مهدی نوشته است:
مکملی رو برای جایگزینی 357 تقلبی و همینطور بهتر کردن ثبات مدار بعضی ها طراحی کردن ! ( هرچند بنده تا حالا هیچ بی ثباتی چه در شهر و چه در بیابون از اصل این مدار شاهد نبودم ! ) اگر دوستان با مدار کامل این مکمل دسترسی دارن لطف کنید اینجا قرار بدید تا نظر کارشناسی شدۀ مهندس حمید بزرگوار رو در مورد این مکمل جویا باشیم و خیال بعضی ها که درگیر این مکمل شده راحت بشه ! متشکریم
با سلام خدمت شما
بنده طراح این مکمل برای این دستگاه فلزجو هستم . که در رزومه کاری بنده طراحی مدارات فلزیاب انالوگ / دیجیتال و همینطور سیستم های الکترونیکی و رباتیک هستش . پس بی ربط نساختم این مکمل رو .
بنده خودم زیاد به این فلزجو اعتقادی ندارم . و این بی اعتقادی بنده دلیل بر بی احترامی به شخص مهندس حمید و دست اندرکاران ایشان نمیشه . چون هیچگاه چنین جسارتی نخواهم کرد . خلاصه ایشان هم زمان و تفکر خود را گذاشته و این دستگاه رو طراحی و ساخته و بنده از همینجا به ایشان یک خسته نباشید گفته و کارشون رو تحسین میکنم کارشون رو .
اما خلاصه هر دستگاه فوق قدرتی هم خلاصه یک ضعف هایی داره . این دستگاهها ساخته دست بشر هستن و بشر هم جایز الخطاست !!
اما بنده اولا از گفته شما بسیار ناراحت هستم که فرمودید این مدار رو ساختن برای lf های تقلبی و رفع بی ثباتی مدار بعضی ها !!!
بنده از همینجا اعلام میکنم که وابسته به هیچ بنی بشر و سازمانی نیستم خودم از کار خودم برمیام و نیازی به کسی ندارم و همینطور سازنده و فروشنده این مدار و مدار های پالسی دیگه نیستم . این مکمل هم یکی از دوستان این سیستم رو داشته و برای تعمیر پیش بنده اورده بود که بعد از تعمیر و راه اندازی دیدم این مدار واقعا عذاب آور هستش بعد از سنس فلز دیگه ساکت نمیشه !!
ابتدا جا داره قدرت این مدار رو هم تحسین کنم ...
اما گویا این مدار از نظر انتگرال گیری در سورس برنامه مشکلاتی داره . و از انجا که سورس عمومی نشده از مهندس این طرح خواستار هستم که نوع و بیت انترگال گیر مداررو اعلام کنن در صورت امکان .
و اما ادامه داستان !
بنده از انجایی که رفاقت دیرینه با صاحب این سیستم داشتم بهش گفتم قضیه بی ثباتی این دستگاه و گفت در صورت امکان این مشکل رو برطرف کن .
بنده هم دست به کار شدم و بعد از 2روز بررسی متوجه به ضعف در قسمت امپ مدار شدم . که این ضعف رو با بکار گیری یک امپ دیگر برطرف کردم .
و همینطور متوجه ضریب حرارتی رگولاتور 7812 هم شدم . که با قرار دادن یک 7815 در مسیر این ضریب حرارتی و فشار رو برطرف کردم .
و همینطور یک 7805 در مسیر ولتاژ avcc یا همان ولتاژ رفرنس ترانزیستور bs170 قرار دادم . که گویا مهندس این طرح یک رگلاتور برای این ولتاژ و ولتاژ میکرو قرار دادند . درسته که امپر خاصی کشیده نمیشه اما به دلیل ضریب نویز پذیری avr همیشه باید از یک رگلاتور مجزا برای میکرو استفاده کرد .
این کل تغییراتی بود که بنده انجام دادم و ثبات دستگاه دوستمان رو به طور کامل حفظ نمودم ..
اما بزرگترین مشکل این دستگاه ضعف انتگرال گیر هستش که حساس به ذرات هستش و مجبور به استفاده از فرکانس های زیر 60 هرتز میشه اپراتور تا ذرات رو بتونه حذف کنه .
و گویا این مدار دوست من توسط یک اشنای دیگه یک حالت معکوس شده و در سطح گروههای تلگرامی پخش شده . و شنیدم که منبع در آمد برخی از دوستان هم شده !!!!!!!
از همینجا از سازنده این طرح مهندس حمید کمال عذر خواهی بابت جسارت به طرح ایشان رو دارم . عذر بنده رو پذیرا باشید .
طاعات و عباداتتون قبول حق
در پناه حق
خدا نگهدار