haji نوشته است:
منم باتری لب تاب استفاده کردم شش تایی دارن 4 تایی هم دارن چون اونا رو دو به دو موازی هم کردن اما شما 5 تاشو جدا کن آمپرش فوق العاده واقعی تر از باتری های توی بازار هست برا من مال سونی بود ده ساعت کار کنم یکی دو ولت کم میشه فکر کنم کاملشو سی ساعت هم جواب بده تازه روش زده 2آمپر (ولی خیلی قدیمی بود) در حالیکه باتری چینی خریدم که اصلا یک ساعت هم کار نمیکرد و خالی میشد باتری دونه ایی 25 تومن هم گرفته بودم باوجود 100 تومن هزینه 7 یا 8 ساعت جواب میداد اما این لب تابی رو با 5 تومن خریدم عالیه .فقط ااگع دوستان یه فکری واسه اون کیت و مداری که تو این باتری ها هست که فکر کنم همون بالانسر ش باشه بکنن عالیه
ممنون دوست عزیز
من دو تا باطری گرفتم مجموعا 12 سلول. 6 تاش ژاپنی سانیو و 6 تا سامسونگ. مارک سامسونگ شارژ اولیه داشت بطوریکه هر سلولش ال ای دی پاور رو روشن میکرد. بیرون ولتاژ گرفتم حدود 3.4 ولتاژ داشت. الان یه باطریشو 3 ساعته زدم به شارژر هنوز چراغ شارژر قرمزه و پر نشده در صورتیکه باطری 3.4 ولتاژ اولیه داشت. حالا نمیدونم اصلا این شارژر برای این باطری مناسبه یا نه
فکر کنم باتری 3.6 باشه.حالا شاید ولتاژش باطری اصلا به اندازه ای نرسه که شارژر سبز بشه یا اینکه باطری مورد داشته باشه.
میشه بپرسم شما از چه شارژری استفاده میکنید؟
بازم ممنون از راهنماییتون