حمید نوشته است:
خسته نباشین.
لحیم کردن آیسی 357 روی فیبر لزومی نداره ولی اگر قرار باشه فرقی بکنه قطعا در جهت مثبت هست! بنابراین مونتاژ این آیسی روی فیبر بخودی خود نمیتونه علت مشکل شما باشه. حالا ممکنه حین لحیم کاری آیسی حرارت زیاد دیده باشه و کمی از حالت ایده آل فاصله گرفته باشه یا لحیم کاریش تمیز نباشه که باید اون بخش فیبر رو تمیز کنین. نکته مهم دیگه هنگام تستها این هست که نویز محیط همیشه در یک وضعیت نیست! بدون اینکه شما مطلع باشید ؛ در لحظات مختلف منابع نویز متفاوتی در اطراف شما فعال یا غیر فعال میشن. پس وقتی زمان تست هم عوض میشه ممکنه این اتفاق بیفته و شما تصور کنین نتیجه بدتر یا بهتر شده! با چندین بار تست در شرایط مختلف و دقت کافی میشه نتیجه گرفت که دقیقا چه چیزی باعث تفاوت شده. لذا همیشه قبل از هر تغییری باید شرایط فعلی رو بخوبی تست و بررسی کرد تا بشه بعد تغییر ارزیابی درستی داشت.
خیلی ممنون جناب مهندس
شرمنده که هر دفعه مزاحم شما میشم.
بعد لحیم کردن پشت برد رو با مسواک و تینر شستم و اطراف پایه های آی سی رو با جسم تیز خط انداختم تا احیانا اتصالی نداشته باشه.البته مطمئنا محیط پر نویز بود اما با این حال من همونجا قبل در آوردن پایه های سوکت، مدارو تست کردم که خیلی مشکلی نداشت. قبلا دیباگ اول حداکثر رقم دهگانش یکی دو شماره بالا پایین میشد اما الان صدگانش هم یکی دو شماره بالا پایین میشه.
حالا دوباره با دقت اطراف آی سی و جاهای دیگه رو تمیز میکنم و همون خازن قبلی رو جا میزنم و تو محیط بدون نویز تست میگیرم بلکه وضعیت بهتر شه.
شایدم قطعات کیفیت لازم رو نداشته باشن، طرف خازن های الکترولیتی رو دید گفت جنسشون خوب نیست
. شایدم بقول شما چون پایه های آی سی کوتاه بود گرما روش اثر گذاشته باشه
بازم عذر میخوام
ممنون از کمکتون