انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:55pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1909 , 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 , 1915 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Honarmand7 نوشته است:
کسی تا حالا برای اسید کاری فیبر از پودر اسید استفاده کرده؟؟
طرز استفادش توضیح بدین لطفا

یه ظرف پلاستیکی میاری و اندازه یک تا دو بند انگشت اب جوش میریزی بعد اسید رو به اندازه یه قاشق غذاخوری اضافه میکنی @};-

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 12:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
هر دم از این باغ بری میرسید ؛ تازه تر از تازه تری میرسد! این مدلش دیگه جدید بود! :D دوست عزیز در مورد این قضیه بارها توضیح دادم و فکر میکنم دلایل محدودیت خیلی واضح باشه. حالا اگر بقول شما با همین محدودیت هم بعضیها دارن سودجویی میکنن پس دیگه چه بحثی هست؟! همین مونده بود دانشجویان عزیز کشور ما از طریق فروش فلزیاب خرج تحصیلشون رو در بیارن و اساتیدشون هم در امر نفوذ به فایل هگز فلزیاب کمکشون کنن! :D بهرحال به اون اساتید بفرمایین هر چند این کار در حالت کلی غیر ممکن نیست ولی احتمالا بلحاظ درجه سختی کار پس از صرف زمان خیلی زیاد موفقیتی براشون حاصل نمیشه. در این صورت از ما ناراحت نشن! :D

=)) :)) :D خعلی باحال گفتی .جان تو شماره اساتیدتو بده معلومه خیلی استادن

حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 12:38pm
مدیر کل
مدیر کل

Amoyaser نوشته است:
درود به همه دوستان و مهندس حمید عزیز
حمید جان مدارو راه انداختم و مشغول تنظیمات بودم که بعد چند ساعت کار یهو پیغام ! ! ! demo اومده رو ال سی دی و هیچ کدوم از شستی ها هم عمل نمیکنن.
چند بار روشن و خاموش هم کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
لطفا حمید جان راهنمایی بفرمایید.

خسته نباشین.
این هم جزو همون مواردی هست که در خصوص تنظیم فیوز بیتهای میکرو ذکر کردم! در واقع اگر فیوز بیت BODLEVEL درست تنظیم نشده باشه بعد مدتی کار حتما چنین چیزی پیش میاد چون حافظه EEPROM به تغییرات ولتاژ حساس هست و اگر فیوز بیت مربوطه درست نباشه بالاخره بعد چند بار روشن و خاموش کردن این اتفاق میفته. لذا باید در هنگام پروگرام روی تنظیم فیوز بیت ها دقت لازمه رو طبق توضیحات راهنما انجام بدین. متاسفانه برخی پروگرامر ها و برنامه های متفرقه دقیقا روی تنظیم این فیوز بیت برای این میکروی خاص مشکل دارن و درست این کار رو انجام نمیدن. بهمین دلیل تاکید کردم از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین تا خیالتون راحت باشه. لازم به ذکره این مشکل در مورد میکروهایی مثل اتمگا8 خیلی کمتر پیش میاد و یا اصلا پیش نمیاد. اما در مورد اتمگا328 لازمه که دقت بیشتری بشه.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 4:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hesam نوشته است:
A.D.H1360 نوشته است:
hamedtaran نوشته است:
پس با این اوصاف باید آی سی lf357 فلزی بگیرم؟ دوستانی گرفتن و خوب جواب داده راهنمایی کنن که از کجا بخرم؟
ممنونم مهندس جان بابت توضیحات، با دونوع مرورگر در دو دستگاه موبایل و لپ تاپ تست کردم بعد از کمتر از یک دقیقه ساین اوت میشه اکانتم

lf387فلزی پایا خوبه واعدادش هم نرماله من گرفتم تست کردم ولی پلاستیکیش خوب نیست mac157 رو هم ازش خریدم تست کردم که ده درصد فدرت بالاتری داره ولی اعداد خیلی بالا میره واز رنج خودش خارج میشه در کل بهترن گزینه lf357h از پایا هست که من تست کردم

سلام
کاری به کیفیتشون ندارم ولی از خریدم راضی نبودم.
فقط اگه خواستی سفارش بدی، بدون سیستم سفارششون مال دوره ی حلب خاک اندازه.
من اول lf357h رو ثبت کردم ولی بعدش پشیمون شدم و lf157 رو تو سایتشون ثبت کردم و 12000 کارت به کارت کردم براشون. ولی چون سفارش قبلی قابل حذف نبود برای اینکه اشتباه نشه دوباره زنگ زدم گفتم که دو تا قطعه ثبت کردم و مشخصات خرید lf157 رو گفتم و تاکید کردم این قطعه رو بفرستن.
حالا اینا همون lf357 رو فرستادن که 2500 ارزونتر بود....
حالا کاری ندارم، احتمالا همین lf357 ازlf157 شون بهتر باشه هنوز امتحان نکردم ولی واقعا آدمای بی مسئولیتی هستن.

خب مثل اینکه این فروشگاه اینقدراهم بی در و پیکر نیست :D
من قبلا در خصوص اشتباهشون و عدم پاسخگوییشون بهشون پیغام فرستاده بودم. حالا هفته پیش تماس گرفتن گفتن lf157 رو برام رایگان فرستادن.(البته بماند بازم با مکافات فرستادن ولی خب فرستادن)
اینو گفتم تا حق کسی ضایع نشه

چهارشنبه 30 تیر1395 - 4:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اینم اضافه کنم اعداد سه گانش با 357 فلزی فرقی نداشت هر دو تو رنج 250-870-940 البته حدودی و تفکیک بازم عمل نکرد :( . فقط برای آهن که 357 فلزی با non-fe+99 نشون میداد این کمی کمتر در حدود 60+ یا هفتاد نشون میداد و آی دی آهن که قبلی زیر 5 بود این یکی بیشتر بود چون هفته پیش تست گرفتم عددش دقیق یادم نیست.حالا نمیدونم دوستان که از این آی سی راضین مال من چرا اینجوریه. حالا خازن 100 میکرو تانتال دوباره خریدم عوض کنم ببینم چی از آب در میاد.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 5:07pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
عدد اول شما تقریبا خوب و درسته. ولی اعداد دوم و سوم نشون میده احتمالا مشکل جدی تری در مدار شما وجود داره! مقاومتهای اطراف آیسی 357 رو چک کنین که احیانا رقمشون اشتباه نباشه. وگرنه عدد سوم تحت هیچ شرایطی نباید به 900 برسه.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 6:11pm

با سلام بنده 3 تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
1- من ic LF157 نظامی تهیه کردم که با دیگر ic ها متفاوت است . پایه ic نظامی هم تهیه کردم. لطف بفرمایید بگین که چجوری این ic روی پایه ایسی که تهیه کردم سوار کنم ؟ اینم عکس :
http://s2.picofile.com/file/8260528618/ic157.JPG

2- در برد جایی به اسم شیلد مشخص شده. آیا باید از شیلد سیمی به این قسمت وصل کنم ؟ اگر درسته چه سیمی و چ نوعی ؟ کل این قسمت برای چیه ؟

3- در برد 2 قسمت برای لوپ مشخص شده. آیا وصل کردن انتها و ابتدای سیم لوپ به این دو قسمت باید به ترتیب انجام بشه اصلا این چیزی که من میگم درسته ؟این عکس 2 سوال بالا :
http://s2.picofile.com/file/8260528642/loooop.JPG

چهارشنبه 30 تیر1395 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود
نرم افزار معرفی شده تو لپ تاب ویندوز سون نسخه 32 نصب کردم.فایل ها هم جایگزین کردم اما میکرو مورد نظر در لیست نبود.
آیا باید اول پروگرمر با میکرو ب لپ تاب نصب کنم و بعد دنبال میکرو بگردم؟؟ یا اشتباهی رخ داده.

