arlim نوشته است:
دوستان و کارشناسان محترم لطفا راهنمایی بفرمایید این علایم مربوط به چیست؟مشخصات تمام آنها به این صورته
1: همه آنها به شکل دایره بوده و هیچ نوع گیاهی در داخل این محیط رشد نمی کند هرچنددر وسط مزرعه باشند وشخم زده وبذر پاشی شده باشند.
2 : این نقاط دایره ای تنها در مناطقی خاص و بصورت انبوه و گاهی پراکنده با فاصله هایی حدودا یکی دو متر از هم قرار دارند.
3: در مرکز تمام آنها بدون استثنا لانه مورچه وجود دارد .
4: خاک آنها نرم بوده به طوری که به راحتی با بیل کنده می شود.تنها در معدودی از آنها گلهای یاسمنی روییده.
5: در 20تا30 در صد آنها ردیاب عمل کرده و قیچی میشود. در بقیه موارد نه .
6 : حدود 1.60سانت حفاری صورت گرفت که بعد از خاک نرم به توده ای سفت وساروج مانند با ذرات براق شبیه سیلیس برخوردیم .لانه مرچه ها همچنان اما این بار با انحراف به زیر زمین ادامه داشت.
7 : محل این علایم در شمال غرب کشور ه
دوست عزیز ، جاهایی که گیاهی بر روی زمین رشد نمیکند و لانه ی مورچه باشد ، معمولا کمی خاکش با بقیه ی جاها از نظر نگهداری آب فرق میکند و مورچه ها براحتی این گونه خاکها را میشناسند و برای لانه سازی انتخاب میکنند که لانه شان خیس نشود . برای همین فرق خاک است که ردیاب به انجاها اشاره میکند . و ریشه ی گیاهان را مورچه ها خودشان میمکند و میجوند و نابود میکنند .
این جاها با جاهایی که بعضیها تصور میکنند چیزی مدفون است و چیزی سبز نمیشود فرق دارد .
- بعضی جاها ، در برضی نقاط از یک خاک ، خاک متفاوتی وجود دارد که آهکی یا نمکی یا سفت است و گیاه کمتر رشد میکند یا اصلا رشد نمیکند . اینها چیزی نیست
- بعضی جاها زیر زمین سنگ تخت وجود دارد یا سنگلاخی است و گیاهان آنجا زودتر از گیاهان اطراف تشنه و خشک میشوند . اینها هم چیزی نیست
- بعضی جاها که چیزی یافت میشود و درست هستند ، معمولا اتاقکی در زیر زمین است که به خاطر وجود فضای خالی زیاد ، درخت بر روی آنجا دوام ندارد و خشک میشود . حتی در این موارد گیاهان کم ریشه ، رشد میکنند و مشکلی ندارند .
- جاهایی هم هستند :مثلا بر روی تپه ای مهم ، لایه ای ساروج میریزند که مانند ایزوگام مانع از نفوذ آب باران به اتاقکها و مقبره های داخل تپه شود . اما بر روی این ساروج نیز معمولا لایه ی ضخیمی از خاک میریزند که هم ساروج به چشم نیاید و هم گیاهان مشکلی نداشته باشند و طبیعی بنظر برسند . فقط در این مورد هست که بیشتر در تپه های نوک تیزتر ، بعد از گذشت سالیان دراز ، ضخامت خاک نوک تپه کمتر میشود و میبینیم که درخت یا بوته های بزرگ ، نمیتوانند بر روی تپه سبز شوند چون رطوبت زمین از زیر به ریشه های آنها نمیرسد و خشک میشوند .
در برخی از این تپه ها اگر به اطراف نوک تپه نگاه کنید ، میبینید که یک دایره سنگچین نیمه منظم گذاشته اند که مانع از حرکت خاک شود و بیشتر کاوشگرها به سنگچینها مشکوک میشوند و پشت سنگها را حفاری میکنند ، اما دریغ از یافتن چیزی