نویسنده |
پیغام |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
rahim3514 نوشته است: سلام.دوستان من برای مبتدی ها و اونایی که تازه کارن گفتم چون بنظر میاد کار کردن باهاش راحت باشه ..دوستان اگه دستگاه های بهتری سراغ دارن لطفا راهنمایی بفرمایند چون منم فقط تعریف این دستگاه رو شنیدم و چیزی راجع بهش نمیدونم یلام این سیستم به ذرات حساس به خاک و گل پخته حساس بالانس مشکلی داره و اصلا ارزش خریدن نداره مثل من پولتون رو هدر ندید شرکت کا ایکس اس بیشتر میفروشش عمقش هم دروغه
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
شنبه 12 تیر1395 - 3:50pm |
|
|
rahim3514
کاربر حرفه ای
|
سلام.آقای میدی شما که اینهمه دستگاه معرفی کردین میشه لطف کنین بگین از کجا میشه تهیه کرد چون بیشتر کاربرا امکان تهیه از دوبی و ترکیه رو ندارن.
|
دوشنبه 13 تیر1395 - 3:15am |
|
|
Meidi669
کاربر فعال
|
سلام رحيم جان با عرض پوزش من از مكان فروش در ايران اطلاعي ندارم
|
دوشنبه 14 تیر1395 - 6:13am |
|
|
rahim3514
کاربر حرفه ای
|
سلام..اینجای کار که میرسه همه فروشنده های داخلی تقلبی فروش میشن باید از خارج تهیه کرد..بابا مگه همون از بیرون میگیرین..
|
سه شنبه 15 تیر1395 - 4:45pm |
|
|
Meidi669
کاربر فعال
|
rahim3514 نوشته است: سلام..اینجای کار که میرسه همه فروشنده های داخلی تقلبی فروش میشن باید از خارج تهیه کرد..بابا مگه همون از بیرون میگیرین.. سلام دوست عزيز حتي توي كشورهاي همسايه از جمله تركيه و دوبي و خيلي جاهاي ديگه كلاهبردار فراوونه ،دليل نميشه جون از خارج آوردن تقلبي نباشه خيلي از فلزيابهاي تقلبي وجود دارن كه شايد كمتر كسي بدونه!! من جمله گرت جي تي آي٢٥٠٠،تكنتيكس تي٢،وايت جي ام تي،وايت تي ام ٨٠٨،فيشر گلد باگ٢،حتي فيشر اف٧٥ و.... لورنز و ماينلب جيپي ايكس كه همه خبر دارند بخاطر همين بهترين راه اينه كه از نمايندگي فروش اون شركت خريد كرد
|
سه شنبه 15 تیر1395 - 5:12pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
Meidi669 نوشته است: rahim3514 نوشته است: سلام..اینجای کار که میرسه همه فروشنده های داخلی تقلبی فروش میشن باید از خارج تهیه کرد..بابا مگه همون از بیرون میگیرین.. سلام دوست عزيز حتي توي كشورهاي همسايه از جمله تركيه و دوبي و خيلي جاهاي ديگه كلاهبردار فراوونه ،دليل نميشه جون از خارج آوردن تقلبي نباشه خيلي از فلزيابهاي تقلبي وجود دارن كه شايد كمتر كسي بدونه!! من جمله گرت جي تي آي٢٥٠٠،تكنتيكس تي٢،وايت جي ام تي،وايت تي ام ٨٠٨،فيشر گلد باگ٢،حتي فيشر اف٧٥ و.... لورنز و ماينلب جيپي ايكس كه همه خبر دارند بخاطر همين بهترين راه اينه كه از نمايندگي فروش اون شركت خريد كرد سلام تکمیل حرف های شما کاملا درست میفرمایید سیستم جی پی 5000 رو کا ایکس اس دبی 7 میلیون تحویل ایران میده بی شک تقلبی هستش
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
سه شنبه 15 تیر1395 - 5:35pm |
|
|
rahim3514
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام مجدد..میشه لطف کنین بگین پس کدوم دستگاه های خارجی موجود در ایران اصل هست..با تشکر
|
چهارشنبه 15 تیر1395 - 3:07am |
|
|
sajadm2296
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز این دستگاه چینی نیست کره ای هست این دستگاه رو من داشتم دستگاه خیلی خوبیه کاوش عمق این دستگاه تا ۲متر هست خیلی ثبات خوبی داره اصلا به املاح وذرات عکس العمل نشون نمیده تازه حفره هم خوب میزنه شاید چینی ها ازش روش ساختند این دستگاه مال ده سال پیشه مال من مدل ۲۰۰۶
|
چهارشنبه 23 تیر1395 - 1:24pm |
|
|
Meidi669
کاربر فعال
|
sajadm2296 نوشته است: سلام دوست عزیز این دستگاه چینی نیست کره ای هست این دستگاه رو من داشتم دستگاه خیلی خوبیه کاوش عمق این دستگاه تا ۲متر هست خیلی ثبات خوبی داره اصلا به املاح وذرات عکس العمل نشون نمیده تازه حفره هم خوب میزنه شاید چینی ها ازش روش ساختند این دستگاه مال ده سال پیشه مال من مدل ۲۰۰۶ تا اونجايي كه من اطلاع دارم اين دستگاه رو چين ميزنه ولي نه يك شركت خاص بلكه چندين مدل و شركت از اين دستگاه رو توليد ميكنند بسيار ارزونتر از اوني كه فكرشو بكنيم در مورد سال ٢٠٠٦ هيچ اطلاعي ندارم
|
چهارشنبه 23 تیر1395 - 2:07pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
sajadm2296 نوشته است: سلام دوست عزیز این دستگاه چینی نیست کره ای هست این دستگاه رو من داشتم دستگاه خیلی خوبیه کاوش عمق این دستگاه تا ۲متر هست خیلی ثبات خوبی داره اصلا به املاح وذرات عکس العمل نشون نمیده تازه حفره هم خوب میزنه شاید چینی ها ازش روش ساختند این دستگاه مال ده سال پیشه مال من مدل ۲۰۰۶ سلام من چند سال پیش این رو از کا ایکس اس خریدم این خصوصیات رو که هیچ نداشت به ذرات حساس بالانس خوبی هم نداشت نهایت عمقش هم 80 سانت بود
|
چهارشنبه 23 تیر1395 - 2:21pm |
|
|
|