انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 , 1915 , 1916 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام خسته نباشید
شرمنده میخواستم بدونم من کجا میتونم pcb این مدارو بدم دربیارن برام
واینکه با فایل pdf جایی این کار انجام میشه یا باید طراحی میخواد
اهل تهران هستم

چهارشنبه 30 تیر1395 - 10:03pm

سلام
چرا همه با من قهر کردن هیچکی جواب نمیده خوب منم نظرم رو گفتم حالا چرا اتیشی میشین خوب باجنبه باشین دیگه
من ایسی رو پروگرام کردم وبوق پروگرام هم میزد اما lcd فقط یک سری مربع میاره بالا که هی کم رنگ میشه و پررنگ بنظر شما مشکل از کجاست؟

چهارشنبه 30 تیر1395 - 10:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

omid1377 نوشته است:
سلام
چرا همه با من قهر کردن هیچکی جواب نمیده خوب منم نظرم رو گفتم حالا چرا اتیشی میشین خوب باجنبه باشین دیگه
من ایسی رو پروگرام کردم وبوق پروگرام هم میزد اما lcd فقط یک سری مربع میاره بالا که هی کم رنگ میشه و پررنگ بنظر شما مشکل از کجاست؟

دوست عزیز با چه پروگرمری شما عمل پروگرم چیپ رو انجام دادی؟

چهارشنبه 30 تیر1395 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام بر دوستان و استاد حميد عزيز
يكي لطف كنه و اخرين ورژن hex فلز جو رو اينجا اپ كنه
بر اثر بي توجهي فايل اخرم خراب شد اما از پست اول همن كه دان ميكنم رايت نميشه
ممنون اگه يكي اين كار رو انجام بده @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 30 تیر1395 - 12:40am

Dark نوشته است:
omid1377 نوشته است:
سلام

یه بار با پروگرام شرکت TNM یه بازم بایه پروگرامر معمولی usbasp

پنج شنبه 30 تیر1395 - 12:45am

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و سایر دوستان
مهندس حمید گرامی من میخوام فیبر مدار چاپی را عایقکاری کنم تا رطوبت طرف مسی را اکسیده نکند
آیا عایقکاری با روغن جلاء در عمکرد مدار مشکلی ایجاد میکنه
لطفا بهترین روش عایق کردن این مدار را بفرماید
با تشکر از زحمات شما

پنج شنبه 31 تیر1395 - 7:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

hesam نوشته است:
حمید نوشته است:
خسته نباشین.
عدد اول شما تقریبا خوب و درسته. ولی اعداد دوم و سوم نشون میده احتمالا مشکل جدی تری در مدار شما وجود داره! مقاومتهای اطراف آیسی 357 رو چک کنین که احیانا رقمشون اشتباه نباشه. وگرنه عدد سوم تحت هیچ شرایطی نباید به 900 برسه.

خیلی ممنون جناب مهندس از راهنماییتون
با آی سی تقلبی ایران میکرو اعداد حدود 130-440-660 بود.
با دو آی سی فلزی پایا همونی که عرض کردم.
حتما مقاومتها رو چک میکنم.
مهندس جان این نتایج تقریبی تستهامه:
با آی سی ایران میکرو اعداد سه گانه همونی که ذکر کردم و فقط برای اولین تستی که سریع گرفتم اونم تو محیط پر فلز و با اینکه دیلی لوپ 16 بود حذف آهن در فاصله نزدیک عمل کرد و بوقش قطع میشد و دیگه در بقیه تستها عمل نکرد چه با این آی سی چه با آی سی های دیگه و چه با لوپ با دیلی 19 و چه در محیط عاری از فلز.
ضمنا بی ثباتی هم دارم یعنی کمی بوق اضافی و گاهی بعد سنس فلز دیگه بوقش قطع نمیشه خصوصا در حساسیتهای بالا ولی با کمی تکان دادن سیمهای کلیدها یا جای دیگه تا حدی رفع میشه ولی نه همیشه. مشکل برد ندارم و برد دستگاه راضی کنندست. با لوپ 35 سکه 500 تومنی رو با حساسیت 20 تا حدود 45 سانت میزنه.
در اولین تستهام با آی سی تقلبی و لوپ با دیلی 16 ،مقاومتهای 390 اهم خیلی داغ میکرد طوریکه اگه کمی داغتر میشد دیگه نمیشد انگشت رو روش نگه داشت.الان فکر کنم این مشکل رو نداره. طبق عکسی که میذارم اون خازن سبز رنگ و مقاومتهای 390 اهم رو جداگانه یه نفر برام خرید چون موقع سفارش یادم رفت. البته طرفیت خازن دقیقا 100 میکرو هست و طبق گفته کسی که مدارو برام مونتاژ کرد اجزای مدار رو قبل جا زدن اندازه گیری کرد.پروگرام هم با یه پروگرامر usbasp دستساز انجام شد که خودم موقع پروگرام کردن بودم که ظاهرا مشکلی نداشت. یه نکته دیگه اینکه کلیدهای چپ و وسط گاهی عمل نمیکنن و باید چند بار محکم فشار بدم.
مهندس ببخشید، شرمنده که طولانی شد. اگه هر کار دیگه ای لازمه لطفا بگید تا انجام بدم
ممنون از لطف شما

البته اینکه الان مقاومتهای 390 اهم مثل قبل زیاد داغ نمیکنه شاید به خاطر این باشه که با فرکانس پایینتر مثلا 100 تست میکنم و دیگه اینکه لوپ جدیدم مقاومتش بیشتره؛ البته اگه این مورد تاثیری داشته باشه. حالا فردا دوباره یه تست در این مورد میگیرم.

پنج شنبه 31 تیر1395 - 11:04am

miladiran نوشته است:
سلام خسته نباشید
شرمنده میخواستم بدونم من کجا میتونم pcb این مدارو بدم دربیارن برام
واینکه با فایل pdf جایی این کار انجام میشه یا باید طراحی میخواد
اهل تهران هستم

اقا توروخدا یکی جواب منو بده

پنج شنبه 31 تیر1395 - 11:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

omid1377 نوشته است:
Dark نوشته است:
omid1377 نوشته است:
سلام

یه بار با پروگرام شرکت TNM یه بازم بایه پروگرامر معمولی usbasp

شما که اینقدر زحمت کشیدی من بهتون میگم از سایت ECA یدونه Multi AVR سفارش بده و مشکل خودت رو حل کن منم قبلا با همونا پروگرم کردم که دستگاه بدرستی کار نمیکرد و حتی از کار افتاد.

پنج شنبه 31 تیر1395 - 11:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

archilO نوشته است:
سلام بر دوستان و استاد حميد عزيز
يكي لطف كنه و اخرين ورژن hex فلز جو رو اينجا اپ كنه
بر اثر بي توجهي فايل اخرم خراب شد اما از پست اول همن كه دان ميكنم رايت نميشه
ممنون اگه يكي اين كار رو انجام بده @};- @};- @};-

خدمت شما
http://s2.picofile.com/file/8260608776/ ... 5.rar.html

پنج شنبه 31 تیر1395 - 11:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1910 , 1911 , 1912 , 1913 , 1914 , 1915 , 1916 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hamid20 و 506 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure