انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 6:38am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1890 , 1891 , 1892 , 1893 , 1894 , 1895 , 1896 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali222 نوشته است:
1426539 نوشته است:
ali222 نوشته است:
درود
دوستان مقاومتهای 390 اهم 2 وات 6 رنگی دقیق چه ادرسی تو جمهوری سراغ دارید ؟

داداش جان مادرت اگه پیدا کردی یه چند تایی هم برای من بگیر باهات حساب میکنم :D

یعنی اینقدر نایاب یا پیش فروش شده ؟ :-?

نیکو الکتریک داره می تونید خریداری کنید

شنبه 19 تیر1395 - 2:05pm
مدیر کل
مدیر کل

mahan2000 نوشته است:
درود و خدا قوت خدمت مهندس حمید و دوستان گل @};-
مهندس جان شاید این سوال بارها مطرح شده و شما هم بارها با صبر و شکیبایی و لطف بیکرانتون جواب دادین ~O) مهندس جان علت پایین بودن برد دستگاه نسبت به اون چیزی که دوستان میگن و تست گرفتن میشه بیان بفرمایید شاید این سوال خیلی از دوستانم باشه . مثلا برای یه فیبر 20 در 20 با لوپ 45 عنکبوتی دوستان تا 1 متر هم سنس داشتن البته تو هوا ولی الان مثلا خود بنده این بردم به 20 الی 30 سانت رسیده سپاسگزارم @};- ~O)

خواهش میکنم.
البته نه تنها برد شما بلکه معیار سنجشتون هم درست نیست! فیبر 20 باید با لوپ 45 تا حد 150 سانت قابل سنس باشه. لذا 1 متر اصلا برد خوبی براش محسوب نمیشه و 20 سانت هم که مشخصا نشون میده دستگاه اشکال داره. حالا اگر برد اندکی کمتر از حد نهایی باشه میشه تک تک جزئیات ساخت مدار و تنظیمات و کیفیت لوپ و محیط تست رو بعنوان علت ذکر کرد. ولی اگر برد خیلی کم باشه میتونه از معیوب بودن ماسفت یا برعکس نصب کردنش باشه. حداقل این موردی بوده که قبلا تجربه شده.

شنبه 19 تیر1395 - 2:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
خوب با این حساب خازنهای 4700 شما مشکل داره و باید تعویض شون کنید.

از شما خیلی ممنونم مشکلم حل شد.

دستگاه منم امادست فردا تست میکنم گزارش میدم @};-

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

شنبه 19 تیر1395 - 3:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان سپاس بابت پاسختون . مهندس یکی از دوستام توی مدارش از ی ماسفت 840 بزرگ استفاده کرده ولی خود بنده از نوع معمولی که شبیح 7812 هستش استفاده کردم آیا این دو از نظر کارکرد تفاوتی با هم دارن ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

شنبه 19 تیر1395 - 4:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:
hesam نوشته است:
Dark نوشته است:
اعداد دوم و سوم بالاست که به نظرم از آیسی میتونه باشه و برای دیلی لوپ سعی کنین در محیطی عاری از هرگونه فلز مزاحم تست کنید که ببینید لوپ مشکل داره یا نه.
فیبر مدار چاپی شما فایبرگلاس هست یا استخونی؟
آیسی رو با چی پروگرم کردید؟

سلام
آی سی lf357 فلزی از پایا گرفتم. lf357 قبلی دیلی اتومات 18 بود.با این آی سی 16 .حتی جایی که لوپ رو آویزون کردم تو باغ و فلز مزاحم نبود.
فیبر مدار فایبرگلاس و دکمه ها فعلا روی فیبر استخوانی سوار شدن.
میکرو هم با یه پروگرمر دستساز USBasp پروگرام شد طبق دستورالعمل مهندس و با برنامه پیشنهادی.
ممنون

مشکل شما یا از بد پروگرام شدن میکرو هست یا از خازن 100mf تانتال مربوط به avcc میکرو

ممنون از شما
میکرو رو میدم دوباره پروگرام کنن. خازن تانتال هم چون موقع سفارش اشتباهی یکی سفارش دادیم بنابراین دوباره گرفتم. اگه منظورتون از خازن همون سبز رنگه هست تا چند روز دیگه یکی دیگه میخرم عوضش میکنم.
تا چند روز دیگه میرم تهران برای کاری. لطفا اگه قطعه دیگه ای لازمه عوض بشه بگید تا تهیه کنم.
با تشکر از شما

شنبه 19 تیر1395 - 4:31pm
مدیر کل
مدیر کل

mahan2000 نوشته است:
مهندس جان سپاس بابت پاسختون . مهندس یکی از دوستام توی مدارش از ی ماسفت 840 بزرگ استفاده کرده ولی خود بنده از نوع معمولی که شبیح 7812 هستش استفاده کردم آیا این دو از نظر کارکرد تفاوتی با هم دارن ممنون

خواهش میکنم.
نوع دیگه از 840 رو توصیه نمیکنم. بهترین مدلش همون معمولی تیغه فلزی و بدون پسوند هست.

شنبه 19 تیر1395 - 4:33pm

محل اقامت: خراسان شمالی
با درودی دوباره
امروز قطعات رو از ایران میکرو سفارش دادم و خوشبختانه همشونو بجز مقاومت ۳۹۰ اهم داشت. :ymparty:
فاکتور خرید رو ارسال کردم تا اگه کسی تمایل به خرید داره در جریان قیمتها باشه.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 تیر1395 - 7:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Amoyaser نوشته است:
با درودی دوباره
امروز قطعات رو از ایران میکرو سفارش دادم و خوشبختانه همشونو بجز مقاومت ۳۹۰ اهم داشت. :ymparty:
فاکتور خرید رو ارسال کردم تا اگه کسی تمایل به خرید داره در جریان قیمتها باشه.

شما یه زحمت بکش lf357 رو از یه جا دیگه تهیه کن. از ایران میکرو من خریدم بدرد نمیخوره.

شنبه 19 تیر1395 - 7:30pm

محل اقامت: خراسان شمالی
با این( ایسی ایران میکرو) اصلا کار نمیکنه؟؟؟
حتی در حد تست؟؟؟
چونکه من تهران نیستم و خرید حضوری یکم برام سخته
فروشگاه پایا چطور؟؟؟

شنبه 19 تیر1395 - 7:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Amoyaser نوشته است:
با این( ایسی ایران میکرو) اصلا کار نمیکنه؟؟؟
حتی در حد تست؟؟؟
چونکه من تهران نیستم و خرید حضوری یکم برام سخته
فروشگاه پایا چطور؟؟؟

بقیه دوستان که فلزی پایا رو پیشنهاد کردن. من چون تازه ساختم هنوز تو مرحله تستم و دستگاهم کامل جواب نداده نظری در این مورد ندارم چون هنوز نمیدونم ایراد از آی سیه یا جای دیگه. تو صفحات قبل هم نتایج تست با دو تا آی سی خودم رو نوشتم میتونید مطالعه کنید همچنین نظر دوستان رو .
برای من حداقل برد دستگاه راضی کننده بود با آی سی پایا. با آی سی ایران میکرو برد خیلی هم پرت و ضعیف نبود اما اختلاف بردش با پایا تقریباً محسوسه. در هر صورت گویا مال ایران میکرو تقلبیه.

شنبه 19 تیر1395 - 9:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1890 , 1891 , 1892 , 1893 , 1894 , 1895 , 1896 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 487 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure