نویسنده |
پیغام |
احمد نجاتی
|
حمید نوشته است: احمد نجاتی نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز ممنون از فلزیاب خوبی که طراحی کردید و در اختیار همه گذاشتید.بنده هم به تازگی این مدار رو ساختم ولی قسمت حذف آهن دستگاه به درستی کار نمیکند. اعداد سه گانه برای دستگاه من به این صورت است:A260 B700 C805 مهندس جان زمانی که فلز آهنی رو به لوپ نزدیک میکنم روی ال سیدی non fe چاپ می شود وعدد تفکیک هم 65 است.چند نوع فلز آهنی رو تست کردم همه ی نتایح به همین صورت که گفتم بود.(Ver 3.3) ممنون میشم کمک کنید تا مشکل دستگاهم حل بشه.
با تشکر از لطف شما که با صبر و حوصله به این همه سوال پاسخ میدید. خسته نباشین. ممنون. اعداد شما درست هستن و عدد تفکیک هم برای آهن در رنج مناسبی هست. بنابراین قاعدتا نباید دستگاهتون مشکلی برای حذف آهن داشته باشه. سعی کنین درجه حذف رو داخل منو روی رقم مناسب قرار بدین. چون فقط روی رنج خاصی مثلا 13 تا 17 درست کار میکنه. عدد دقیقش هم بستگی به مشخصات دقیق دستگاه و لوپ شما داره. البته وجود فلزات اطراف هم میتونه باعث اختلال در سیستم تفکیک بشه. سلام مهندس خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادید. من درجه ی حذف آهن رو روی 14 گذاشتم اینبار آهن و سکه ی طلا رو با هم حذف کرد و وقتی درجه ی حذف رو پایین آوردم هیچ کدام رو حذف نکرد زمانی که آهن رو به لوپ نزدیک می کنم عدد نوشته شده مقابل FE کوچکتر می شود و ثابت نیست آیا این عملکرد عادی است. در ضمن لوپ دستگاه 45 سانت عنکبوتی و دیلی شناسایی شده 16 می باشد .آپ امپ پلاستیکی با کد h1126 است. خیلی ممنونم مهندس جان.
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 5:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنظر میرسه دستگاه شما درست کار میکنه. فقط باید در استفاده ازش تجربه بیشتری کسب کنین. تغییرات FE هم بخاطر نویز محیط هست چون بخش تفکیک به نویز حساس تره. در محیط بیرون همه چیز بهتر میشه.
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 5:36pm |
|
|
khademi
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید،من با لوپ 1 در 1 رو عدد 23 تفکیک شروع به حذف آهن میکنه خیلی راحت یه انگشتر نقره رو سنس میکنه ولی از دیشب یه مقدار طلا که شامل 2 تا گوشواره یه زنجیر یه انگشتر بدستم رسید ولی هر کاری میکنم نمیتونم طلا رو باهاش سنس کنم تو رو خدا بگید مشکل از کجا میتونه باشه ممنون
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 5:42pm |
|
|
khademi
کاربر فعال
|
البته مهندس یادم رفت بگم تو محیط خونه تست کردم
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 5:46pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
من نمیدونم چرا بعضی دوستان تستهاشون به این صورت هست! لوپ یک در یک اون هم در منزل و توقع سنس گوشواره و زنجیر؟!؟! این همه تاکید کردیم لوپ بزرگ در محیط بسته داخل منزل جواب خوبی نمیده و نتیجش با محیط طبیعت قابل مقایسه نیست. علتش هم این هست که لوپ 1 متری از طرفین تا حدود 4.5 متر برد داره و حتی از کناره ها هم میشه گفت تا 2 متر به فلزات بزرگ حساس هست. نویزپذیری بالاتر برای لوپهای بزرگ هم که طبیعتا وجود داره و در محیط منزل کار رو دشوارتر میکنه. هر لوپی فلزی با ابعاد کوچکتر از یک بیستم خودش رو دیگه تقریبا سنس نمیکنه. لذا با لوپ 1 متری باید حداقل فلزی 5 سانتی مورد تست قرار بگیره. وگرنه جز در مواردی خاص فلزی کوچکتر از این رو سنس نمیکنه. انگشتر نقره شما هم شاید جزو همین موارد خاص بوده. ولی توقع سنس گوشواره با این لوپ دیگه از اون توقعات عجیب و غریب هست! برای گوشواره باید حداکثر لوپ 30 سانتی عنکبوتی استفاده کنین تا جواب خوبی بگیرین. ضمن اینکه فلزیاب های پالسی اصولا چیزهایی مثل زنجیر ریز بافت رو بدلیل متخلخل بودن بدرستی سنس نمیکنن و این ارتباطی به طلا بودنش نداره. مشکل ما در بیان سنس فلزات مختلف همینه که وقتی آهن و مس و غیره رو تست میگیرین سایزشون بزرگ و حالتشون یکپارچه هست. ولی وقتی میخواین طلا رو تست کنین میرین سراغ گوشواره و زنجیر ریزبافت! خب معلومه درست سنس نمیشه. اگر با سکه یا انگشتر یا النگوی طلا تست کنین میبینین فرق چندانی وجود نداره و بخوبی سنس میشه. در هر صورت لوپ به این بزرگی مناسب سنس این مقدار جزئی طلا نیست. ولی اگر مثلا ظرف یا مجسمه یا کوزه ای پر از سکه طلا باشه مطمئن باشین با قدرت بالا سنس میکنه.
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 6:04pm |
|
|
khademi
کاربر فعال
|
خیلی ممنون مهندس از جواب کامل وجامعتون، انشاله فردا میرم کوه جواب تست رو به اطلاعتون میرسونم
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 6:16pm |
|
|
amirabbas
|
سلام مهندس جان میشه یه توضیحی بدید منظورتون از استفاده از عدسی 5 پیکوی مرغوب چیه؟ ایا منظور شما ظرفیت دیق بوده یا خیر؟
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 6:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خازن 5 پیکو در این مدار نقش نسبتا مهمی داره و نباید ظرفیتش بیش از 10 درصد خطا داشته باشه. عملا هر خازن سالمی در رنج 4.7 یا 5 یا 5.6 پیکو مشکلی نداره. فقط نباید معیوب باشه و در عین حال باید پایداری حرارتی خوب و نشتی در حد صفر داشته باشه. خوشبختانه حتی خازنهای عدسی موجود در این رنج هم بلحاظ کاربرد رادیویی در فرکانسهای بالا دارای دقت و کیفیت خوبی هستن و بعید میدونم مشکلی در مورد این خازن پیش بیاد.
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 9:04pm |
|
|
amirabbas
|
مهندس حمید عزیز خیلی خیلی ممنون از پاسختون با این وجود کمی از نگرانی هامون در مورد قطعات رفع شد
|
دوشنبه 28 تیر1395 - 10:45pm |
|
|
omid1377
|
سلام مهندس حمید این بی ادبی من رو ببخشید که خیلی رک حرف میزنم جناب مهندس من از شما یه خواشی داشتم شماکه تمام نقشه ساخت این مدار رو در اختیار ما قرار دادید چرا دفعات استفادش رو محدود کردید به حر حال اگه کسی بخواد ازمدار شما سواستفاده که شک نکنید که اگه دفعات محدودیتش رو اگر به 100 هم برسونید اونا کار خودشونو میکنن البته خدایی به نظر من اینکار سواستفاده نیست چون این مدار رو از شما ندزدیدن بلکه خود شما نقشه رو به هشون دادید دروغ چرا منم دانشجو هستم و میخوام با فروش این مدار خرج تحصیلم رو بدم اما یکی از مشکلات بزرگ این مدار همین محدودیش هست که باعث شده مارو تشنه نگه داره حال خود دانی البته این کار هم رو اگه نکردی مهم نیست چون باعث پیشرفت چند تا جون مثل من میشه من دارم با کمک چند تا از دوستای مهندسم که استادم هستن روی فایل هگز نرم افزار کار میکنیم که محدودیتش رو برداریم خدا رو چه دیدی شاید موفق هم شدیم.
با تشکر
|
سه شنبه 28 تیر1395 - 1:15am |
|
|
|