سلام خدمت دوستان و اساتید گرام و مهندس حمید بزرگوار
ابتدا تشکر کنم از مهندس حمید و دیگر دوستانی که کم هم نیستند که بی منت حاصل علم و تجربه خودشون رو در اختیار افرادی مثل من که هیچ سر رشته یی در الکترونیک نداریم گذاشتید و میگذارید،خدا خیرتون بده
خدارو گواه میگیرم تو این چند روز گذشته که پیامها رو میخوندم خیلی حالم گرفته شد از بحث های بی موردی که گذاشته میشد ..
حمید جان شما واقعا لااقل در مورد خودم به یقین میتونم بگم مطالب و فرمایشاتی که فرمودید درسته و حق دارید و من فقط یک استفاده کننده صرف بودم از مطالب شما و دیگر بزرگواران،البته نه اینکه نخوام چون کسی مثل من که بیس اولیه اینکار رو هم نداره و به لطف شما به یکی از آرزوهاش تونسته جامعه عمل بپوشونه تجربیه و مطلب نداره که بخواد به اساتیدی مثل شما ارائه بده..
7-8ماهه با سایت آشنا شدم و هفته دوم تقریبا کار منتاژ اولیه مدارم انجام شد ولی واقعا 10 روزه به قول معروف خیالم راحت شده که تونستم یه کاری بکنم و که تا حدی قابل قبول باشه علتشم اشتباهات خودم از سر بی سوادی در این معقوله بوده ...
بارها و بارها فایل راهنما و بیشتر صفحه های تایپیک ها رو خوندم ولی اعتراف میکنم تا دو ماه پیش فقط روخونی کردم در حدی که حفظ شدم خط به خط رو ولی نفهمیدم مطالب رو و به جای فهم نکات ریز و کلیدی که خیلی هاش هم در همون فایل راهنما آمده خدا شاهده کوهی از قطعات و لوازم و سیمهای جور واجور و رنگارنگ خریدم در حالی که الان میبینم خیلی از اون قطعات و لوازم روزای اولی هم که تهیه کردم سالم و خوب بوده ولی من نتونسته بودم دستگاه رو درست راه بندازم....
مثالهاشم خیلی زیاده بخوام بگم،مثلا تو مورد بی ثباتی و بوق های مکرر بجای اینکه از تنظیمات استفاده کنم که کاملا در فایل راهنما توضیح داده شده از دونه یی 300تومن تا 10 هزار تومن خازن 2.2میکرو گرفته تا انواع مختلف خازن 5 پیکو و 18 پیکو و ماسف و... رو حی خریدم حی عوض کردم ....
برای پروگرم کردن خدا میدونه داستانی برای خودم درست کردم که اون سرش همنوزم نمیدونم کجاست در حالی که اگه از همون اول پرگرامری رو که خود آقا حمید گفنه بود رو که خیلی هم راحت گیر آوردم و تهیه کرده بودم نه دو ماه اسیر میشدم نه 10برابر هزینه بخود میکردم....
حمید جان مهندس عزیز اینا همه رو گفتم که بدونی افرادی مثل من هم که از تایپیک ها معلومه کم هم نیستیم دلمون میخواد کاری بکنیم که مفید واقع بشه ولی انقدر مبتدی هستیم که خجالت میکشیم حرفی بزنیم پیش بزرگواران و باسوادایی مثل شما در این ضمینه چه برسه مطلبی بخواهیم ارائه بدیم که مفید واقع بشه ...
به بزرگواریه خودتون از کوتاهی ما بگذرید
تشکر قلبی ابن بنده حقیر رو بپذیرید و فقط میتونم بگم خدا عوضتون رو بهتون بده...