سلام خدمت مهندس حمید و اساتید بزرگوار
مهندس حمید عزیز باتوجه به این اینکه در محیط های مسکونی وجود نویز محیطی و و وجود فلزات مزاحم مانع تنظیم دقیق بخصوص بخش تفکیک میشه آیا راه و روشی هست که جایی رو که مشکوک به آثاره،و از لحاظ قدمت منقطه ،قدمت بالایی هم داره ولی رو اون بافت قدیمی سازه جدیدی ساخته شده و مسکونی هست و با ردیاب و شاقول دو نقطه هم مشخص شده ،بشه با با لوپ بزرگتر 30 کاووش کرد؟
لوپ 30 همراه نداشتم و با لوپ 50 که داشتم تا جایی که امکان داشت بدور از فلز بزرگ تنظیم کردم ولی باز به علت سازه مسکونی بودن به اندازه کافی از فلزت که در سازه به کار رفته فاصله قابل قبولی رو نتونستم داشته باشم،همون دو نقطه رو دستگاه زدم،جالب اینجا بود که همون نقطه ها تشخیص فلز داشتم،حذف آهن رو هم فعال و با توجه به شرایط میحطی که عرض کردم تنظیم کردم و مجددا اون نقاط رو برسی کردام ولی مشکل اینجا بود که در محدوده یی که با حذف آهن خاموش بطور تقریبی برای خودم مشخص کرده بودم وقتی با حذف آهن روشن مجدد مورد برسی قرار دادم در فواصل نزدیک به هم تشخیص های متفاوتی داشتم اما در هیچ کدوم عدد میتر از نصف بالاتر نبود و اعداد آدی هم از 30تا 70داشتم!اما با اصرار مالک برای کند نتونستم فانع کنم خودم رو که تشخیص درست باشه که بگم بکنن..
مهندس لطف میکنید راهنمایی های ارزشمندتون رو بفرمایید در این مورد ،و بطور کلی در مواجه با این چنین شرایطی روش کار به چه شکل باید باشه و چه پارامترهایی رو بیشتر باید مدنظر و توجه قرار داد تا به نتجیه بشه اطمینان کرد؟
باتشکر و سپاس فراوان