انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:09pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1941 , 1942 , 1943 , 1944 , 1945 , 1946 , 1947 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید من برای اتصال فیش به مدار بجای از دو عدد سیم افشان 1.5 میل به طول حدود 7 سانت استفاده کردم که این سیمها رو داخل سیم شیلد کابل آنتن قرار دادم و سیمها رو به نقاط 1 و 2 وصل کردم و شیلد هم به قسمت شیلد مدار ، حالا میخواستم بدونم که آیا این روش مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ :-\

جمعه 15 مرداد1395 - 7:09pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
مشکلی نداره و اتفاقا روش خوبی برای اتصال اون تکه سیم از فیبر تا کانکتور هست.

جمعه 15 مرداد1395 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
به به چ راه کار قشنگی....مرسی از تجربت

خواهش میکنم :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 15 مرداد1395 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهرام نوشته است:
نقل قول:
به به چ راه کار قشنگی....مرسی از تجربت

خواهش میکنم :)

بهرام جان این مطلبی که فرمودید مربوط به پشت فیبر میشه. یا اینکه در قسمت روی فیبر هم کاربرد داره؟

جمعه 15 مرداد1395 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه مطلبیو هم بنده خدمت دوستان عرض کنم. بعد از مدتی که از لوپ استفاده کردید امکان داره در اثر عوامل مثل حمل کردن نامناسب مغزی سیم رابط لوپ مخصوصا در قسمتی که به خود لوپ اتصال پیدا میکنه بشکنه و همین باعث میشه دستگاه بوق یسره بزنه و بعد از چند بار کلا کویل ارور میزنه. چون برا خودم چندین بار اتفاق افتاده گفتم تا دوستان هم در جریان باشند @};-

جمعه 15 مرداد1395 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از دوستان آقا بهرام و آقا میلاد که تجربیاتشون رو به اشتراک میذارند

شنبه 15 مرداد1395 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت استاد بزرگوار اقاحمید وتبریک به ایشون برای طرح فوق العاده ای که ساختن,وبدونه هیچ چشم داشتی دراختیار همه گذاشتن,ارزوی بهترینها برای استاد بزرگ وخانواده محترمشان,
با تشکر فراوان

شنبه 15 مرداد1395 - 12:22am

مهندس حمید خسته نباشی
یه خواهش داشتم شما که تمام اطلاعات مدار رو دادید حداقل نقشه شماتیک هم میزاشتید شاید بعضی از بچه های باهوش انجمن میتونستن یه ویژگی جدید به مدار اضافه کنند یا حداقل یه تقیراتی توش بدن ،
راستی برای بار چندمه که خواهش میکنم یه فیلم از مدار خودتون بزارید من خیلی مشتاقم مدار شما رو ببینم

با تشکر

شنبه 15 مرداد1395 - 12:44am
مدیر کل
مدیر کل

ببخشید بچه های باهوش انجمن احتمالا نظیر خود شما (!) راه براشون باز هست که روی دهها مدار دیگری که تا قبل از این وجود داشته کار کنن و بقول شما ویژگی جدیدی بهش اضافه کنن. وانگهی شما که انگار به امکانات دیجیتال این طرح توجه ندارین و مثل بعضیها همه چیز رو در جزئیات مدار و قطعات انالوگ میبینین اصلا چرا یک فلزیاب دیجیتال میسازین؟! مدار حرفه ای انالوگ در همین انجمن زیاد هست. خیلیا هم ساختن و روشون کار کردن. شما هم میتونین به اونها ملحق بشین و نتیجه نهایی رو مقایسه کنین. بنده حق دارم در مورد طرح خودم هر طور که صلاح میدونم عمل کنم. مطمئن باشین بخش مدار ساده ولی دقیق هست و با این حال اگر ایرادی درش بود تا حالا متوجه شده و برطرف کرده بودم. شما بهتره عوض این درخواستهای پی در پی و نابجا حواستون به ساخت مدارتون باشه تا سوالات آماتور گونه نپرسید! در نهایت هم قصد هر نوع استفاده ای رو دارین پس از ساخت موفقیت آمیز میتونین به اندازه کافی از طرح بهره ببرین. دیگه این خرده فرمایشات پی در پی معنی نداره! فیلم هم بقدری تا بحال از این دستگاه گرفته شده که تصویر دستگاه خود من در مقابلشون هیچه! در واقع بسیاری از دوستان دستگاهشون از بنده با کیفیت تر و زیباتر هست و میتونین از تصاویر و فیلمهای دوستان استفاده کنین. هر چند نمیدونم چه کمکی به شما میکنه!

شنبه 15 مرداد1395 - 12:57am
کاربر فعال
کاربر فعال

بچه های باهوش بیاین تقیرات بدین تو مدار یالا
کاش میشد تو انجمن افرادی که هنوز به سن قانونی نرسیدن نتونن ثبت نام کنن

شنبه 15 مرداد1395 - 1:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1941 , 1942 , 1943 , 1944 , 1945 , 1946 , 1947 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma و 521 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure