نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
هر دم از این باغ بری میرسید ؛ تازه تر از تازه تری میرسد! این مدلش دیگه جدید بود!  دوست عزیز در مورد این قضیه بارها توضیح دادم و فکر میکنم دلایل محدودیت خیلی واضح باشه. حالا اگر بقول شما با همین محدودیت هم بعضیها دارن سودجویی میکنن پس دیگه چه بحثی هست؟! همین مونده بود دانشجویان عزیز کشور ما از طریق فروش فلزیاب خرج تحصیلشون رو در بیارن و اساتیدشون هم در امر نفوذ به فایل هگز فلزیاب کمکشون کنن!  بهرحال به اون اساتید بفرمایین هر چند این کار در حالت کلی غیر ممکن نیست ولی احتمالا بلحاظ درجه سختی کار پس از صرف زمان خیلی زیاد موفقیتی براشون حاصل نمیشه. در این صورت از ما ناراحت نشن! 
|
سه شنبه 28 تیر1395 - 1:28am |
|
 |
t555
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 7:28am |
|
 |
dream_man
کاربر فعال
|
omid1377 نوشته است: سلام مهندس حمید این بی ادبی من رو ببخشید که خیلی رک حرف میزنم جناب مهندس من از شما یه خواشی داشتم شماکه تمام نقشه ساخت این مدار رو در اختیار ما قرار دادید چرا دفعات استفادش رو محدود کردید به حر حال اگه کسی بخواد ازمدار شما سواستفاده که شک نکنید که اگه دفعات محدودیتش رو اگر به 100 هم برسونید اونا کار خودشونو میکنن البته خدایی به نظر من اینکار سواستفاده نیست چون این مدار رو از شما ندزدیدن بلکه خود شما نقشه رو به هشون دادید دروغ چرا منم دانشجو هستم و میخوام با فروش این مدار خرج تحصیلم رو بدم اما یکی از مشکلات بزرگ این مدار همین محدودیش هست که باعث شده مارو تشنه نگه داره حال خود دانی البته این کار هم رو اگه نکردی مهم نیست چون باعث پیشرفت چند تا جون مثل من میشه من دارم با کمک چند تا از دوستای مهندسم که استادم هستن روی فایل هگز نرم افزار کار میکنیم که محدودیتش رو برداریم خدا رو چه دیدی شاید موفق هم شدیم.
با تشکر یعنی عاشق این خضوع , فروتنی و روراستی توام. 
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 1:19pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: هر دم از این باغ بری میرسید ؛ تازه تر از تازه تری میرسد! این مدلش دیگه جدید بود!  دوست عزیز در مورد این قضیه بارها توضیح دادم و فکر میکنم دلایل محدودیت خیلی واضح باشه. حالا اگر بقول شما با همین محدودیت هم بعضیها دارن سودجویی میکنن پس دیگه چه بحثی هست؟! همین مونده بود دانشجویان عزیز کشور ما از طریق فروش فلزیاب خرج تحصیلشون رو در بیارن و اساتیدشون هم در امر نفوذ به فایل هگز فلزیاب کمکشون کنن!  بهرحال به اون اساتید بفرمایین هر چند این کار در حالت کلی غیر ممکن نیست ولی احتمالا بلحاظ درجه سختی کار پس از صرف زمان خیلی زیاد موفقیتی براشون حاصل نمیشه. در این صورت از ما ناراحت نشن!  نگران فایل هگز نباش اونا فقط اسم استادی رو یدک میکشند. 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 2:47pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
 من خودم از صبح تا شب سروکارم با استاد ودانشجو و....هست تا دلت بخواد ولی خداشاهده بالای نودپنج درصد اگه ازشون آزمونهای دوران رهنمایی ودبیرستان رو بگیری مردود میشن تازه اگه اینا خیلی استاد تشریف دارن چرا خودشون یه چیزی واسه فروش طراحی نمیکنن ومیخوان این همه زحمت واسه برداشتن محدودیت این فلزیاب بکشن!!!!؟؟؟؟؟؟ آدم نمیدونه چی باید بگه در مقابل این جور افراد
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 3:32pm |
|
 |
shahab58
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید من 4تا میکرو داشتم که با اخرین ورژن پروگرام شد ولی مهندس عجیبه که سه تاشون همون کلمه معروفه demo!!!رو صفحه ال سی دی اومد و یکی اخری هم تعداد استفاده از زده بود84 یعنی به تناسب بار اخری که روشن شده بود(قبل پروگرم) که 85 بود یعنی بجا اینکه از200 یا 300 شروع شه مهندس شرمنده نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه چند بار eras all زدم دوباره پروگرم کردم حتی با ff هم پروگرم کردم که شاید برنامه مجبور به پاک سازی کامل شه نشد که نشد واقعا دیگه نمیدون باید چکار کنم مهندس امکان داره اگه راهی هست بطور جز به جز بفرمائیدتا انجام بدم دو کلمه تو این پروژه خیلی اذیتم کرد coil error که بعد یه هفته حل شد حالام !!!!demo سپاسگزارم از لطفت بی مثالتون پیروز باشید
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 4:34pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. مشکل میکروهای شما در بخش EEPROM هست که درست پاک نمیشه و همینطور فیوز بیت ها رو باید بدرستی پروگرام کنین. اگر از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین این مشکل پیش نمیاد.
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 5:55pm |
|
 |
reza21
کاربر فعال
|
من با لوپ 20 سانتی فلز حلبی 20*20 سانتی رو در 80 سانت سنس دارم در بزرگ خونه رو در 120 سانت سنس دارم و با لوپ 50 سانتی فلزحلبی 20*20 رو در 110 سنس دارم و بشقاب مسی 19*19 رو در 50 سانتی نمدونم نتایچ چرا فرق میکنه در ضمن در اطراف لوپ 50 سانتی تا یک متر فلزی نیست در پارکینگ خونه تست کردم یک کورد که بیرون خونه تست کردم بشقاب استیل 17*17 رو در 120 سانت سنس داشتم آیسی mac157 فلزی هست و ماسفت هم 11nk100 هزار ولتی هست مهندس لطفا یه نظر بدید ممنون
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 7:44pm |
|
 |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|

درود خدارو شکر شروع کردم ب سفارشات قطعات ولی به مشکلی برخوردم ک امیدوارم با تجربه دوستان و مهندس حل بشه. همزمان دارم از سایت ایران میکرو و روبواکیو و فروشگاهeca خرید میکنم. اولین مشکلم اینه ک رگولاتور 12 ولت گشتم پیدا شد ولی آمپر خروجی قطعه ذکر نکردن.فقط سایت روبواکیو ذکر کرد ک 0.5 آمپر بود.فکر کنم دوسایت دیگه هم 0.5 آمپر باشه.دوستانی ک سفارش دادن آیا 1.5 آمپر پیدا کردن؟؟ کدوم سایت.ب نظر مشکل بعضی از دوستان ندونستن این نکته باشه رگلاتور اونا هم 0.5 آمپری باشه.
اپ امپ 357 در سه سایتی ک ذکر کردم از نوع معمولی دارن.آیا کسی تونسته اورجینال 357 پیدا کنه؟؟ در کدوم سایت؟؟ متاسفانه مابقی اپ امپ ک دوست گران قدرمون مهندس حمید ذکر کرد موجود نبود.دوستانی ک تهیه کردن لطفا نام سایت ذکر کنن.
سوال بعدی از آقا حمید هست.مهندس جان ذکر کردی ک میشه از دو باتری سری 12+6 یک آمپر استفاده کرد.آیا با آمپر 1.3 هم میشه استفاده کرد.چون موجود دارم.فک کنم برای راه اندازی و تست های اولیه مورد قبول باشه. کابل دومغزی شیلد دار مورد نظر خودمه ک میخام بگیرم ولی فک نکنم مارک max باشه. میخام از کانکتوری ک جهت نصب دوربین های امنیتی استفاده میکنن بگیرم.نظرتون چیه؟؟ نوع بدنش فک کنم از پلاستیک و برنج باشه با روکش استیل.
مدارتون پتانسیومری برای کنترل نور ال سی دی نداره.فکنم بخاطر همین موضوع ال سی دی سبز معرفی کردین.اگه غیر از اینه از ال سی دی آبی موجود خودم استفاده کنم.
ممنون
بیهوده نشین وقت طلاست
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 7:46pm |
|
 |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
کسی تا حالا برای اسید کاری فیبر از پودر اسید استفاده کرده؟؟ طرز استفادش توضیح بدین لطفا
بیهوده نشین وقت طلاست
|
سه شنبه 29 تیر1395 - 7:49pm |
|
 |
|