نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: بهرام نوشته است: نقل قول: به به چ راه کار قشنگی....مرسی از تجربت خواهش میکنم بهرام جان این مطلبی که فرمودید مربوط به پشت فیبر میشه. یا اینکه در قسمت روی فیبر هم کاربرد داره؟ نه داداشی این کار فقط برای لاینهای مسی پشت فیبر هست شما نباید بی دلیل روی فیبرو با هر چیز دیگه ایی کثیف کنید تا کیفیت مونتاژتون بیاد پایین در ثانی قطعات تلرانس دارن وبا روشن شدن سیستم به خاطر مقاومت الکترونیکی قطعات کمی گرم میشن اگه روی اونهارو بپوشونین بعد یک مدت احتمال داره بیشتر قطعات اسیب ببینن حالا چه احتیاجی هست که بخواین روی قطعات رو بپوشونین دلیل خاصی داره اگه فکر میکنین نویز کمتر میشه شاید اما نویز تو محیط بیابون صفره لااقل مکانهایی که دور از کابل برق هستن مشکلی با سیستم ندارین واگر هم نویزی باشه مطمئن باش که از طریق لوپ جذب میشه نه مدار
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 16 مرداد1395 - 9:25am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
arta1987 نوشته است: بچه های باهوش بیاین تقیرات بدین تو مدار یالا کاش میشد تو انجمن افرادی که هنوز به سن قانونی نرسیدن نتونن ثبت نام کنن تغییر چی داداش این مدار همینجوریشم نمیتونیم از حساسیت بالا استفاده کنیم قدرتش هم که خودتون میبینین در حد لورنزه کدوم سیستم با دوتا تراشه همچین بردی داره این همه سادگی اذیتتون میکنه واقعا
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 16 مرداد1395 - 9:34am |
|
|
arta1987
کاربر فعال
|
من که نگفتم تغییر بدین صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید
|
شنبه 16 مرداد1395 - 9:37am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
arta1987 نوشته است: من که نگفتم تغییر بدین صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید اها تازه فهمیدم چی شده ای کلک
|
شنبه 16 مرداد1395 - 11:49am |
|
|
IIII
کاربر فعال
|
سلام ، دوستان من دارم سعی میکنم یک لوپ 60 بصورت تخت درست کنم و طبق گفته مهندس حمید دارم از 18دور سیم لاکی 0.8 استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اهم سیم 1.9 هستش !!!! از مارک سیم لاک هم گرفتم که جنسی مرغوب توی بازار حساب میشه یعنی از هر سیمی برای هر سایز لوپ استفاده کردم نشد که اهمش کمتر از 1.6 باشه
|
شنبه 16 مرداد1395 - 12:17pm |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
IIII نوشته است: سلام ، دوستان من دارم سعی میکنم یک لوپ 60 بصورت تخت درست کنم و طبق گفته مهندس حمید دارم از 18دور سیم لاکی 0.8 استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اهم سیم 1.9 هستش !!!! از مارک سیم لاک هم گرفتم که جنسی مرغوب توی بازار حساب میشه یعنی از هر سیمی برای هر سایز لوپ استفاده کردم نشد که اهمش کمتر از 1.6 باشه داداش من با سیم 0.8لاکی لوپ 60 به صورت فلت ساختم اما دیلی شد 27 بردم اومد اومد پایین.نمدونم باید چیکار کرد که ظرفیت خازنی بیاد پایین فک کنم تنها راهش همون لوپ عنکبوتی باشه
|
شنبه 16 مرداد1395 - 12:34pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
میلاد33 نوشته است: IIII نوشته است: سلام ، دوستان من دارم سعی میکنم یک لوپ 60 بصورت تخت درست کنم و طبق گفته مهندس حمید دارم از 18دور سیم لاکی 0.8 استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اهم سیم 1.9 هستش !!!! از مارک سیم لاک هم گرفتم که جنسی مرغوب توی بازار حساب میشه یعنی از هر سیمی برای هر سایز لوپ استفاده کردم نشد که اهمش کمتر از 1.6 باشه داداش من با سیم 0.8لاکی لوپ 60 به صورت فلت ساختم اما دیلی شد 27 بردم اومد اومد پایین.نمدونم باید چیکار کرد که ظرفیت خازنی بیاد پایین فک کنم تنها راهش همون لوپ عنکبوتی باشه میلاد جان دیلی لوپ 27 شده درسته شما دیلی سیستم رو روی اتو بزار و تست کن ببین مشکلت حل میشه اینتگرال رو روی چند میزاری همینطور اسپید رو.والله منم از لوپ 40 تخت استفاده میکنم که سیمها کاملا به هم چسبیده هست دیلی لوپ23 میشه اما بردم خیلی خوبه من فکر نمیکنم کمی برد. زیاد به دیلی لوپ بستگی داشته باشه باید جای که تست میکنی فاصله زیادی با اهنی جات داشته باشه تا مشخص بشه وگرنه با وجود فلزات اطراف دیلی لوپ بالا بره معلومه که برد کم میشه
|
شنبه 16 مرداد1395 - 3:49pm |
|
|
میلاد33
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 3 تیر1393 - 12:24pm پست: 243 محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
|
سلام آقا بهرام دیلی 27 زیاد نیست به نظرتون؟ اسپید و انتگرال همون پیش فرضه لوپ 40 شما یه سکه 500 تومنی رو تو چند سانت میزنه؟
|
شنبه 16 مرداد1395 - 5:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دیلی 27 برای لوپ 60 خیلی زیاد نیست! در واقع این دیلی کمک میکنه که لوپ به ذرات و اهداف کوچک و حتی زمین کمتر حساس باشه. بشرطی که افت برد زیادی نداشته باشین و تفکیک هم درست عمل کنه. اگر سکه 500 تومنی حداقل 50 سانت با این لوپ سنس شد بنظر من مشکل برد هم وجود نداره. در صورتیکه خواستین دیلی پایین تر بیاد باید لوپ رو بصورت عنکبوتی درست کنین و اگر اصرار دارین بصورت تخت باشه باید حداقل سیم رو نازک تر کنین تا حالت خازنی بخودی خود کمتر بشه. لذا سیم 0.7 لاکی مناسب خواهد بود و دیلی لوپ شما بین 2 تا 4 واحد کمتر میشه.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 5:52pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
میلاد33 نوشته است: سلام آقا بهرام دیلی 27 زیاد نیست به نظرتون؟ اسپید و انتگرال همون پیش فرضه لوپ 40 شما یه سکه 500 تومنی رو تو چند سانت میزنه؟ همینطور که مهندس گفت دیلی 27 زیاد نیست.اسپید رو روی 9 بزار انتگرال رو هم کمی بیشتر کن حساسیت رو ببر پایین تا جایی که صدای اضافه نداشته باشی محل تست هم بدون فلز مزاحم باشه دیلی هم اتو بزار تست کن ببین چقدر فرق میکنه با قبل .من با لوپ 40 خودم با حساسیت 17 سکه 200 تومنی رو 45 میزنم 500 تست نکردم فکر نکنم زیاد فرق کنه.میخ 2 سانتی عمود بر لوپ هم 42 سانت تازه این تستها رو توی خونه انجام دادم و مجبور شدم تنظیمات رو کمتر بگیرم تا نویز وفلزات اطراف تاثیر نذارن بیرون که دیگه عالیه.
|
شنبه 16 مرداد1395 - 7:07pm |
|
|
|