نویسنده |
پیغام |
explorer
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: از دوستان كسي اين مدار رو در خاك تست كرده ؟ بنده تست كردم يك سكه رو حتي تا 20 سانتي خاك نرم هم نميزينه ، يك فلز 20 در 15 آهني در عمق 40 سانت با لوپ 40 سانت نميزنه ! فقط اشياء مدفون و خيلي اكسيد شده رو اونهم در سطح خاك و در 5 الي 6 سانتي خوب ميزنه ، به هرحال اين مدار فقط براي سكه يابي اونهم در سطح خوبه ؛ ولي با لوپ 1 متري داخل خاك تست نكردم مهدی جان، ظرفیت کویل 40 سانتی شما چقدره؟
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 4:15pm |
|
|
HARWARD
|
اقایون خاهشا هر نوع فلزیابی رو از این به بعد ساختیم اول رو خاک تست کنیم و کسانی که مدارات را روی هوا تست میکنند به هیچ عنوان قبول نکنیم تا مثل حالا سر کار نریم.فکر کنم اگر جزو قوانین سایت بشه خیلی عالیه.با تشکر
|
چهارشنبه 16 مرداد1392 - 7:49pm |
|
|
sasanasadi
کاربر فعال
|
دوستان مدار رو تکمیل کردم ولی وقتی داخل جعبه کارگذاشتم نمیدونم چش شد دیگه به فلز حساسیت نداره و اصلا بوق نمیزنه هر بلایی هم که میشد سرش اوردم راه نیفتاد. لوازم گرفتم دوباره بسازم . واقعا اگه تو خاک جواب نمیده بیخیال شیم. دوستان غیر از آقا مهدی کسی تو خاک تست گرفته؟ خواهشا یکی جواب بده موندیم تو آمپاس.
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 12:33am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
من با کویل 48 سانتی سینی استیل با قطر 50 رو از پشت و جلو دیوار در 160سانتی سنس کردم تو خاک تست نکردم ولی 15سانت دیوار بی اثر بود
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 12:36am |
|
|
sasanasadi
کاربر فعال
|
explorer جان دستم به دامنت یه تست تو خاک بزن خبرش رو بده . بد جوری خورد تو حالم .
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 12:38am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
sasanasadi نوشته است: explorer جان دستم به دامنت یه تست تو خاک بزن خبرش رو بده . بد جوری خورد تو حالم . ساسان جان متاسفانه تا جمعه امکانشو ندارم، عمری باشه جمعه تست میکنم در مورد دستگاهت هم فکر کنم اتصال کویلت قطع شده، از تو جعبه درش بیار و دوباره تستش کن قطعات دلتا2 رو سفارش دادم که اونم تست کنم ایشالا، با توجه به تستای آقا سامی فکر کنم از این بی ارن بهتر باشه، هرچند اینم کاربرد خودشو داره
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:01am |
|
|
sami222
کاربر حرفه ای
|
راستش من با لوپ 1*1 که explorer جان پرسیدن تست نکردم! همون لوپ 28 سانت تختی که پیچیده بودم باهاش تست کردم زیر خاک خیلی کم میزنه هرچند که بنظرم لوپ من یکم کوچیکه ولی دلیل خوبی نیست! دوستان دیگه هم با جسم زیر خاک هم تست کنند ببینند نتیجه چی میشه
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:14am |
|
|
sasanasadi
کاربر فعال
|
ممنون هر بلایی بگی سرش اوردم ولی افاقه نکرد حتی کویل هم عوض کردم .مدارش زیاد دلچسب در نیومده یه برد دیگه میخوام بسازم .راستی اگه واقعا تو خاک جواب نمیده ارزش نداره وقت بزاریم ولی موندم چرا الان باید بفهمیم بعداز 70 صفحه؟
|
پنج شنبه 16 مرداد1392 - 1:24am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان نا امید نشید هر مداری و هر گلی یک بویی داره ، این دستگاه هم ممکنه در جایی به درد آدم بخوره ، مخصوصاً برای پیدا کردن اشیاء ریز داخل خاکریز خیلی خوبه ، درضمن دوستان عرض کنم : یک میخ 5 سانتی چندین ساله شاید 10 سال بشه ( که بصورت عمود در زمین فرو رفته بود ) در یک خاک و زمین خیلی متراکم در 10 سانتی بخوبی سنس شد ، منظور اینه که فلزات قدیمی و مدفون رو درعمق بیشتری باید بزنه ، ولی در برابر خاکهای خیلی سخت و متراکم ثبات کمی پائین میاد و فاصله لوپ نباید از نقطه ای که بالانس انجام گرفته نسبت به زمین در موقع جستجو کم بشه ، چون در صورت نزدیک شدن لوپ به زمینهای سخت و متراکم دستگاه بوق میزنه ، باید فاصله رو در هنگام سرچ رعایت کرد ولی درخاکهای نرم خیلی بهتر عمل میکنه ، به این نتیجه رسیدم که داخل منزل اصلاً برای تنظیم و قدرت سنجی دستگاههای پالسی نباید وقت گذاشت حتماً باید دشت باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 8:56am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
explorer نوشته است: من با کویل 48 سانتی سینی استیل با قطر 50 رو از پشت و جلو دیوار در 160سانتی سنس کردم تو خاک تست نکردم ولی 15سانت دیوار بی اثر بود دوست از گل بهتر من : شما لطف کنید همین سینی رو در 1 متری دفن کن ببینیم چیکار میکنه ؟ چون بنده همین سینی 50سانتی رو تا 170 هم بخوبی سنس کردم ، ولی داخل خاک و جنس فلز خیلی مهمه که تست بشه ، به هرحال برادرا انتظار زیادی نباید از این مدار داشت ، شاید با لوپ 1 متری بهتر هم جواب بده و دفینه رو اگر سایز مناسبی داشته باشه واقعاً خوب بزنه ! ، ولی مهم فرکانسش بوده که نفوذ خوبی فکر میکنم نداره ، باید بدونیم هر مداری برای چه کاری خوب هست و در مکان خودش ازش بهترین استفاده رو ببریم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 17 مرداد1392 - 9:03am |
|
|
|