نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز شما که حتی یک پست هم در این تاپیک نداشتین دیگه نگران چی هستین؟! بهرحال جای نگرانی نیست. بحثی بود که تمام شد و با این چیزها هم تاپیک به بیراهه نمیره. مدار توسط چند نفر از دوستان ساخته شده و مشغول تست هستن. ایشالا نتایج رو اعلام خواهند کرد.
|
چهارشنبه 22 تیر1395 - 1:22am |
|
|
رضایی فر
کاربر فعال
|
سلام مهندس.من فقط دارم دنبال میکنم تا اگه نتیجه دار بود سفارش بدم دوستان بسازنB-)
|
چهارشنبه 23 تیر1395 - 11:17pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوستان ما هر مدار يونيابي بسازيم بايد قسمت فيلتر رو بسته به منطقه خودمون تنظيم كنيم،خازن ٢٢ پيكو و سه دو سيم پيچ بايد عوض بشه،يكي از افراد سايت لاتين يه عكسي براي ساخت قسمت اضافي جهت بهينه كردن راحت تر گذاشته،ايشون براي خازن و سيم پيچ سه حالت در نظر گرفته كه با تغيير يه كليد مي تونه يكي از اونا انتخاب بشه،كلا ٩ حالت سيم پيچ و خازن ميشه با هم قرار داد و تست كرد،بنده بدبختانه به مكان تست دسترسي ندارم،متاسفانه اين مشكل رو تو كلان شهرها داريم،از دوستاني كه ساختن خواهش مي كنم حالت هاي مختلف فيلتر رو تست كنن،ما حتي اگه PD هم بسازيم بايد فيلتر رو تنظيم كنيم،خواهش مي كنم نا اميد نشيد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 23 تیر1395 - 12:24am |
|
|
مجید1
کاربر فعال
|
سلام دوستان استاد حمید لطفا کمی نیز از خازنهای کاغذی توضیحاتس بدین ما هم استفاده کنیم ویا پلی کرینات
|
پنج شنبه 23 تیر1395 - 12:40am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
تجربه کار با خازنهای کاغذی رو ندارم ولی پلی کربنات هم مشابه پلیستر هست و بدرد فرکانسهای بالا نمیخوره.
|
پنج شنبه 23 تیر1395 - 1:38am |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
اقا محسن طرح شما کارو مشکل کرد همیشه ک مکانای اطراف ما ب ی شکل نیس من جایی هستم ک هم اقلیم کوهستانی داره وهم شوره زار وهم ابو هوای معتدل شمالی در اینصورت باید تو هر جا ی نمونه دفن کنم؟؟!ب نظر من ک راه حل کار گشایی نیس
|
پنج شنبه 24 تیر1395 - 3:57pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
ی نکته ای ک فک میکنم تو شروع تست خازناو سیم پیچای پیشنهادی ب نوعی شروع کننده باشه اینه ک اولا سعی کنید فاصله ی سیم پیچا بیشتر از ی میل نباشه درثانی خازن ۲۲پیکو با ۳دور سیم پیچ تو منطقه ی شمال بهترین جوابو داده بگذریم ک زرد نزده ولی ی جا منجر ی ب کشف ی کیسه ساندیس شده ووقتی فاصله سیمای سیم پیچ ازهم بیشتر از ۱میل شده باعث حساسیت ب اهن زنگ زده ی زیرخاک شده ولی در حالت ۱میل اصلن ب اهن زنگ زده حساسیت نداره... بعد ب نظر اساتید با این تست با ۳دور سیم پیچ وخازن ۲۲ک تو منطقه ی شمال بهتر جواب میده میشه استناد کرد وپی برد ک تومناطق دیگه کدوم سیم پیچ وکوم خازن بهتر جواب میده ؟؟
|
پنج شنبه 24 تیر1395 - 4:12pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما اقا مجسن کلا حرفهاشون درسته مغناطبس هر منطقه فرق با هم میکنه و نیاز به این کار هست و فقط دمای هوا میمو نه که از طریق مدارت الکترونی سخنه که بشه کنترلش کرد
|
پنج شنبه 24 تیر1395 - 4:14pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
دوست عزيز موقعيت جغرافيايي ايران مهمه،ديگه اينقدرم حساس نيست كه بگيم كوهستانيه يا نه،موقعيت ايران روي كوره زمين عامل تفاوته،اينو فرانكم تاييد كرده،عكسيم كه گذاشتم تاييد كرده،چيز خاصي هم نداره،به جاي خازن ٢٢ پيكو و سيم پيچ اين مدار عكس رو جدا بسازيد و وصل كنيد،اين واسه تسته تا ببينيم كدوم خازن و سيم پيچ باهم جواب مي دن تا همه اونو بذاريم،بهترين مدار هنوزم همونيه كه من گذاشتم،اين قسمت فيلتر بايد تنظيم بشه
|
جمعه 24 تیر1395 - 2:43am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اقا محسن شما بعد ساخت این مدار چند جا اونو تست کرده و از اون جواب گرفتید؟
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 25 تیر1395 - 9:33am |
|
|
|