انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 6 آذر1403 - 2:44am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1898 , 1899 , 1900 , 1901 , 1902 , 1903 , 1904 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1مشگل که تازگی برام پیش اومده و فکر نمیکنم تاحالا مطرح شده باشه
دستگاه که روشن میکنم به خوبی کار میکنه اما 10 دقیقه نشده کویل ارور میده یا تصویر از بین میره و مربع تو پر نشون میده
بعد از کلی سر کله زدن فهمیدم ماسفت میسوزونه تا حالا بیش از 8 تا انواع ماسفت انداختم سوزوند
11nk1o0
7n90
irf840 هر کدوم 3تا 3تا انداختم همشون تا قبل از دقیقه میسوزند
تنها چیزی که به ذهنم میرسه صدای زیاد بلندگو / بلند گوی معمولی بدون مقاومت استفاده میکنم
میخواستم بدونم میتونه مشگل از بلند گو باشه؟
حقیقتش مدار دادم به کسی مقدور نیست تست کنم صدای زیاد بلندگو باعث سوختن ماسفت میشه؟
.
----------------------------------
مشگل 2 :
مدار خودم که از بازر استفاده میکنه به خوبی داره کار میکنه هرچند بردش 1مقدار کمه
در مورد برد کم دوستان نظری ندارند چکار کنم؟
lf357 تعداد زیادی دارم که2تاشون اعداد 3گانه شون درحد نرماله اما با اونا هم برد قابل ملاحظه ای که دوستان رسیدن ندارم
بجر ایسی 357 وترانزیستور که فرض بر اصل بودن باشه مشگل برد کم از چی میتونه باشه

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

پنج شنبه 24 تیر1395 - 2:37pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
سوختن ماسفت ارتباطی به بخش صدا نداره مگر اینکه در اون قسمت اتصالی داشته باشین. سوختن ماسفت بیش از هر چیز میتونه از معیوب بودن BS170 باشه! این ترانزیستور اگر سالم نباشه براحتی میتونه ماسفت رو بعد مدتی معیوب کنه.
برد کم میتونه دلایل زیادی داشته باشه. بستگی داره برد شما چقدر کم هست. شاید بیشتر مساله کیفیت لوپ شما باشه.

پنج شنبه 24 تیر1395 - 2:52pm

سلام
ببخشید یه سوال تخصصی دارم
من فعلا باطری مناسب برای مدار تهیه نکردم
دوتا باطری کتابی دارم و یک ترانس پانزده ولت
فقط هم برای تست ولتاژ میخوام
به نظرتون از کدومشون استفاده کنم؟

پنج شنبه 24 تیر1395 - 7:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
mahan2000 نوشته است:
majid_famali نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان .همین اولش بابت پستم در این تایپیک معزرت میخوام .در مکانی مشکوک به وجود جنس در مساحتی حدود 2*2 لوپ روی زمین سیبستم رو روشن کردم کوعل ارور داد.بعد از زدن بالانس درست شد نظر شما چی هستش .وایا پالس سیستم از سنگ به قطر 30 سانت عبور میکنه تا جنسو سنس بکنه .باز هم معزرت میخوام

درود دوست عزیز !
اگر کیفت لوپ شما مناسب باشه خیلی راحت از زیر سنگ ۳۰ سانتی فلز مورد نظر رو سنس میکنه...
بنده با لوپ ۵۰ عنکبوتی ۲۱ دور سیم ۸دهم لاکی و دیلی ۲۱ خیلی راحت یک سینی استیل ۶۰ سانتی رو از زیر دولایه سنگ به ضخامت هر لایه سی سانت و یک متر خاک و سنگ که بین دولایه سنگ هست سنس دارم... بروش حرکت لوپ و ثابت بودن فلز.
ینی سنس کامل با بوق یکسره... مطمئنا اگر عمق یک متر بیشتر باشه هم براحتی سنس خواهد داشت.

سلام خدمت دوستان داش مجید و مهندس حمید عزیز . آدم وقتی نتیجه این تستا رو میشنوه کلی حال که میکنه هیچ صدهزار تا دعای خیرم برای مهندس حمید و خانواده محترمشون میکنه این باعث افتخاره واسه ما تو کل دنیا که سازنده این سیستم هموطن ماست و ی ایرانیه مهندس درود ب شرف پاک و ذات صاف و بی ریات هرجای این خاک که هستی تاج سری سالم و سربلند باشی به حق پنج تن .آمین @};- داش مجید دم شمام گرم داداش فقط لطف کن تنظیماتت رو بگو ممنون سالار ~O) ~O)

دوست عزیزم .ممنون که جواب دادی لطفا تنظیماتت رو هم بنویس تا استفاده کنیم

پنج شنبه 24 تیر1395 - 9:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amirabbas نوشته است:
سلام

با باطری کتابی حتی می‌توانید کاوش هم انجام بدید

پنج شنبه 24 تیر1395 - 10:07pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
سلام

باطری کتابی از نظر ظرفیت جریان ضعیف هست و بلافاصله ولتاژش افت میکنه و ممکنه دستگاه کلا کار نکنه. در مورد ترانس اگر منظورتون آدابتور معمولی باشه صرفا برای تست قابل استفادست. ولی نباید توقع ثبات خوب داشته باشین چون ادابتور بلحاظ نویز بالا برای تغذیه فلزیاب ها مناسب نیست.

پنج شنبه 24 تیر1395 - 10:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید و اساتید بزرگوار
مهندس حمید عزیز باتوجه به این اینکه در محیط های مسکونی وجود نویز محیطی و و وجود فلزات مزاحم مانع تنظیم دقیق بخصوص بخش تفکیک میشه آیا راه و روشی هست که جایی رو که مشکوک به آثاره،و از لحاظ قدمت منقطه ،قدمت بالایی هم داره ولی رو اون بافت قدیمی سازه جدیدی ساخته شده و مسکونی هست و با ردیاب و شاقول دو نقطه هم مشخص شده ،بشه با با لوپ بزرگتر 30 کاووش کرد؟
لوپ 30 همراه نداشتم و با لوپ 50 که داشتم تا جایی که امکان داشت بدور از فلز بزرگ تنظیم کردم ولی باز به علت سازه مسکونی بودن به اندازه کافی از فلزت که در سازه به کار رفته فاصله قابل قبولی رو نتونستم داشته باشم،همون دو نقطه رو دستگاه زدم،جالب اینجا بود که همون نقطه ها تشخیص فلز داشتم،حذف آهن رو هم فعال و با توجه به شرایط میحطی که عرض کردم تنظیم کردم و مجددا اون نقاط رو برسی کردام ولی مشکل اینجا بود که در محدوده یی که با حذف آهن خاموش بطور تقریبی برای خودم مشخص کرده بودم وقتی با حذف آهن روشن مجدد مورد برسی قرار دادم در فواصل نزدیک به هم تشخیص های متفاوتی داشتم اما در هیچ کدوم عدد میتر از نصف بالاتر نبود و اعداد آدی هم از 30تا 70داشتم!اما با اصرار مالک برای کند نتونستم فانع کنم خودم رو که تشخیص درست باشه که بگم بکنن.. :-s =((
مهندس لطف میکنید راهنمایی های ارزشمندتون رو بفرمایید در این مورد ،و بطور کلی در مواجه با این چنین شرایطی روش کار به چه شکل باید باشه و چه پارامترهایی رو بیشتر باید مدنظر و توجه قرار داد تا به نتجیه بشه اطمینان کرد؟
باتشکر و سپاس فراوان :x @};-

جمعه 25 تیر1395 - 9:15am

سلام مهندس
یه سوال تخصصی دارم
اگه به جایbs170 از bs107 استفاده کنم چی میشه؟
ممنون میشم جواب بدید

جمعه 25 تیر1395 - 11:57am
مدیر کل
مدیر کل

Ali1359 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و اساتید بزرگوار
مهندس حمید عزیز باتوجه به این اینکه در محیط های مسکونی وجود نویز محیطی و و وجود فلزات مزاحم مانع تنظیم دقیق بخصوص بخش تفکیک میشه آیا راه و روشی هست که جایی رو که مشکوک به آثاره،و از لحاظ قدمت منقطه ،قدمت بالایی هم داره ولی رو اون بافت قدیمی سازه جدیدی ساخته شده و مسکونی هست و با ردیاب و شاقول دو نقطه هم مشخص شده ،بشه با با لوپ بزرگتر 30 کاووش کرد؟
لوپ 30 همراه نداشتم و با لوپ 50 که داشتم تا جایی که امکان داشت بدور از فلز بزرگ تنظیم کردم ولی باز به علت سازه مسکونی بودن به اندازه کافی از فلزت که در سازه به کار رفته فاصله قابل قبولی رو نتونستم داشته باشم،همون دو نقطه رو دستگاه زدم،جالب اینجا بود که همون نقطه ها تشخیص فلز داشتم،حذف آهن رو هم فعال و با توجه به شرایط میحطی که عرض کردم تنظیم کردم و مجددا اون نقاط رو برسی کردام ولی مشکل اینجا بود که در محدوده یی که با حذف آهن خاموش بطور تقریبی برای خودم مشخص کرده بودم وقتی با حذف آهن روشن مجدد مورد برسی قرار دادم در فواصل نزدیک به هم تشخیص های متفاوتی داشتم اما در هیچ کدوم عدد میتر از نصف بالاتر نبود و اعداد آدی هم از 30تا 70داشتم!اما با اصرار مالک برای کند نتونستم فانع کنم خودم رو که تشخیص درست باشه که بگم بکنن.. :-s =((
مهندس لطف میکنید راهنمایی های ارزشمندتون رو بفرمایید در این مورد ،و بطور کلی در مواجه با این چنین شرایطی روش کار به چه شکل باید باشه و چه پارامترهایی رو بیشتر باید مدنظر و توجه قرار داد تا به نتجیه بشه اطمینان کرد؟
باتشکر و سپاس فراوان :x @};-

خواهش میکنم. خسته نباشین.
با توجه به توضیحات شما فکر میکنم بیشتر مشکل نویز داشتین. از این حیث باید ابتدا میزان نویز پذیری لوپ خودتون رو در منزل بررسی کنین. هر چه عدد نمایش داده شده در حالت دیباگ 1 نوسان کمتری داشته باشه طبیعتا اثر نویز کمتر هست. البته اینکه از چه فرکانسی استفاده میکنین هم اهمیت داره. پیشنهاد میکنم در چنین شرایطی لوپ رو با سیم نازکتری بپیچین تا نویزپذیریش کمتر بشه. شیلد گرافیتی هم به کاهش اثر نویز کمک میکنه.
در نهایت برای بررسی دقیق تر وضعیت تفکیک باید لوپ رو چند ثانیه روی مرکز هدف بصورت ثابت نگه دارین و بعد اطلاعات تفکیک رو مدنظر قرار بدین.

جمعه 25 تیر1395 - 3:00pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
سلام مهندس
یه سوال تخصصی دارم
اگه به جایbs170 از bs107 استفاده کنم چی میشه؟
ممنون میشم جواب بدید

BS107 هم نوعی فت هست که پایه هاش مطابق BS170 هست. لذا فکر میکنم قابل استفاده باشه. ولی مشخصاتش بخوبی BS170 نیست.

جمعه 25 تیر1395 - 3:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1898 , 1899 , 1900 , 1901 , 1902 , 1903 , 1904 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Google و 532 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure