نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
نه ilanji عزیز! ابعاد لوپ نباید به هم بخوره. با تغییر حالت لوپ ظرفیتش عوض میشه و فرکانس کار هم عوض میشه و تنظیم خازن 6 و 7 هم به هم میخوره! اتفاقا یکی از نکات مهمی که برای ثبات توباکس مهمه همین هست که لوپ باید محکم درست باشه تا اصلا تکان نخوره و تغییر حالت حتی جزئی هم نداشته باشه.
|
چهارشنبه 15 مرداد1392 - 12:33am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
وقتی که لوپهارو به روش 8 میخ میسازیم بعضی جاها گفتن که دوسانت از لبه ها وبعضی جاها هم گفتن 1 سانت از لبه ها میخ رو بزنیم که گوشه ها تیز نباشه حالا میخواستم بدونم اگه از اول من یه سانت از لبه ها فاصله دادم و حالا بخوام بعد از ساخت این فاصله رو بکنم دوسانت توی ظرفیت مشکل ایجاد میشه نمیدونم تونستم مقصود رو بگم یا نه
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
چهارشنبه 15 مرداد1392 - 1:12am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
شما ميتوني كمي با قدرت گوشه هارو گردش بكني ، يعني از زاويه دار بودن خارج بشه بعد به بدنه لوپ محكم ببندي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 15 مرداد1392 - 1:24am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام اساتيد شرمنده بد جا پست ميزنم ولي اين فايل هاي تو باكس كجاست ؟ يه لينكي آدرسي بديد ماهم يه نگاه بهش بندازيم ببينيم اگر درتوانمون هست بسازيمش.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 4:41pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
amir1377 نوشته است: سلام اساتيد شرمنده بد جا پست ميزنم ولي اين فايل هاي تو باكس كجاست ؟ يه لينكي آدرسي بديد ماهم يه نگاه بهش بندازيم ببينيم اگر درتوانمون هست بسازيمش. شما برید از پست اول شروع به مطالعه کنید . فایل ها و راهنمایی های مربوط به ساخت از پست اول شروع و در چندین پست ارائه شدن .
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 4:46pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
mrmr16 نوشته است: amir1377 نوشته است: سلام اساتيد شرمنده بد جا پست ميزنم ولي اين فايل هاي تو باكس كجاست ؟ يه لينكي آدرسي بديد ماهم يه نگاه بهش بندازيم ببينيم اگر درتوانمون هست بسازيمش. شما برید از پست اول شروع به مطالعه کنید . فایل ها و راهنمایی های مربوط به ساخت از پست اول شروع و در چندین پست ارائه شدن . دوست عزيز من از اول تا صفحه 26 اومدم ديدم نيست رفتم از صفحه آخر تا صفحه 77 اومدم فايل كه پي سي بي و ليست قطعات در او باشه رو نديدم شما شماره صفحه رو داري بزار ضمنا من راهنمايي ساخت نساختم كه از اول بشينم بخونم اول فايل ها و قطعات رو ما ميبينيم بعد دل به دريا ميزنم.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 5:08pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز pcbاصلاح شده توسط حمید آقا رو صفحه31 گذاشتن بعدش هم بایداین 101 صفحه رو مو به مو بخونی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 5:40pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کلیه فایلهایی که تهیه شده در پست اول موجود هست و در انتهای پست اول هم اخرین نسخه فیبر مدار رو گذاشتم! ولی روی قطعات مدار بعدا هم تغییراتی اعمال شده که فقط در پستهای این تاپیک موجود هستن و البته بارها هر کدوم گفته شدن! باید زحمت بکشین مطالعه کنین چون کلا بدون مطالعه پستها شانس موفقیت شما در ساخت این مدار بسیار ضعیف میشه!
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 5:43pm |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
alikhan نوشته است: moodi1671 نوشته است: دوستان اگه نیاز به 4-5 قطعه باشه... کسی هست که دسترسی به مراکز فروش داشته باشه تا بتونه کمک بکنه... تو 4تا خازن و ترانزیستور 2n4393 موندم... مشابه اش رو هم نتونستم پیدا کنم... جایی هست که بشه اونجا مراجعه کرد ؟ ... من شمالم سلام پایا الکترونیک داره. زنگ بزن خرید کن و کارت به کارت واریز کن حسابشون. فرداش میرسه دستت فقط 10 تومن هزینه تیپاکس میشه. خیلی از قطعات کمیاب رو این فروشگاه داره http://www.payaelectronicscomplex.com/P ... 1=&keyP2==یا حق دوست گلم... ممنون... دستت درد نکنه.... دیدم... خیلی خیلی ممنونم ازت... هنوز باهاشون تماس نگرفتم... زنگ میزنم ببینم چی میشه
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 9:25pm |
|
|
moodi1671
کاربر فعال
|
amir1377 نوشته است: mrmr16 نوشته است: amir1377 نوشته است: سلام اساتيد شرمنده بد جا پست ميزنم ولي اين فايل هاي تو باكس كجاست ؟ يه لينكي آدرسي بديد ماهم يه نگاه بهش بندازيم ببينيم اگر درتوانمون هست بسازيمش. شما برید از پست اول شروع به مطالعه کنید . فایل ها و راهنمایی های مربوط به ساخت از پست اول شروع و در چندین پست ارائه شدن . دوست عزيز من از اول تا صفحه 26 اومدم ديدم نيست رفتم از صفحه آخر تا صفحه 77 اومدم فايل كه پي سي بي و ليست قطعات در او باشه رو نديدم شما شماره صفحه رو داري بزار ضمنا من راهنمايي ساخت نساختم كه از اول بشينم بخونم اول فايل ها و قطعات رو ما ميبينيم بعد دل به دريا ميزنم. دوست عزیز شاید خوب نخوندی... صفحه اول... پست اول از جناب حمید... تو اون فایل Sascho_TR_Hamid_v1.2.zip همه چی هست... 2 خط پایین تر .... فقط 2 خط ... لینک فیبر جدید هست. اما این نکته رو یادت باشه.... چون دیدم دارم میگم.... حتما حتما حتما مطالب رو بخون چون مطالبی هست که خیلی تو ساختش کمکت میکنه
"دوصد گفته چون نیم کردار نیست"
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 9:41pm |
|
|
|