نویسنده |
پیغام |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
yonesi21 نوشته است: ببخشید من یکم درگیر بودم در کار فایبر گلاس کلا دو قسمت داریم اول قالب گیری دوم ساخت قطعه باید دقت کنید که رزین خودش حلال بسیار قوی هست و نوع قالب دقت کنید به نظر من راحت تره که شما یک نمونه رو با یونولیت بسازی بعد از روش قالب گچی بگیری و در قالب گچی اولین مدل کارت رو بسازی دوست من لطفا یه را هنمای کلی کنید که چطور می تونیم قالب گیر دقیق انجام بدیم
|
چهارشنبه 16 تیر1395 - 5:27pm |
|
|
yonesi21
|
mohammadiraj نوشته است: yonesi21 نوشته است: ببخشید من یکم درگیر بودم در کار فایبر گلاس کلا دو قسمت داریم اول قالب گیری دوم ساخت قطعه باید دقت کنید که رزین خودش حلال بسیار قوی هست و نوع قالب دقت کنید به نظر من راحت تره که شما یک نمونه رو با یونولیت بسازی بعد از روش قالب گچی بگیری و در قالب گچی اولین مدل کارت رو بسازی دوست من لطفا یه را هنمای کلی کنید که چطور می تونیم قالب گیر دقیق انجام بدیم چشم حتما خوب با توجه به کمکهای زیادی که به بنده شده در این انجمن مخصوصا استاد حمید منم وظیفه میدونم کاری که بلدم و تجربم در اختیار قرار بدم اصولا کار فایبر گلاس سه قسمت اول مدلسازی دوم قابگیری سوم تولید
|
چهارشنبه 29 تیر1395 - 1:58am |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
ممنون میشم هر قسمت رو کامل تو ضیح بدید
|
چهارشنبه 30 تیر1395 - 10:49am |
|
|
yonesi21
|
شرمنده نمیدونم چرا تا یه متن میزارم اجازه نمیده متن دوم بنویسم برای همین تا جاییکه بشه اینجا میگم اولین کهر ساخت مدل یا استفاده از مدل اماده هست که از روی اون باید قالبو تهیه کنیم برای کار فایبر گلاس مواد زیر لازم داریم 1 رزین 2 کبالت 3 اسید خشک کن 4 واکس 5مایع فیلم البته برای کار های بسیار دقیق لازمه و بدون اون هم کار انجام میشه 6پشم شیشه که در انواع مختلف هست پارچه ای رولی و متداولترین نوع اون معروف هست به سوزنی شما برای داشتن قالبی خوب احتیاج به یه ماده دیگه داری به نام خمیر رنگ داری که بصورت اماده هست و ساختش برای شما مشکل هست چون مواد اولیش به صورت کیسه ای هست و گرون در میاد حال میرسیم به شروع کار اول سطح مدل خودمون رو کاملا با واکس میپوشونیم دقیقا مثل واکس زدن کفش بعد با یک دستمال تنطیف واکس اضافیو از سطح تمییز میکنیم مدل رو کنار بگذارید حدود دو ساعت تا واکس به خورد کار بره فکر کنم دیگه تعداد کلماتم پر شده در اولین فرصت ادامه کارو میگم
|
چهارشنبه 30 تیر1395 - 3:09pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
احسنت موضوع جالبی بوده انشاا.. که همه استفاده کنن ، از لطف شما ممنونیم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 17 فروردین1396 - 7:54am |
|
|
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
بیهوده نشین وقت طلاست
|
شنبه 20 آبان1396 - 6:41pm |
|
|
komiser
کاربر فعال
|
قاب .لوپ.ودسته تلسکوپی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
چهارشنبه 22 آذر1396 - 4:16pm |
|
|
sajadm2
کاربر فعال
|
komiser نوشته است: قاب .لوپ.ودسته تلسکوپی ممنون از توضیحات شما اگر مقدور هست یه فیلم تهیه نمایید از ساخت این لوپ ممنون
خدایا در شب فقرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان
|
جمعه 4 اسفند1396 - 7:53am |
|
|
|