انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 4:10am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم
به نظرتون اگه از همون ابتدای کار فلز تست رو در نزدیکی خود بر روی زمین قرار بدیم در آنتن زدن تاثیری داره یا حتما باید بعد از ردیابی و جهت تست این کار را انجام بدیم ؟

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 10:09am
استاد
استاد
آواتار کاربر

:) سلام به همگی
دوستان دارم رو پروژه آنتن کار میکنم . یکم سرم شلوغه و به زودی بعد از تموم شدن میام و نتایجو میگم.موفق باشید

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 10:21am
مدیر کل
مدیر کل

reza نوشته است:
با سلام خدمت مدیریت سایت آفا حمید
اینکه میفرمایید هنگام کاوش هیچ فلزی به بدن چسبیده نباشد آیا شامل دندانهای پر شده هم میشود چون این مواد پر کننده دندان حاوی فلز نقره هستند و یا اینکه امکان دارد کسانی که دندان پر شده ندارند به نسبت سایر افراد کاوش بهتری انجام دهند . ؟
به نظر من همین دندانهای پر شده در هنگام حفره یابی دردسر بیشتر و خطای افزونتری ایجاد میکنند .

بله متاسفانه . البته بستگی به بدن شخص هم داره شما این موضوع رو میتونین تست کنین ببینین مثلا طلای مخفی شده رو میتونین خوب پیدا کنین یا نه
و اگر نتونستین طلا رو پیدا کنین یه خوراک طلا بذارین تو لبتون به احتمال زیاد مشکل حل میشه . بعد روی نقره هم امتحان بکن

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 10:43am
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان در مورد پرقدرت بودن ردیاب هیچ شکی وجود نداره.نبود فلزات همراهمون هم می تونه در کم کردن خطاها برای مبتدیان خیلی موثر باشه.وجود وسایل فلزی مختلف با فرکانس های مختلف تا حدی روی کارکرد ردیاب ها تاثیر منفی داره.حتی من تاثیر منفیشو روی نقطه زن ها هم دیدم.سعی کنید هنگام کار فلزی باهاتون نباشه و یا بالاتر از آنتن ها قرار گرفته باشه.با تشکر

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 10:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

اشکان نوشته است:
باسلام خدمت دوستان و اساتید محترم
به نظرتون اگه از همون ابتدای کار فلز تست رو در نزدیکی خود بر روی زمین قرار بدیم در آنتن زدن تاثیری داره یا حتما باید بعد از ردیابی و جهت تست این کار را انجام بدیم ؟

اولین کار قبل از شروع جستجو در محل باید هر فلزی که در دستگاه انتخاب کردید در 3 متری شما و در سمت چپ یا راست شما روی زمین باشه ، و بعد آنتنهارو بالا بیارید و ثابت بایستید ، اگر فرکانسی قوی در محل باشه آنتن ها به سمتش کشیده میشن ، اگر هم آنتنها بعد 1 دقیقه هیچ حرکتی نکردن ، صد در صد در اون مکان چیزی نیست دوستان بیخودی خودتون رو علاف نکنید ، برید جای دیگه ای رو تست کنید ؛ اگر جایی رفتید و مثلاً فلز طلا رو در 2 متری خودتون گذاشتید و شما بین اون نقطه مشکوک به هدف و فلز روی زمین خودتون ایستادید و بعد از 5 دقیقه کار کردن دستگاه آنتنها رو از پائین کنار پاها به آرومی به سمت بالا آوردید : خوب گوش کنید اگر دفینه در عمق خاک باشه آنتنها بعد از بالا اومدن طی مدت 2 الی 3 ثانیه هر دوتا به سمت هدف زیر خاک با سرعت حرکت میکنن ... موفق باشید پیشاپیش عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 11:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام ، با سپاس از اینکه پاسخ دادین عید شما هم مبارک .با آرزوی موفقیت برای همه @};-

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 12:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ilanji عزیز آنتنهای ردیاب اهدافی که در ارتفاع بالاتر از خودشون باشن نمیگیرن! بنابر این جیب پیراهن میتونه جای مناسبی باشه.
در مورد روشی هم که عرض کردم داستان فرق داشت و منظور من این بود از طریق اتصال فلز با بدن خودتون در نقطه ای بالاتر از آنتنها که بهترین جا روی لب هست فرکانس فلز تقویت بشه تا شما به ردیاب کمک کنین تا با خطای کمتر و قدرت بیشتری هدف رو ردیابی کنه.

سلام.اقا حمید من اینو کامل تست کردم ردیاب اهداف بالاتر از خودش رو هم کامل میگیره ولی یکم ضعیفتر.
دوستان خودتون تست کنید

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 1:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
ilanji نوشته است:
سلام اساتید
من میخوام یه تجربه بگم براتون :D همه میگن بزار منم بگم دیگه :))
رفتم کوه ردیابو روشن کردم گذاشتم روی گلد 1 بعد از 5 دقیقه کلی دعا خوندم و با پروردگارم رازو نیاز کردم ردیابو آوردو بالا با رعایت تمام قوانین و مقررات حتی نفسم رو هم حبس کردم که لرزش نداشته باشه
دو آنتن باهم حرکت کردن و روی یک مسیر قفل شدن
گزاشتم روی گلد دو بازم همو مسیرو نشون دادن
گذاشتم روی نقره و باز همونجارو نشون دادن ولی روی هیچ کدوم از فرکانسهای دیگه جایی رو نگرفت
50 متر رفتم جلوتر بازم اونجارو نشون دادن بصورت افقی حرکت کردم و سعی کردم عمود بر راستای مورد نظر حرکت کنم و باز ردیابو زدم برگشتن به سمت همونجا
با فرکانسهای مختلف و از جهات مختلف امتحان کردم دیدم یه محدوده در حد 6 در 10 متر رو حجم دادن و وقتی با فرکانسهای مختلف نقره و طلا و با ولومهای مختلف از جهات مختلف نزدیک شدم با اختلاف فقط چند سانت همون محدوده رو نشون دادن
از تستهای طلا و نقره در 3 متری ردیاب و 50 متری محدوده موردنظر استفاده شد ولی باز همونجارو نشون میداد
فکر کنم نونم افتاد تو روغن حیوانی مخصوص :D
فقز مونده نقطه زن ببرم بترکونم ;;)
سپاس

فرمایشتون درسته که نونتون افتاد توی روغن حیوانی مخصوص...مطمعن باش اونجا یه سنگ بزرگ یک متری هست یا یه زنبیل مواد مواد معدنی وجود داره البته اگه یه وقت حفر ه ای اون زیر نباشه چون شما نگفتین که روی مرکز انتنها قیچی میکنند یا نه به نظر میرسه مرکز هدف اینجوری که شما فرمودید وجود نداره و انتنها قیچی نمیکتتد و هیچ اثار و علایمی باستانی هم که دال بر وجود چیزی اون زیر باشه شما نام نبردید

استاد باید عرض کنم که من هنوز خیلی جای کار دارمو درست نمیتونم و شاید بهتره بگم درست از عملکردم مطمئن نیستم
آخه روی این قضیه حجم گیری و آنتن کردن روی هدف یکم مشکل دارم
وای ایشالا یکم که روونتر بشمو تستهای بیشتری روی هدف واقعی بکنم وبه اصطلاح قلق ردیابو بگیرم با اطمینان بیشتر میتونم کار بکنم
در ضمن درباره وجود شواهد و قراین من یکم مخالفم بنظر بنده همه چیز اینطور نیست که حتما بیان یه چیزی بنویسن و نقشه بکشن گاهی عوامل طبیعی مثل یک کوه و در و یا حتی یک سنگ بزرگ میتونه بهترین نشانه باشه ضمنا جایی که بنده هستم بزرگترین گنجینه های طول تاریخ ایران درش کشف شده و بارها اتفاق افتاده که ملت شانسی هم چیزی پیدا کردن
منم شک ندارم که اینجا جای کار داره و اگه یکم تجربم بره بالا و حتی احتمال چند درصدم بدم حفاری خواهم نمود
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسي حميدجان ممنون.عيده فطرپيشاپيش مباركتون ن ن ن.

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 1:34pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همگی
دوستان سعی کنید تا حدی خاک و زمین رو بشناسید.من خودم با توجه به محل زندگیم که شمال غرب کشور هستش باید بدونم در دوران باستان این منطقه بیشترش زیر اب شور دریا بوده و بخاطر همین احتمال خطا با ردیاب در این منطقه خیلی زیاده.به بچه های شمال غرب توصیه میکنم تو کارشون خیلی خیلی دقت کنند.بازم تشکر از همگی و پیشاپیش عیدتون مبارک

چهارشنبه 16 مرداد1392 - 2:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 146 , 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure