خب ظاهرا دوستان همکار و همراه جناب نابغه بلافاصله با ساخت اکانت شروع به فعالیت تخریبی کردن!
واقعا خوشحال میشم کار حداقل در سطحی بوده که این همه حرص مدعیان و فروشندگان رو دراورده! فحاشی و اتهامات واهی هم فایده ای نداره. همونطور که شما میگین همه میتونن این مکمل من دراری رو بسازن و تست کنن که دقیقا حرف درستی هست ؛ همه هم میتونن این فلزیاب رو بسازن یا نسازن و یا از مدار دیگری استفاده کنن. خوبی یک طرح عمومی و رایگان هم همین هست. دیگه این همه حرص خوردن و جار زدن به این صورت که فلز جو نیست و خاکجو هست چه دلیلی داره؟! بابت انتشار این مدار مگه از کسی چیزی دریافت شده؟ شما و امثال شما هم اگر میتونین خب خودتون رو نشون بدین حداقل چیزی در حد BRN طراحی کنید ببینیم توانش رو دارین یا فقط بلد هستین توی همین محیطهای مجازی راه بیفتین کسی بالاتر از خودتون رو خراب کنین بلکه نردبان ترقی برای خودتون بسازین؟! اگر طراحی مدار به زعم شما کاری بچه گانست پس این حرفای شما حتی نوزادانه هم نیست!
از این گذشته شما میتونی گوشی اپل رو هم برداری یک تغییری درش ایجاد کنی و خیلی هم پز بدی. حالا فارغ از اینکه تغییر شما چی باشه و تا چه حد مثبت باشه ؛ آیا اپل باید تعطیل بشه؟! اگر توانشو داری خب چرا یک گوشی خودت نمیسازی؟! حساب کار بنده و شما هم در حد همین مثال هست با این تفاوت که دو تا آپ امپی که شما بستی طبق اون تصویر که همه دارن ملاحظه میکنن دارای اشتباهی در سطح دانش اموزی هست! اصلا به حدی نمیرسه که بخواد جایی برای تحلیل پیدا کنه. جالبه این مدعیان فضایی هر بار یک مدار پیش پا افتاده مطرح میکنن که حتی در انالیز اولیه هم ایراد اساسی داره! تصور میکنن اینجا هم میدان ردیابی هست که هر خزعبلی رو به اسم تئوری علمی ردیاب به خورد دیگران بدن و اخرش هم ثابت نشه کی درست میگه و کی غلط! خیر در فلزیابی داستان این نیست. هر کسی شک داره میتونه شماتیک این دو اپ امپ رو بکشه و انالیز کنه و نتیجه رو بذاره توی انجمن. امیدوارم خود دوستان این کار رو انجام بدن تا جای حرفی باقی نمونه!
در خصوص سنس زمین هم که ظاهرا بصورت تلاشی هماهنگ ترجیع بند صحبتهای اخیر هست ؛ هر چند من تلاش زیادی کردم و تنظیمات واقعا مفیدی برای این مساله گذاشتم ولی اگر کسی واقعا به ماهیت فلزیاب بعنوان سنس رسانایی و نه واقعا فلز واقف باشه متوجه میشه که با افزایش قدرت و حساسیت از حدی بیشتر این مساله کاملا طبیعیه. توضیح زیادی در این مورد دادم. بد نیست فیلمهای مختلف لورنز رو هم ببینین تا متوجه بشین این اثر اونجا هم وجود داره. در سیستمهای وی ال اف یا اصطلاحا بالانس القایی هم صرفا نوع سنس حرکتی دستگاه هست که به ظاهر سبب حذف اثر زمین میشه! چون فلزیاب به حرکت افقی و رفت و برگشت لوپ از روی فلز واکنش نشون میده و طبیعتا بالا و پایین کردن لوپ دیگه تاثیر زمین رو مشخص نمیکنه. در حالیکه حساسیت واقعی اون فلزیابها به اثر زمین از پالسی ها بیشتر هست و صدها مقاله و کتاب در خصوص مقایسه این روشها در فلزیابی نوشته شده که اگر واقعا کسی بصورت فنی میخواد بررسی کنه میتونه مورد مطالعه قرار بده.
اما تهمت دیگری که زده شد این بود که این مدار کپی چنس هست! دوستی هم که به استاد الکترونیک در انجمنها مشهور بودن ادعا کردن کپی کلون پای هست!
من به این دوستان مدعی پیشنهاد میکنم مثل برخی مدعیان کمی عاقل تر ؛ در قبال این طرح حداقل سکوت اختیار کنن و چیزی نگن چون به نفع وجهه و اعتبار خودشون هست! وگرنه بطور مثال کدوم بخش این مدار میتونه شبیه چنس باشه؟ کل سیستم آپ امپ و میکرو و پالس زنی و ماسفت و همه چیز کاملا تفاوت داره و حتی نمیشه قطعه مشابه در دو مدار پیدا کرد! نسبت به کلون پای هم تقریبا همینطور هست. اساسا این دو طرح حرفی برای گفتن در برابر فلزجو ندارن که بخواین بگین کپی اون مدارات هست! بخصوص در بخش دیجیتال تفاوت بقدری زیاده که هر کس چند دقیقه با هر 3 تا کار بکنه داستان براش مشخص میشه. وانگهی عرض کردم اگر کسی در فلزیاب فول دیجیتال بتونه ساده ترین مساله یعنی تغییر فرکانس رو قرار بده ؛ با وجود سادگی این مساله خودش کار بزرگی محسوب میشه! دستگاههای مختلف رو ببینید متوجه میشین. دیگه بیان اینکه کپی هست و امثالهم حرفای مسخره ای هست که مشخصا فقط برای کم ارزش کردن کاری با ارزش ممکنه گفته بشه. جالبه این طرح کپی هست ولی هیچ طرح دیگه ای شبیهش نیست! پس این چطور کپی هست که اصلش وجود خارجی نداره؟!
در نهایت عرض کنم شخص مورد نظر رو با توجه به روال کاری مشابه در گذشته و به ویژه این شکل خاص از آپ امپ بستن (!) شناسایی کردم. به موقع برخورد دیگری هم با ایشون خواهم داشت.