mahan2000 نوشته است:
سلام دوستان . و اما تست جالبی که من انجام دادم
از چند مدل مختلف فلز مقداری به صورت خورد و ریز شده تهیه کردم مثل طلا . نقره . مس . آلمینیوم . آهن و...
مقداری هم جیوه معمولی ( نقره ای ) از قبل داشتم یه شب که مدار pd رو تست میکردم با کمال تعجب و بر حسب تصادف و کاملا اتفاقی ظرف حاوی جیوه که یک بطری درب بسته بود رو مقابل دستگاه در فاصله یک متری تکون دادم و باکمال تعجب دیدم که یون یاب pd واکنش نشون داد و اونو به عنوان یون سنس کرد با این مدار ( pcb آقا محسن هم تست کردم که باز سنس شد برای اینکه ابهاماتم برطرف شه با همه اون فلزهای که داشتم و در بطری ریخته و تکان دادم ( به صورت جدا جدا ) ولی نه این مدار و نه pd هیچ کدومو حتی از فاصله نزدیک حتی به صورت ضعیف هم سنس نکرد . وبنظر من این آزمایش میتونه کمک بزرگی باشه که این مدار واقعا به طلای یونیزه شده حساس هست و میشه روش حساب باز کرد و امیدوار بود . اگه سرعت نت اجازه بده فیلم های تست رو هم آپ میکنم ... سپاس از همتون به امید موفقیت
ماهان جان ممنون از شما
خوب تست و تجربه جالبی بود . جالبه بدونید بسیاری از اکتشافات بهمین شکل اتفاقی بوده.
شما لطفا به آزمایشات ادامه بده تا به یک نتیجه کلی برسیم.
شما الان باید این جیوه و طلا را در بیرون از اتاق تست کنید و فاصله را یاداشت کنید .
طلا و جیوه را در خاک چال کنید . و در طول روز با یونیاب تست بگیرید . شما باید رابطه ای بین صبح ظهر شب و اول و آخر ماههای قمری پیدا کنید و باید کشف کنید در این زمانها واکنش یونیاب از چند متریه؟ میتوانید در یک جدول 30 روزه از اول ماه شوال هر روز تست بگیرید و فاصله را دقیق بنویسید تا ما متوجه تاثیر اثر ماه بر کارمون باشیم ، همچنین ما باید متوجه اثر نور خورشید و گرما بر کارمون باشیم.
و اما شما لطفا یک تستی هم با سرکه انجام بدید. اگر با سرکه جواب بده خیلی خوب میشه میتوان روی هدفهایی که ردیاب گرفته سرکه ریخت و سپس با یونیاب محک زد. ( این را بدانید که پارچه آغشته به سرکه باعث حذف نقاط سوم و اول در ردیابی میشود )
و اما یک توصیه ، جیوه فلزی سمی و خطرناکه از طریق پوست و تنفس وارد بدن و خون میشود. در کار با جیوه از ماسک و دستکش استفاده کنید. و اگر احساس میکنید زیاد با این فلز در تماس بوده اید مرتب شیر بنوشید.
منتظر آزمایشات و کشفیات شما هستم.