چرا نرم افزار بروی کامپیوتر ویندوز سون نسخه 64 نصب نمیشه؟؟
ممنون

بیهوده نشین
وقت طلاست

چهارشنبه 30 تیر1395 - 6:48pm
مدیر کل
مدیر کل

milimod نوشته است:
با سلام بنده 3 تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
1- من ic LF157 نظامی تهیه کردم که با دیگر ic ها متفاوت است . پایه ic نظامی هم تهیه کردم. لطف بفرمایید بگین که چجوری این ic روی پایه ایسی که تهیه کردم سوار کنم ؟ اینم عکس :
s2.picofile.com/file/8260528618/ic157.JPG

2- در برد جایی به اسم شیلد مشخص شده. آیا باید از شیلد سیمی به این قسمت وصل کنم ؟ اگر درسته چه سیمی و چ نوعی ؟ کل این قسمت برای چیه ؟

3- در برد 2 قسمت برای لوپ مشخص شده. آیا وصل کردن انتها و ابتدای سیم لوپ به این دو قسمت باید به ترتیب انجام بشه اصلا این چیزی که من میگم درسته ؟این عکس 2 سوال بالا :
http://s2.picofile.com/file/8260528642/loooop.JPG

به فلزجو خوش اومدین.
1- در راهنما قید شده و بصورت تصویری هم بارها در انجمن اشاره شده.
2- نیاز به استفاده از نقطه شیلد نیست. آزاد بذارین.
3- نقطه لوپ1 به شیلد کابل کواکسیال و نقطه لوپ2 به مغزی اون وصل میشه.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 7:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
عدد اول شما تقریبا خوب و درسته. ولی اعداد دوم و سوم نشون میده احتمالا مشکل جدی تری در مدار شما وجود داره! مقاومتهای اطراف آیسی 357 رو چک کنین که احیانا رقمشون اشتباه نباشه. وگرنه عدد سوم تحت هیچ شرایطی نباید به 900 برسه.

خیلی ممنون جناب مهندس از راهنماییتون
با آی سی تقلبی ایران میکرو اعداد حدود 130-440-660 بود.
با دو آی سی فلزی پایا همونی که عرض کردم.
حتما مقاومتها رو چک میکنم.
مهندس جان این نتایج تقریبی تستهامه:
با آی سی ایران میکرو اعداد سه گانه همونی که ذکر کردم و فقط برای اولین تستی که سریع گرفتم اونم تو محیط پر فلز و با اینکه دیلی لوپ 16 بود حذف آهن در فاصله نزدیک عمل کرد و بوقش قطع میشد و دیگه در بقیه تستها عمل نکرد چه با این آی سی چه با آی سی های دیگه و چه با لوپ با دیلی 19 و چه در محیط عاری از فلز.
ضمنا بی ثباتی هم دارم یعنی کمی بوق اضافی و گاهی بعد سنس فلز دیگه بوقش قطع نمیشه خصوصا در حساسیتهای بالا ولی با کمی تکان دادن سیمهای کلیدها یا جای دیگه تا حدی رفع میشه ولی نه همیشه. مشکل برد ندارم و برد دستگاه راضی کنندست. با لوپ 35 سکه 500 تومنی رو با حساسیت 20 تا حدود 45 سانت میزنه.
در اولین تستهام با آی سی تقلبی و لوپ با دیلی 16 ،مقاومتهای 390 اهم خیلی داغ میکرد طوریکه اگه کمی داغتر میشد دیگه نمیشد انگشت رو روش نگه داشت.الان فکر کنم این مشکل رو نداره. طبق عکسی که میذارم اون خازن سبز رنگ و مقاومتهای 390 اهم رو جداگانه یه نفر برام خرید چون موقع سفارش یادم رفت. البته طرفیت خازن دقیقا 100 میکرو هست و طبق گفته کسی که مدارو برام مونتاژ کرد اجزای مدار رو قبل جا زدن اندازه گیری کرد.پروگرام هم با یه پروگرامر usbasp دستساز انجام شد که خودم موقع پروگرام کردن بودم که ظاهرا مشکلی نداشت. یه نکته دیگه اینکه کلیدهای چپ و وسط گاهی عمل نمیکنن و باید چند بار محکم فشار بدم.
مهندس ببخشید، شرمنده که طولانی شد. اگه هر کار دیگه ای لازمه لطفا بگید تا انجام بدم
ممنون از لطف شما

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 30 تیر1395 - 7:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1909 , 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 , 1915 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Edi123456789 , hamid20 , Saeed020 و 535 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure