انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 2:47am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1895 , 1896 , 1897 , 1898 , 1899 , 1900 , 1901 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

zakari نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز

میکرو راقبلا با ریست تنظیمات با ورژن3.3پروگرم کردم الان میخوام با ورژن جدید پروگرم کنم ممنون میشم راهنمایی نمایید با تشکر

همونطور که نسخه قبلی رو پروگرام کردین میتونین نسخه جدید رو هم پروگرام کنین. نسخه های مختلف فرقی از لحاظ نحوه پروگرام ندارن. اگر میخواین تنظیمات و محدودیت استفاده ریست بشه طبیعتا باید از فیوزبیت مربوط به ریست تنظیمات استفاده کنین.

سه شنبه 22 تیر1395 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم مهندس
کامپیوترم پروگرمرک میشناسه فایل هگزه تو برنامه لود میشه بعد از all writeتو صفحه خطای power on faild وcannot comunicate with target chip میده لطفا کمک کنید

سه شنبه 22 تیر1395 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zakari نوشته است:
ممنونم مهندس
کامپیوترم پروگرمرک میشناسه فایل هگزه تو برنامه لود میشه بعد از all writeتو صفحه خطای power on faild وcannot comunicate with target chip میده لطفا کمک کنید

سلام کابل اتصال پروگرمر رو به کامپیوتر رو عوض کن ببین درست میشه.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 22 تیر1395 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان با کم کم کردن دور سیم لوپ از قدرت عمق زنی چیزی کم میشه یا موردی پیش نمیاد؟

سه شنبه 22 تیر1395 - 6:05pm
مدیر کل
مدیر کل

با یک دور کم کردن برد بصورت محسوس کم نمیشه. درسته که خطوط میدان کاهش پیدا میکنه ولی در عوض جریان عبوری از لوپ افزایش پیدا میکنه که جبران کننده هست.

سه شنبه 22 تیر1395 - 7:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیلی ممنون.
وقتی ایسی 357 شما تقلبی باشه بخش تفکیک اصلا درست کار نمیکنه. در عین حال نزدیکی لوپ به سایر فلزات مزاحم میتونه نتیجه تفکیک رو عوض کنه که باید در این مورد هم دقت کنین. بهرحال ابتدا باید از ایسی خودتون مطمئن باشین و اعداد رو بررسی کنین بعد بخش حذف آهن رو تست کنین.

خیلی ممنون از شما
آی سی جدید هم عددهاش مشکوکه. حالا بازم عوضش میکنم و کارهایی که دوستان گفتن رو انجام میدم انشاءالله مشکل حل شه.
خوشبختانه مشکل دیلی پایین هم حل شد. طبق فرمایش شما سیم لاکی 0.65 رو برای لوپ 35 پیچیدم(24 دور ) دیلی حدود20 شد.
با تشکر از راهنماییهای شما

سه شنبه 22 تیر1395 - 8:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام دوستان .همین اولش بابت پستم در این تایپیک معزرت میخوام .در مکانی مشکوک به وجود جنس در مساحتی حدود 2*2 لوپ روی زمین سیبستم رو روشن کردم کوعل ارور داد.بعد از زدن بالانس درست شد نظر شما چی هستش .وایا پالس سیستم از سنگ به قطر 30 سانت عبور میکنه تا جنسو سنس بکنه .باز هم معزرت میخوام

سه شنبه 22 تیر1395 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان .همین اولش بابت پستم در این تایپیک معزرت میخوام .در مکانی مشکوک به وجود جنس در مساحتی حدود 2*2 لوپ روی زمین سیبستم رو روشن کردم کوعل ارور داد.بعد از زدن بالانس درست شد نظر شما چی هستش .وایا پالس سیستم از سنگ به قطر 30 سانت عبور میکنه تا جنسو سنس بکنه .باز هم معزرت میخوام

درود دوست عزیز !
اگر کیفت لوپ شما مناسب باشه خیلی راحت از زیر سنگ ۳۰ سانتی فلز مورد نظر رو سنس میکنه...
بنده با لوپ ۵۰ عنکبوتی ۲۱ دور سیم ۸دهم لاکی و دیلی ۲۱ خیلی راحت یک سینی استیل ۶۰ سانتی رو از زیر دولایه سنگ به ضخامت هر لایه سی سانت و یک متر خاک و سنگ که بین دولایه سنگ هست سنس دارم... بروش حرکت لوپ و ثابت بودن فلز.
ینی سنس کامل با بوق یکسره... مطمئنا اگر عمق یک متر بیشتر باشه هم براحتی سنس خواهد داشت.

سه شنبه 22 تیر1395 - 10:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

majid_famali نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:

درود دوست عزیز !
اگر کیفت لوپ شما مناسب باشه خیلی راحت از زیر سنگ ۳۰ سانتی فلز مورد نظر رو سنس میکنه...
بنده با لوپ ۵۰ عنکبوتی ۲۱ دور سیم ۸دهم لاکی و دیلی ۲۱ خیلی راحت یک سینی استیل ۶۰ سانتی رو از زیر دولایه سنگ به ضخامت هر لایه سی سانت و یک متر خاک و سنگ که بین دولایه سنگ هست سنس دارم... بروش حرکت لوپ و ثابت بودن فلز.
ینی سنس کامل با بوق یکسره... مطمئنا اگر عمق یک متر بیشتر باشه هم براحتی سنس خواهد داشت.

سلام خدمت دوستان داش مجید و مهندس حمید عزیز . آدم وقتی نتیجه این تستا رو میشنوه کلی حال که میکنه هیچ صدهزار تا دعای خیرم برای مهندس حمید و خانواده محترمشون میکنه این باعث افتخاره واسه ما تو کل دنیا که سازنده این سیستم هموطن ماست و ی ایرانیه مهندس درود ب شرف پاک و ذات صاف و بی ریات هرجای این خاک که هستی تاج سری سالم و سربلند باشی به حق پنج تن .آمین @};- داش مجید دم شمام گرم داداش فقط لطف کن تنظیماتت رو بگو ممنون سالار ~O) ~O)

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

سه شنبه 22 تیر1395 - 11:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید من یه دور از فزیم 1 در 1 کم کردم که با عث شد بتونم رو عدد29 تفکیک کنم اعداد سگانه405،738،805 عددیباگ33982،دیلی اتومات از 19 اومد برای 16 البته اینو بگم که تو یه محیط خیلی آلوده تست کردم
آیا راهی واسه بهتر شدن تفکیک هست؟
درضمن تو این محیط بشدت آلوده فیبر مسی20،30 رو در2 متری سنس میکرد
میخاستم بازم تشکر کنم بخاطر تموم زحمت هایی که بی منت میکشید ممنون، ممنون

چهارشنبه 22 تیر1395 - 1:00am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1895 , 1896 , 1897 , 1898 , 1899 , 1900 , 1901 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 و 524 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure