نویسنده |
پیغام |
Dark
کاربر فعال
|
miladiran نوشته است: miladiran نوشته است: سلام خسته نباشید شرمنده میخواستم بدونم من کجا میتونم pcb این مدارو بدم دربیارن برام واینکه با فایل pdf جایی این کار انجام میشه یا باید طراحی میخواد اهل تهران هستم اقا توروخدا یکی جواب منو بده من ساکن تهران نیستم اما میدونم شما اندکی وقت بذارید و داخل جمهوری پاساژ هایی مثه امجد و عباسیان سوال کنید براتون مدار رو میزنن و خیلی تمیز و مرتب در میارن.
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 12:01pm |
|
|
Dark
کاربر فعال
|
ar135 نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و سایر دوستان مهندس حمید گرامی من میخوام فیبر مدار چاپی را عایقکاری کنم تا رطوبت طرف مسی را اکسیده نکند آیا عایقکاری با روغن جلاء در عمکرد مدار مشکلی ایجاد میکنه لطفا بهترین روش عایق کردن این مدار را بفرماید با تشکر از زحمات شما به این راحتی که اکسید نمیشه اما اگه خیلی نگرانید با چسب حرارتی عایق کاری کنید؛ من به شخصه روغن پیشنهاد نمیکنم زیراکه بعضی از روغن ها مثه عایق عمل می کنن و موجب اتصال میشن.
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 12:05pm |
|
|
miladiran
|
Dark نوشته است: miladiran نوشته است: miladiran نوشته است: سلام خسته نباشید شرمنده میخواستم بدونم من کجا میتونم pcb این مدارو بدم دربیارن برام واینکه با فایل pdf جایی این کار انجام میشه یا باید طراحی میخواد اهل تهران هستم اقا توروخدا یکی جواب منو بده من ساکن تهران نیستم اما میدونم شما اندکی وقت بذارید و داخل جمهوری پاساژ هایی مثه امجد و عباسیان سوال کنید براتون مدار رو میزنن و خیلی تمیز و مرتب در میارن. مرسی دوست عزیز بله پاساژ امجد چندجارو دیدم ولی فک نکنم pcb با فرمت pdf رو چاپ کنن احتمالا باید طراحی بشه و اگه اینطوره میخواستم بدونم کسی فایل طراحی شدشو داره یا نه
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 12:17pm |
|
|
miladiran
|
آقا توروخدا کمک کنید من چندجا رفتم برای درآوردن pcb گفتن ک با فرمت pdf نمیشه باید طراحی بشه کسی فایل طراحی شدشو داره
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 3:03pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
نوع smdهست در پشت صفحات قبلی ولی نوع قطعات معمولی به علت کپی راحتر مهندس قرار ندادن شما به راحتی با روش هایی که فیلمشم هست چاپ کنید
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 3:22pm |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
Dark نوشته است: archilO نوشته است: سلام بر دوستان و استاد حميد عزيز يكي لطف كنه و اخرين ورژن hex فلز جو رو اينجا اپ كنه بر اثر بي توجهي فايل اخرم خراب شد اما از پست اول همن كه دان ميكنم رايت نميشه ممنون اگه يكي اين كار رو انجام بده خدمت شما http://s2.picofile.com/file/8260608776/ ... 5.rar.htmlسلام Dark عزيز ممنون از لطفت برادر
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 4:05pm |
|
|
ناصر
|
سلام مهندس دلیل اینکه دستگاه بعد از چند دقیقه خودش شروع به سنس میکنه هی باید بالانس کنی از چی میتونه باشه؟ مقاومتهای دمپینگ نیم درصد هست با شش خط رنگی
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 7:47pm |
|
|
Dark
کاربر فعال
|
ناصر نوشته است: سلام مهندس دلیل اینکه دستگاه بعد از چند دقیقه خودش شروع به سنس میکنه هی باید بالانس کنی از چی میتونه باشه؟ مقاومتهای دمپینگ نیم درصد هست با شش خط رنگی احتمال داره محیط اطرافتون نویز باشه و فلز این چیزا که موجب بی ثباتی بشه، اگه از پاک بودن محیط اطمینان داشته باشین اونوقت مشکل رو باید از روی مدار بررسی کرد. محیط تستون چجور هست؟
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 7:54pm |
|
|
ناصر
|
داخل منزل با لوپ بیست سانت. سنس ممتد هرچقد هم میمونه میتر میره بالا تر
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 8:02pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز و اساتید محترم مهندس جان دستم به دامنتون ، امروز داشتم مقاومت دپینگ رو تو مدارم عوض میکردم بچه های کوچولوم حواسم رو پرت کردن و من به اشتباه دو تا از پایه های ماسفت رو اتصال کوتاه کرده بودم و زمانی متوجه شدم که دستگاه کویل ارر میداد و مقاومت R10 سوخت و همینطور لگولاتور 12 ولت به شدت داغ شده بود که سریع مدار رو خاموش کردم . من R10 , و BS170 رو عوض کردم . البته ماسفت هم قدری گرم بود . آیا به نظر شما قبل از روشن کردن مجدد مدار لازم هست که قطعه دیگه ای رو چک یا عوض کنم . از اینکه محبت میکنین و راهنمایی میفرمایین بسیار متشکر و ممنونم .
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
پنج شنبه 31 تیر1395 - 8:05pm |
|
|
|