حق داد ولی مطمئن باشین این روال بیان شکست و پنهان کردن موفقیت چیزی هست که در هر پروژه ای میتونه زیان و خسران بهمراه داشته باشه.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 3:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود مهندس حمید عزیز و یاران گرامی
مدتی بدلیل گرفتاری از دنیای الکترونیک بدور بودم
همون ورژن 1.50 قدیمی بدون تفکیک روی میکرو بود امروز اخرین ورژن تفکیک دار به میکرو زدم . از لحاظ عمق زنی افزایش خوبی نسبت به ورژن معمولی پیدا کرده که جای بسی خوشحالیست.
دیلی لوپ 18 شناسایی شد
اعداد A 245
اعداد B 618
اعداد C 746
نمایش داده شد. با حساسیت 18 سکه 500 تومنی نزدیک به 58 سانت کامل سنس میشد با حساسیت 20 تا سانت 60 هم کامل سنس داشتم .
چون این ورزن تفکیک دار تازه به میکرو زدم هنوز از چند چون کارکرد منوهای مربوط به تفکیک اطلاعات کافی ندارم .بظور اختصار راهنمایی بفرمایی سپاگذارم
در کل خیلی کارکرد دستگاه عالی شده دستت درد نکنه و سپاسگذار

یکشنبه 30 خرداد1395 - 4:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خسته نباشین.
خب نسخه های قدیمی اون هم 1.50 که کلا از هیچ لحاظ قابل مقایسه با نسخه نهایی نیست! بهمین دلیل همیشه توصیه کردم از نسخه اخر استفاده کنین. اعداد 3گانه شما هم در رنج خوبی قرار دارن و بردتون هم خیلی خوب هست. در خصوص تفکیک اطلاعات مفصل در فایل راهنما قید شده. فقط مختصرا در مورد حذف آهن عرض کنم باید درجه حذف آهن رو در منو جوری بذارین که برای آهن آلات میتر آهن (عدد سمت راست بالای صفحه) بین 5- تا 10- و برای فلزات غیر آهنی اغلب بین 5+ تا 10+ باشه. اگر دستگاهتون مطابق استانداردی باشه که من در نظر گرفتم ؛ معمولا درجه حذف آهن دور و بر 15 جواب خوبی میده.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 4:48pm
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید جان @};-
از اینکه این همه برامون شبانه روز زحمت میکشی بی هیچ عذر و منتی تا ما با کمترین هزینه بتونیم یک دستگاه فلزیاب پالسی برای خودمون درست کنیم خیلی ممنون و سپاسگزارم.خدا پدر و مادرت رو ببخش و بیامرزه , انشالله همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشی عزیز @};-

یکشنبه 30 خرداد1395 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:
تهم نوشته است:
1426539 نوشته است:
یعنی عجب رویی دارن بعضیا!!!! شما کجای دنیا دیدین یه طراح اونم تو زمینه پالسی بیاد طرحی اونم در این سطح بذاره هر دوماه یه بار آپديت جدید بذاره ،1800 صفحه سوال تکراری جواب بده ،بخاطر حمایت از طرحش از کار و زندگیش بزنه و...
اونوقت یه عده تو بعضی گروههای تلگرام که تا دیروز اصلا فلزجو رو قبول نداشتن و سند بانکس و تی ال شده بود خدای آرزوهاشون!!! حالا شدن موش آزمایشگاهی مهندس حمید ؟!!!! آدم حالش بهم میخوره از بعضی آدما :ymsick:

دوست عزیز
این انجمن خیلی از بادمجون دور قاب چین مث شما داره و تابحال هم همشون جز پاچه خواری و اراجیف نتونستن کمکی به همنوع خودشون بکنن
پس بیزحمت وقت خودت و دیگران رو با اینجور حرفا هدر نده و این چاپلوسیها رو بهتره عمومی نکنی و توی پیغامهای خصوصیت میتونی اجابتشون کنی

:))
چیه پسرک آتیش تو پاچت افتاده ؟!!! خوشم میاد وقتی مهندس حمید یه کاری میکنه تو و امثال تو به جلز ولز میفتین میترسین کاسبیتون خراب بشه
برو گوگوری مگوری. برو سند بانکستو بساز. این کارها برای تو هنوز زوده. پاچه خواری یکی مثل مهندس حمید شرف داره به... مالی یکی مثل ناصر کردن که امثال تو دورش جمع شدین که ه رو از ب تشخیص نمیدین. چطور تا دو روز پیش که صحبتی از فروش فلزجو نبود این حرفها نبود حالا یهویی مهندس حمید شده سوء استفاده گر از کاربرا امثال تو هم شدن پله های ترقی مهندس حمید
نه عزیزم دموی فلزجو به درد شماها نمیخوره برین بساطتونو جای دیگه پهن کنید. یکساله دارین زور میزنین هگز فلزجو رو از دمو خارج کنین به خیال خودتون ارتقاعش بدین و هر وقت تیرتون به سنگ میخوره میایین و یه پارازیتی میندازین. این کارها دیگه قدیمی شده. بیست سال پیش که جای الان تو بودم منم از این وراجیها خیلی میکردم.
شب و روزت خوش

دوستان محترم بهتر است دراین محیط همه ما آداب رو رعایت کرده واز شلوغ بازی بپرهیزیم
مهندس حمید اینجوری که شروع شده فکر می کنم تا یه سال این تایپیک محل بگو مگو خواهد بود. خدا به دادشما برسه
اما نظر بنده هم اینه که مهندس حمید صاحب اصلی طرح حق هرگونه تغییر ، فروش ، عدم هرگونه پاسخگویی به سوالات وغیره رو داره و کسی رو مجبور به ساخت نکرده ولی دغدغه ذهنی خود حقیر ( هر چندکه یه پیشنهادی هم بابت ارتقائ فلز جونداده ام) این است که ورژن آخری که قرار بفروش بره ، 10 بار در السدی هم بنویسه دمو و با 50 بار محدودیت هم باشه مشکلی برای امثال بنده نداره . ولی از نظر کار کردفرقی بین هگز محدود و نامحدود نداشته باشه که شناختی که از شخصیت مهندس حمید پیدا کرده ام بعید می دونم فرقی قایل بشه کما اینکه قبلا هم این مورد رو اعلام کرده اند که فرقی باهم نخواهند داشت من فکر می کنم استرس دوستان از این بابت هست. مگر اینکه ....!؟
لذا از همه دوستان خواهش می کنم به این بحث ها ادامه ندهند. مهندس حمید واقعا زحمت کشیده که از بابت همه زحمات ایشون بخصوص پاسخگویی به سئوالات تشکر و قدر دانی می نمایم. ان شاالله همه موفق باشند

یکشنبه 30 خرداد1395 - 5:36pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف شما.
خب با توجه به مجموع گزارشات رسیده مبنی بر ناراحتی و افت فشار و غش و ضعف برخی عزیزان که حتی کار رو در این ماه مبارک به آب قند(!) و باطل شدن روزه هم کشانده ناچار هستم پیشاپیش برنامه رو اعلام کنم! مطابق آپدیتهای فصلی قبلی در روز اول زمستان و اول بهار به امید خدا آپدیت بعدی هم در روز اول تابستان خواهد بود که بهبود عملکرد قابل ملاحظه ای نسبت به نسخه قبلی خواهد داشت. هر چند نمیخواستم از قبل اعلام کنم ولی به جهت جلوگیری از دادن تلفات بیشتر طی همین دو روز باقی مونده از الان اعلام میکنم!!! :D
در واقع برنامه نسخه عمومی مثل گذشته ادامه داره. قرار هم بر همین بوده و هست. فلزیاب هم پروژه ای نیست که حداقل فعلا براش نسخه آخری متصور باشیم! لذا هم نسخه عمومی یا اصطلاحا دمو و هم نسخه تجاری یا بدون محدودیت به نوعی آپدیت خواهد شد. غیر از این باشه مشخصه که اصلا از نظر فنی ممکنه مشکل پیش بیاد حالا از جهات دیگه که هیچ! البته همونطور که ظرف چند ماه اخیر آپدیتها دیر به دیر انجام میشد در آینده هم تقریبا به همین شکل خواهد بود. مگر اینکه عیب و ایراد مشخصی پیدا بشه که در اون صورت باید سریعا برطرف بشه.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 6:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

عزیزمی استاد حمید دارم دستگاه رو درست می کنم ایشالا خبرای خوبی در راهه ماهم کمک میکنیم

یکشنبه 30 خرداد1395 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

javads2aa نوشته است:
عزیزمی استاد حمید دارم دستگاه رو درست می کنم ایشالا خبرای خوبی در راهه ماهم کمک میکنیم

مهندس اگه میشه هگز رو برا فروش بزارید که هر کی دوست داشت حالا یا دمو استفاده کنه یا هگز اصلی

یکشنبه 30 خرداد1395 - 6:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
برنامه ارائه فایل هگز بدون محدودیت بصورت جداگانه مطرح نیست و با اقا مجتبی هم بطور کامل صحبت کردیم. در واقع نسخه بدون محدودیت با اینکه محدودیت استفاده نداره ؛ ولی به جهت جلوگیری از احتمال کپی برداری مسائل جدی تری داره که قسمتی رو بنده اجرا خواهم کرد و قسمتی رو هم آقا مجتبی در ساخت دستگاه رعایت میکنن تا ایشالا حداکثر تلاش رو در جهت جلوگیری از امکان سوء استفاده انجام داده باشیم.

یکشنبه 30 خرداد1395 - 6:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1854 , 1855 , 1856 , 1857 , 1858 , 1859 , 1860 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure