نویسنده |
پیغام |
6mehdi9
کاربر فعال
|
rasol1377 نوشته است: سلام وخسته نباشید خدمت استادحمید و دوستان میکرو من سوخته بود یکی از دوستان میتونه ی زحمت بکشه که ایسی هارو دربیاره ووقتی که lcdوصل هست و همهی ایسیها رو در اورده ولتاژ گیری کنه ببینه چراغlcdروشن میشه یانه ممنون دوست عزیز نور السیدی .ربطی به ایسی نداره و از رگولاتور ،7805 تغذیه میشه که پایه 15 اند که ب مثبت و پایه 16 کاتد که به منفی وصل میشه.
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
یکشنبه 20 تیر1395 - 11:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
rasol1377 نوشته است: سلام وخسته نباشید خدمت استادحمید و دوستان میکرو من سوخته بود یکی از دوستان میتونه ی زحمت بکشه که ایسی هارو دربیاره ووقتی که lcdوصل هست و همهی ایسیها رو در اورده ولتاژ گیری کنه ببینه چراغlcdروشن میشه یانه ممنون قبلا چند بار عرض کردم نور ال سی دی توسط فرمان میکرو تامین میشه. لذا اگر میکرو در مدار نباشه یا سوخته باشه یا پروگرام نشده باشه ؛ نور ال سی دی هم روشن نخواهد شد!
|
دوشنبه 20 تیر1395 - 1:49am |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
مهندس بزرگوار سلام و عرض ادب . مهندس سوال ؟ آیا میشه لوپ های عنکتوتی رو به صورت چهار گوش یا همون مربع درست کرد و آیا در برد و عملکرد نسبت به لوپ دایره یا گرد تفاوتی هست یا نه ؟ بازم سپاسگزارم استاد ارجمند
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 11:24am |
|
|
roninmac
|
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید محترم و سایر دوستان گرامی در ابتدا میخام از مهندس حمید بزرگوار بخاطر زحماتی که برای طراحی تست و تکمیل این مدار کشیدن که به نوبه خودش در زمینه مدارات PI از جمله مدارات عالی با امکانات گسترده هستش کمال تشکر و قدردانی ام رو بجا بیارم بنده خودم سالهای زیادی هست در زمینه الکترونیک و به سبب علایق شخصی خصوصا در زمینه فلزیابها مشغول فعالیت هستم مشکل اساسی اکثر کسانی که در زمینه الکترونیک و فلزیاب فعال هستند این هستش که قطعات اورجینال به سختی گیر میاد و اغلب قطعاتی که در بازار ایران هست چینی با درجه استاندارد و کارایی خیلی پایین هست حدود پانزده سال پیش ما از قطعات توشیبا ژاپن و بعد از اون قطعات اورجینال تایوان و بعدا قطعات مالزی که به نسبت قطعات چینی الان که از کیقیت بسیار بالایی برخوردار بودن استفاده میکردیم پس از ساخت این مدار بنده باز هم با همین مشکل روبرو شدم آی سی lf357 رو چندین نمونه از فروشگاههای مختلف خریداری کردم ولی متاسفانه هیچکدوم نتیجه ای رو که از این مدار انتظار میره رو نداد البته مدار در حالت نرمال یعنی بدون تفکیک به خوبی کار میکنه به عنوان مثال یک قطعه طلای 24 عیار رو که بنده از شمش برش داده و نورد کردم و نهایتا به شکل النگو حدودا 5 سانت قطرش هست رو که برای تست دستگاهها ازش استفاده میکنم رو با لوپ عنکبوتی 45 با مقامت داخلی حدود یک اهم و خاصیت سلفی 400 میکرو هانری و daily 21 ارتفاع 65 تک بوق و 60 بوق ممتد میزنه و در این حالت راضی کننده هست ولی متاسفانه در حالت iron reject با هیچکدوم از level ها نمیشه تفکیک کرد و با هر مدل از آی سی lf357 که عکس اونهارو پیوست کردم حالتهای متفاوتی تفکیک میشه برخی طلا رو fe میشناسه بعضی از مدلها آهن رو non fe میشناسه مدلهای دیگه هم هر نوع فلزی رو fe میشناسه نهایتا اگر دوستان فروشگاهی رو میشناسن که lf357 اورجینال داره یا خودشون خریداری کردن و روی مدار حالت تفکیک کاملا جواب میده لطفا به بنده اطلاع بدن بازهم از مهندس حمید گرامی و بقیه دوستان تشکر میکنم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 2:37pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام و ارادت خدمت مهندس حمید و دیگر عزیزان آی سی LF157 پایا طبق تصویر بالا جواب خوبی داده و دیگر آی سی هایی که پسوند 31RB دارن تقلبی هستن ، آی سی ها محمد الکترونیک که کره خورده بعضی ها راضی بودن . بنده تست نکردم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 2:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
mahan2000 نوشته است: مهندس بزرگوار سلام و عرض ادب . مهندس سوال ؟ آیا میشه لوپ های عنکتوتی رو به صورت چهار گوش یا همون مربع درست کرد و آیا در برد و عملکرد نسبت به لوپ دایره یا گرد تفاوتی هست یا نه ؟ بازم سپاسگزارم استاد ارجمند خواهش میکنم. بله میشه این کار رو کرد هر چند کمی سخت تر میشه. لوپ مربعی نسبت به لوپ هم قطر از نوع دایره ای کمی بزرگتر هست. به همون دلیل که مربع از دایره بزرگتره! لذا برد لوپ مربعی اندکی بیشتره. ولی از نظر مرکز یابی لوپ دایروی خیلی بهتر عمل میکنه. کلا توصیه میشه لوپهای سایز کوچک و متوسط بصورت دایره ساخته بشه و لوپهای بزرگ در حد 1 متر یا بیشتر بصورت مربع ساخته بشه. علت مربعی بودن لوپهای بزرگ هم بیشتر سادگی ساخت در اون ابعاد بصورت مربعی هست وگرنه بصورت دایره خیلی مشکل تر میشه و دیگه قابلیت جمع شدن رو نمیتونه داشته باشه.
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 3:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
roninmac نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید محترم و سایر دوستان گرامی در ابتدا میخام از مهندس حمید بزرگوار بخاطر زحماتی که برای طراحی تست و تکمیل این مدار کشیدن که به نوبه خودش در زمینه مدارات PI از جمله مدارات عالی با امکانات گسترده هستش کمال تشکر و قدردانی ام رو بجا بیارم بنده خودم سالهای زیادی هست در زمینه الکترونیک و به سبب علایق شخصی خصوصا در زمینه فلزیابها مشغول فعالیت هستم مشکل اساسی اکثر کسانی که در زمینه الکترونیک و فلزیاب فعال هستند این هستش که قطعات اورجینال به سختی گیر میاد و اغلب قطعاتی که در بازار ایران هست چینی با درجه استاندارد و کارایی خیلی پایین هست حدود پانزده سال پیش ما از قطعات توشیبا ژاپن و بعد از اون قطعات اورجینال تایوان و بعدا قطعات مالزی که به نسبت قطعات چینی الان که از کیقیت بسیار بالایی برخوردار بودن استفاده میکردیم پس از ساخت این مدار بنده باز هم با همین مشکل روبرو شدم آی سی lf357 رو چندین نمونه از فروشگاههای مختلف خریداری کردم ولی متاسفانه هیچکدوم نتیجه ای رو که از این مدار انتظار میره رو نداد البته مدار در حالت نرمال یعنی بدون تفکیک به خوبی کار میکنه به عنوان مثال یک قطعه طلای 24 عیار رو که بنده از شمش برش داده و نورد کردم و نهایتا به شکل النگو حدودا 5 سانت قطرش هست رو که برای تست دستگاهها ازش استفاده میکنم رو با لوپ عنکبوتی 45 با مقامت داخلی حدود یک اهم و خاصیت سلفی 400 میکرو هانری و daily 21 ارتفاع 65 تک بوق و 60 بوق ممتد میزنه و در این حالت راضی کننده هست ولی متاسفانه در حالت iron reject با هیچکدوم از level ها نمیشه تفکیک کرد و با هر مدل از آی سی lf357 که عکس اونهارو پیوست کردم حالتهای متفاوتی تفکیک میشه برخی طلا رو fe میشناسه بعضی از مدلها آهن رو non fe میشناسه مدلهای دیگه هم هر نوع فلزی رو fe میشناسه نهایتا اگر دوستان فروشگاهی رو میشناسن که lf357 اورجینال داره یا خودشون خریداری کردن و روی مدار حالت تفکیک کاملا جواب میده لطفا به بنده اطلاع بدن بازهم از مهندس حمید گرامی و بقیه دوستان تشکر میکنم به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون از شما. خسته نباشین. فکر میکنم روش تست تفکیک شما احتمالا مشکل داشته. وگرنه حداقل نیمی از آیسی هایی که تصویرش رو گذاشتین اصلی هستن و جواب میدن. در صورت جوابدهی هم نتیجه تفکیک آنچنان متفاوت نیست. در عین حال توجه کنین اعداد 3 گانه تا حد زیادی نشون میدن که دستگاه درست کار میکنه یا نه. باید دقت کنین تست با لوپ 45 در محیط منزل مشکل هست بخصوص برای تفکیک. باید ابتدا مطمئن بشین اطراف لوپ تا 2.5 متری فلز بزرگی وجود نداشته باشه. در عین حال وجود نویز در محیط منزل روی تفکیک در حالتی که فلز از لوپ دور باشه تاثیر داره. لذا بهتره فلز رو تا جایی که میتر سنس حدود 200 داشته باشین به لوپ نزدیک کنین و چند ثانیه نگه دارین و سپس نتیجه تفکیک رو بررسی کنین. در این صورت میشه نتیجه گیری درست تری داشت.
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 3:55pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: mahan2000 نوشته است: مهندس بزرگوار سلام و عرض ادب . مهندس سوال ؟ آیا میشه لوپ های عنکتوتی رو به صورت چهار گوش یا همون مربع درست کرد و آیا در برد و عملکرد نسبت به لوپ دایره یا گرد تفاوتی هست یا نه ؟ بازم سپاسگزارم استاد ارجمند خواهش میکنم. بله میشه این کار رو کرد هر چند کمی سخت تر میشه. لوپ مربعی نسبت به لوپ هم قطر از نوع دایره ای کمی بزرگتر هست. به همون دلیل که مربع از دایره بزرگتره! لذا برد لوپ مربعی اندکی بیشتره. ولی از نظر مرکز یابی لوپ دایروی خیلی بهتر عمل میکنه. کلا توصیه میشه لوپهای سایز کوچک و متوسط بصورت دایره ساخته بشه و لوپهای بزرگ در حد 1 متر یا بیشتر بصورت مربع ساخته بشه. علت مربعی بودن لوپهای بزرگ هم بیشتر سادگی ساخت در اون ابعاد بصورت مربعی هست وگرنه بصورت دایره خیلی مشکل تر میشه و دیگه قابلیت جمع شدن رو نمیتونه داشته باشه. ممنونم مهندس جان
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 4:10pm |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
سلام جناب مهندس وقت بخیر شرمنده یه سوال داشتم خدمتتون. من دستگاهم مشکل تفکیک و کمی عدم ثبات داره که دوستان 5 صفحه پیش راهنماییم کردن و من به محض اینکه تونستم کارهایی رو که گفتن انجام میدم. منتها چیزی که فکرمو مشغول کرده اینه که در اولین تستی که به صورت سریع انجام دادم حذف آهن در فواصل نزدیک عمل میکرد و حتی با اینکه آی سی تقلبی بود ولی مشکلی نداشت. ولی تو تستهای بعدی دیگه عمل نکرد با اینکه چیزی رو تغییر ندادم. بنظرتون غیر از عوض کردن lf357 و خازن 100 میکرو و پروگرم کردن دوباره میکرو که دوستان پیشنهاد دادن و دوباره پیچیدن لوپ آیا کار دیگه ای باید انجام بدم. چون میخوام برای کاری برم تهران و اگه احیانا چیز دیگه ای باید عوض بشه همونجا خرید کنم. ببخشید که مزاحمتون شدم با تشکر
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 4:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. وقتی ایسی 357 شما تقلبی باشه بخش تفکیک اصلا درست کار نمیکنه. در عین حال نزدیکی لوپ به سایر فلزات مزاحم میتونه نتیجه تفکیک رو عوض کنه که باید در این مورد هم دقت کنین. بهرحال ابتدا باید از ایسی خودتون مطمئن باشین و اعداد رو بررسی کنین بعد بخش حذف آهن رو تست کنین.
|
دوشنبه 21 تیر1395 - 5:22pm |
|
|
|