نویسنده |
پیغام |
mahan2000
کاربر فعال
|
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
یکشنبه 13 تیر1395 - 10:09pm |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
mahan2000 نوشته است: دوست عزیز جناب کاوه من کجا گفتم فلزات رو با هم مخلوط کردم و تست کردم ؟؟؟ بهتره پست رو ابتدا درست بخونید بعد ابراز ایراد کنید . خب همین ایرادای الکی ی سری هست که اگه کسی هم توی سایر بخشها به نتیجه خوب و مطلوبی میرسه خداحافظ بقیه و میره رد کارش و خودش به تنهایی مزه موفقیت رو میچشه که نوش جانش . اونوقت میگن ی سریا میان تو انجمن اطلاعات جمع میکنن به ی جایم که میرسن دیگه بیخیال بقیه میشن ؟ من به شخصه خودم وقتی احساس کنم اینجور مشکلاتی سر راهم هست سعی میکنم واسه همیشه شنونده باشم تا یک بخش ناچیز از یک طرح سلام دوستان از دوستمون جناب ماهان از بابت ازمایش ایشون کمال تشکر را داریم
|
یکشنبه 13 تیر1395 - 10:27pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
mahan2000 نوشته است: دوست عزیز جناب کاوه من کجا گفتم فلزات رو با هم مخلوط کردم و تست کردم ؟؟؟ بهتره پست رو ابتدا درست بخونید بعد ابراز ایراد کنید . خب همین ایرادای الکی ی سری هست که اگه کسی هم توی سایر بخشها به نتیجه خوب و مطلوبی میرسه خداحافظ بقیه و میره رد کارش و خودش به تنهایی مزه موفقیت رو میچشه که نوش جانش . اونوقت میگن ی سریا میان تو انجمن اطلاعات جمع میکنن به ی جایم که میرسن دیگه بیخیال بقیه میشن ؟ من به شخصه خودم وقتی احساس کنم اینجور مشکلاتی سر راهم هست سعی میکنم واسه همیشه شنونده باشم تا یک بخش ناچیز از یک طرح اگه فک میکنی ک نظر من در رابطه با ازمایش شما ک قبلن توسط خودم تجربه شده الکیه شما ب ازمایشات راستکیتون ادامه بدید وامیدوارم موفقو موید باشید...ب قول خودت همون بهتر ک ادم شنونده باشه
|
دوشنبه 14 تیر1395 - 5:18pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
سلام دوستان من این مدار رو ساختم و از ترانزیستور bc109c با بتای 520 استفاده کردم الان مشگلی که داره به همه چیز حساسه ممنون میشم راهنماییم کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 15 تیر1395 - 9:05am |
|
|
shekastkhorde
کاربر فعال
|
سلام. دوستانی که قصد ساخت دارند خواهش میکنم از خازن های پلیستر استفاده نکنند چون جوابگوی این مدار میست و فرگانس کاریش نمیخونه. بهترین خازن ها ام کاتی و عدسی هستند برای تین مدارات فرکانس بالا.
|
سه شنبه 15 تیر1395 - 11:24am |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
سلام رضا چک کن ببین اینارو نباید داشته باشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
To be willing is to be able
|
جمعه 18 تیر1395 - 1:08pm |
|
|
shojadel
کاربر فعال
|
c7 و c8 رو کم داره . حالا نمیدونم تاثیری داره یا نه .
To be willing is to be able
|
جمعه 18 تیر1395 - 1:25pm |
|
|
arta1987
کاربر فعال
|
همه ماها تو خونمون لوله اب داریم که نهایتا یکمتر زیر زمین هستن و چند سالی هم ازشون میگذه اگه واقعا این مدار جواب میده پس باید اونهارو بزنه من خودم فعلا نساختم مدارو ولی از دوستان کسی ساخته لطفا این مورد رو امتحان کنه
|
جمعه 18 تیر1395 - 7:39pm |
|
|
shekastkhorde
کاربر فعال
|
خداییش این همه اینجا تایپ کردیم اومدیم ارسال کنیم چی شد. اونم اطلاعات مفید در مورد منتاژ مدار. مدیر این سایت باید به فکر این چیزا هم باشه و ضعف امنیتی خودش و سیستم انجمن سازش رو برطف کنه نه کاری کنه کوکی و ... این بلا سر ما بیاد. چون دو بار تایپ کردم موقع ثبت اینجوری شده. اینم کپی کردم و فرستادم و حوصله تایپ دوباره هم نیست
|
جمعه 18 تیر1395 - 8:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز از روز اولی که این انجمن تاسیس شد ؛ حداکثر زمان آنلاین بودن 30 دقیقه بوده! معنیش این هست که اگر تایپ مطلب شما بیش از 30 دقیقه زمان ببره نیاز به ورود مجدد دارین. راهش هم سادست. همیشه قبل از ارسال مطلب یک کپی توسط کلید های کنترل+C یا هر روش دیگه که بلد هستین بگیرین تا اگر مشکلی پیش اومد بتونین همون رو دوباره Paste کنین. تصور نمیکنم حجم نوشته های شما یا هیچ کس دیگری در این انجمن با بنده قابل مقایسه باشه! درحالیکه یادم نمیاد این اتفاق تابحال برای من پیش اومده باشه! پس بهتره بجای ناراحتی بیهوده و استفاده از ادبیات نامناسب ابتدا فکری بحال روش کار خودتون بکنین نه اینکه سریعا مساله رو به گردن دیگران بیندازین. هر سیستمی شرایطی داره و استفاده از اون بمعنی قبول شرایط موجود هست. اگر تصور میکنین بدرد نمیخوره میتونین ازش استفاده نکنین.
|
جمعه 18 تیر1395 - 8:27pm |
|
|
|