انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 اردیبهشت1404 - 8:31pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1904 , 1905 , 1906 , 1907 , 1908 , 1909 , 1910 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه و بخصوص جناب مهندس حمید
به پاس و قدردانی از زحمات جناب حمید من این تست ها رو انجام دادم تا شاید گوشه ی از زحمات ایشان قدردانی کرده باشم .

تست لوپ 11 اینچ مونو GPX5000با فلزیاب فلزجو
تنظیمات :
همه پیش فرض
حذف آهن روی 1 به خاطر محیط تست (در منزل)
عداد سه گانه
A:229
B:634
C:763
دیلی اتو 14 دستی 10
ظرفیت لوپ 294 میکرو هانری 0.65 اهم
لوپ فابریک خود دستگاه با مارک COMMANDER شرکت MINELAB
حذف آهن روی 9 الی 10 کامل عمل میکند
دستگاه با ثبات عالی کار میکند .البته هنوز تست زیر خاک انجام ندادم اگه همکارم چند روز امانت بده دستم حتما تست می کنم .
در حساسیت 15 سکه 200 تومان در 25 سانتی متر با میتر 2 رقمی و در 20 سانت با میتر 3 رقمی سنس شد .
البته من زیاذ به این جور تست های با سکه و رو هوا اعتقاد ندارم فقط تست زیر خاک و فلز ثابت و لوپ به حالت کاوش رو قبول دارم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 28 تیر1395 - 11:53am
مدیر کل
مدیر کل

احمد نجاتی نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
ممنون از فلزیاب خوبی که طراحی کردید و در اختیار همه گذاشتید.بنده هم به تازگی این مدار رو ساختم ولی قسمت حذف آهن دستگاه به درستی کار نمیکند.
اعداد سه گانه برای دستگاه من به این صورت است:A260 B700 C805
مهندس جان زمانی که فلز آهنی رو به لوپ نزدیک میکنم روی ال سیدی non fe چاپ می شود وعدد تفکیک هم 65 است.چند نوع فلز آهنی رو تست کردم همه ی
نتایح به همین صورت که گفتم بود.(Ver 3.3)
ممنون میشم کمک کنید تا مشکل دستگاهم حل بشه.

با تشکر از لطف شما که با صبر و حوصله به این همه سوال پاسخ میدید.

خسته نباشین. ممنون.
اعداد شما درست هستن و عدد تفکیک هم برای آهن در رنج مناسبی هست. بنابراین قاعدتا نباید دستگاهتون مشکلی برای حذف آهن داشته باشه. سعی کنین درجه حذف رو داخل منو روی رقم مناسب قرار بدین. چون فقط روی رنج خاصی مثلا 13 تا 17 درست کار میکنه. عدد دقیقش هم بستگی به مشخصات دقیق دستگاه و لوپ شما داره. البته وجود فلزات اطراف هم میتونه باعث اختلال در سیستم تفکیک بشه.

دوشنبه 28 تیر1395 - 12:09pm
مدیر کل
مدیر کل

ba.davood نوشته است:
به پاس و قدردانی از زحمات جناب حمید من این تست ها رو انجام دادم تا شاید گوشه ی از زحمات ایشان قدردانی کرده باشم .

تنظیمات :
همه پیش فرض
عداد سه گانه
دیلی اتو 14 دستی 10
دستگاه با ثبات عالی کار میکند .البته هنوز تست زیر خاک انجام ندادم اگه همکارم چند روز امانت بده دستم حتما تست می کنم .
در حساسیت 15 سکه 200 تومان در 25 سانتی متر با میتر 2 رقمی و در 20 سانت با میتر 3 رقمی سنس شد .
البته من زیاذ به این جور تست های با سکه و رو هوا اعتقاد ندارم فقط تست زیر خاک و فلز ثابت و لوپ به حالت کاوش رو قبول دارم .

خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
بله این چندمین موردی هست که با لوپهای مینلب تست انجام میگیره. البته لوپهای مینلب بخصوص از نوع کوچک بیشتر مناسب خورده ریز یابی هستن و لذا هم ظرفیتشون کمی پایین هست و هم دیلی کمتری دارن که این ممکنه برای مصرف ما مطلوب نباشه.
در خصوص دستگاهتون هم فقط دقت کنین استفاده از بلندگوی معمولی مورد تایید من نیست! ظاهرا از نوع 4 اهم هم استفاده کردین. حتما عوضش کنین و بلندگوی پیزوی 2 سیم قابدار بذارین. با بلندگوی معمولی موقع بوق زدن ثبات و بالانس دستگاه ممکنه بر هم بخوره.

دوشنبه 28 تیر1395 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ba.davood نوشته است:

تنظیمات :
همه پیش فرض
عداد سه گانه
دیلی اتو 14 دستی 10

خیلی ممنون از شما. خسته نباشین.
بله این چندمین موردی هست که با لوپهای مینلب تست انجام میگیره. البته لوپهای مینلب بخصوص از نوع کوچک بیشتر مناسب خورده ریز یابی هستن و لذا هم ظرفیتشون کمی پایین هست و هم دیلی کمتری دارن که این ممکنه برای مصرف ما مطلوب نباشه.
در خصوص دستگاهتون هم فقط دقت کنین استفاده از بلندگوی معمولی مورد تایید من نیست! ظاهرا از نوع 4 اهم هم استفاده کردین. حتما عوضش کنین و بلندگوی پیزوی 2 سیم قابدار بذارین. با بلندگوی معمولی موقع بوق زدن ثبات و بالانس دستگاه ممکنه بر هم بخوره.

ممنون مهندس جان چشم حتما عوض میکنم. @};- @};- @};- @};-

دوشنبه 28 تیر1395 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز سوال داشتم خدمتتون:

لطفا ظرفیت و اهم لوپ بزرگ برای GPX5000 مثل یک متر در شصت سانت رو بفرمائید .چون میخام با فلزجو مقایسه انجام بدم و همینطور برای جی پی نصب کنم و تست بگیرم . ممنون میشم

برای این سوال کردم چون نمیدونم ظرفیت لوپ های جی پی باهم یکی هست یا نه ؟ از بابت سایز لوپ ها

دوشنبه 28 تیر1395 - 1:08pm
مدیر کل
مدیر کل

تا جاییکه من میدونم ظرفیتهاشون همگی بین 300 تا 350 میکروهانری و مقاومتشون بین 0.6 تا 0.7 اهم هست.
در خصوص ظرفیت رقم دقیق حتی برای مینلب هم وجود نداره! چرا که با یک دور کمتر و بیشتر پیچیدن سیم بهرحال ظرفیت میتونه در حد قابل ملاحظه ای تغییر کنه و این مساله در مورد لوپهای بزرگ بیشتر اتفاق میفته. پس حتی مینلب هم نمیتونه این رو کاریش بکنه و مجبوره یک دور کمتر یا بیشتر رو انتخاب کنه.
در مورد مقاومت هم که با ضخامت سیم قابل کنترل هست ؛ الزاما دلیلی نداره که لوپ ما هم مقاومتش به همون اندازه مینلب کم باشه. چون اولا ما مطمئن نیستیم ولتاژ پالس مینلب 12 ولت باشه و من فکر میکنم کمتر از 12 هست که در این صورت مقاومت کمتر لوپش توجیه پیدا میکنه. در ثانی مینلب تنظیم عرض پالس نداره در صورتیکه ما در رنج وسیعی میتونیم خودمون عرض پالس رو تنظیم کنیم. لذا بنظر من در صورت استفاده از لوپهای مینلب بهتره از عرض پالس کمتری استفاده کنین.

دوشنبه 28 تیر1395 - 2:54pm

مهندس سلام
من مدار رو مونتاژ کردم و ولتاژ هارو اندازه گرفتم
ولتاژ ها استاندارد بود فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که از خازن های تانتالیوم مطمین نیستم فکر میکنم خطای زیادی داشته باشند
پیشنهاد شما چیه؟
در ضمن میکرو و ال سی دی هم سفارش دادم بیارند
این هم عکس مونتاژ شده مدار
http://uupload.ir/files/11f5_%DB%B2%DB% ... %DB%B0.jpg

دوشنبه 28 تیر1395 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
amirabbas نوشته است:
مهندس سلام
ولتاژ ها استاندارد بود فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که از خازن های تانتالیوم مطمین نیستم فکر میکنم خطای زیادی داشته باشند
پیشنهاد شما چیه؟
http://uupload.ir/files/11f5_۲۰۱۶۰۷۱۸_۱۶۴۳۴۰.jpg

دوست عزيز مباركه :ymparty:

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 28 تیر1395 - 4:35pm
مدیر کل
مدیر کل

amirabbas نوشته است:
مهندس سلام
پیشنهاد شما چیه؟
http://uupload.ir/files/11f5_%DB%B2%DB% ... %DB%B0.jpg

خسته نباشین.
خازنهای تانتال 100 میکروی شما که بنظر میاد همون نوعی هست که اغلب ما استفاده کردیم. مشکلی وجود نداره و دقتشون هم آنچنان مهم نیست. خازن 2.2 میکروی شما هم بنظر نمیاد مشکلی داشته باشه. کلا خازنهای تانتال بر خلاف الکترولیت خطای زیادی ندارن.

دوشنبه 28 تیر1395 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
تا جاییکه من میدونم ظرفیتهاشون همگی بین 300 تا 350 میکروهانری و مقاومتشون بین 0.6 تا 0.7 اهم هست.
در خصوص ظرفیت رقم دقیق حتی برای مینلب هم وجود نداره! چرا که با یک دور کمتر و بیشتر پیچیدن سیم بهرحال ظرفیت میتونه در حد قابل ملاحظه ای تغییر کنه و این مساله در مورد لوپهای بزرگ بیشتر اتفاق میفته. پس حتی مینلب هم نمیتونه این رو کاریش بکنه و مجبوره یک دور کمتر یا بیشتر رو انتخاب کنه.
در مورد مقاومت هم که با ضخامت سیم قابل کنترل هست ؛ الزاما دلیلی نداره که لوپ ما هم مقاومتش به همون اندازه مینلب کم باشه. چون اولا ما مطمئن نیستیم ولتاژ پالس مینلب 12 ولت باشه و من فکر میکنم کمتر از 12 هست که در این صورت مقاومت کمتر لوپش توجیه پیدا میکنه. در ثانی مینلب تنظیم عرض پالس نداره در صورتیکه ما در رنج وسیعی میتونیم خودمون عرض پالس رو تنظیم کنیم. لذا بنظر من در صورت استفاده از لوپهای مینلب بهتره از عرض پالس کمتری استفاده کنین.

ممنون مهندس عزیز .زنده باشین

دوشنبه 28 تیر1395 - 4:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1904 , 1905 , 1906 , 1907 , 1908 , 1909 , 1910 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , haikel774 و 56 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure