نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
saeed.jo نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز مهندس من سوالی دارم شاید پیش و پا افتاده ولی ذهنمو درگیر کرده من دوتا فیبر فایبر گلاس گرفتم مهندس یکی از فیبر ها ضخامتش کم و سبک و دیگری ضخامتش نسبت به اولی حدودا دو برابر حالا مهندس بنظرتون کدوم برای مدار بهتره که استفاده کنم ؟؟؟؟ خواهش میکنم. زیاد فرقی نمیکنه. ولی اگر من باشم فیبری رو انتخاب میکنم که لایه مسی ضخیم تر و بخش فایبرگلاس نازک تر داشته باشه چون این حالت از نظر بازدهی و همینطور سبکی کمی بهتر هست! اما اگر اونی که لایه مس ضخیم تر داره فایبرگلاسش هم ضخیم تر هست ؛ از نظر فنی کمی بهتره. چون لایه مسی در اولویت قرار داره.
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:41pm |
|
|
miladiran
|
مهندس بعد فرمایش شما بنده رفتم ی لوپ بهتر درس کنم اما الان ی مشکلی پیش اومده مدارم بدون اتصال لوپ موقع روشن کردن دیلی 14 میزنه و شروع میکنه ب سنس 78012 هم خیلی داغ میکنه
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 9:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
مدار بهیچ وجه نباید در حالت عدم اتصال لوپ دیلی اعلام کنه! این نشون میده مدار شما دارای اشکال و احتمالا اتصالی هست. اتصالات ماسفت و پایه های اون و مقاومت های 2 وات رو با دقت بررسی کنین.
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 10:00pm |
|
|
iran eslami
کاربر فعال
|
سلام دوستان .من از مدار فلزجو دوتا ساختم یکی از این مدار ها کیفیتش بد بود اما درست کار میکرد.اما اون یکی رو با کیفیت ساختم اما درست کار نمیکنه .وقتی لوپ متصل نیست دیلی رو 8 نشون میده و وقتی لوپ متصل هست یا دیلی 115 یا 120 به بالا نشون میده و یا کویل ایرور نشون میده و نیمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.لطفا راهنمایی بکنین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 10:19pm |
|
|
miladiran
|
حمید نوشته است: مدار بهیچ وجه نباید در حالت عدم اتصال لوپ دیلی اعلام کنه! این نشون میده مدار شما دارای اشکال و احتمالا اتصالی هست. اتصالات ماسفت و پایه های اون و دور و بین مقاومت های 2 وات رو با دقت بررسی کنین. بله نقطه شیلد و لوپ دو با ی رشته سیم کوچیک ب هم اتصال داشت ک برطرف شد لوپ رو ب مدار وصل کرد ی چندبار دیلی 16 زد اما بعدش شد 6 با اینحال ی فیبر مسی 10 در 10 رو حدودا تو 75 سانتی میزنه تنظیمات رو تغییر ندادم فقط حساسیت 20 گذاشتم بنظرتون برد مدار کمه یا مناسبه مشکل چیه ک دیلی 6 میشه؟
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:15pm |
|
|
omid1377
|
سلام مهندس حمید ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم شما میتونید قسمت نمایشگر مدار رو تغییر بدید که بتونیم بجای lcd کاراکتری از lcd گرافیکی استفاده کنید البته قبول دارم که مدار پیچیده تر میشه ولی خب یکم مدار مدرن تر میشه و در ضمن یه خواسته دیگه هم داشتم که فکر کنم دقدقه خیلی از بچه های فلزجو هست و اونم اینه که اگه امکان دار اندازه pcb رو یکم بزرگ تر کنید تا در زمینه سوراخ کاری به مشکل بر نخوریم راستی تا ازیادم نرفته میشه اگه امکان دار یه فیلم از مداری که خودتون ساختید بزارید. باتشکر
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 11:56pm |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستای گل.مهندس حمید دیشب وسط کاوش یکی از کلیدام رفت تو جعبه و کار بدجایی تعطیل شد اومدم درست کنم ک فیش 11_16 السیدیم یه لقی داشت ک نور بعضی وقتا قطع میشد اومدم درست کنم و چون دسترسی ب شارژر برا تست نبود جا میزدم رو سوکت باتریم که خلاصه کلا زدم داغون کردم.الان ولتاژ هامو دارم ولی نه بوق دارم ن تصویر فقط موقع روشن کردن یه لحظه مربع های بالایی السیدی روشن میشه اونم بدون نور و فوری میره.خازن هامم چک کردم سالمن و اتصالی هم ندارم.کلافم کرده .ایسی هم دوتا تست کرذم نو ک جواب نداد ممنون میشم کمک فوری بدین.
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
پنج شنبه 13 مرداد1395 - 1:24am |
|
|
hesam
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: hesam نوشته است: با سلام عدد دیباگ اول در شرایط عادی چقدر باید نوسانش باشه؟ منظورم اینه مثلا موقع تست در شرایط نرمال ماکزیمم و مینیمم مقدارش حدوداً در چه رنجی باید نوسان داشته باشه تا تشخیص بدیم وضعیت مناسب هست یا نه؟ مثلا کمترین مقدار نوسانش برای دوستانی که دستگاهشون خوب کار میکنه چند شماره هست؟ ممنون عدد دیباگ 1 مقدار خام حاصل از انتگرال گیری بخشی از موج هست که بین دیلی اتومات بعلاوه دیلی دستی تا انتهای بازه انتگرال تنظیم شده توسط شما قرار داره! لذا رنج عددش به همه مواردی که ذکر شد بستگی داره. اما از نظر میزان نوسان طبیعتا هر چه نوسان نداشته باشه بهتر هست و نشون میده نویز کمتر وجود داره. بطور عادی رقم یکان و دهگان میتونن نوسان داشته باشن که اگر نوسان دهگان در حد 1 شماره بیشتر نباشه شرایط خیلی خوبی هست. ممنون جناب مهندس مال من که نوسانش بیشتره. حالا یه لوپ بهتر میسازم و لوپ و مدارو هم شیلد میکنم ببینم بهتر میشه یا نه. سپاسگذار از شما
|
پنج شنبه 14 مرداد1395 - 7:32am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
iran eslami نوشته است: سلام دوستان .من از مدار فلزجو دوتا ساختم یکی از این مدار ها کیفیتش بد بود اما درست کار میکرد.اما اون یکی رو با کیفیت ساختم اما درست کار نمیکنه .وقتی لوپ متصل نیست دیلی رو 8 نشون میده و وقتی لوپ متصل هست یا دیلی 115 یا 120 به بالا نشون میده و یا کویل ایرور نشون میده و نیمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.لطفا راهنمایی بکنین با سلام اون دوتا دیود 4148 رو یا عوض کن یا پشتشون رو خوب نگاه کن زیر فیبر اطرافش اتصالی نداشته باشه ، مدار بنده هم یکی از دیودها ترک داشت که مثل مدار شما میشد و با تعویض دیود درست شد ؛ درضمن یک عدد خازن 18 پیکو روبروی کریستال هم جا گذاشتی ! و در آخر اون کابل اتصال مدار به کانکتور شما اصلا مناسب نیست چون داخلش فویل یا ورق آلمینیومی داره که اصلا مناسب اتصال روی مدار و همچنین استفاده به عنوان کابل رابط لوپ نخواهد بود !!!!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 14 مرداد1395 - 7:58am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
omid1377 نوشته است: سلام مهندس حمید ببخشید من یه سوال داشتم میخواستم بدونم شما میتونید قسمت نمایشگر مدار رو تغییر بدید که بتونیم بجای lcd کاراکتری از lcd گرافیکی استفاده کنید البته قبول دارم که مدار پیچیده تر میشه ولی خب یکم مدار مدرن تر میشه و در ضمن یه خواسته دیگه هم داشتم که فکر کنم دقدقه خیلی از بچه های فلزجو هست و اونم اینه که اگه امکان دار اندازه pcb رو یکم بزرگ تر کنید تا در زمینه سوراخ کاری به مشکل بر نخوریم راستی تا ازیادم نرفته میشه اگه امکان دار یه فیلم از مداری که خودتون ساختید بزارید. باتشکر درخواست خیلی ها اتفاقاً کوچیکتر کردن مدار هست حتی یکی از دوستان pcb رو 5 در 7/5 درست کرده بود ! برای مصرف کننده ها که فقط نیاز به دستگاه برای حفاری های خودشون دارن همین ال سی دی خیلی عالیه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 14 مرداد1395 - 8:12am |
|
|
|